NRJ in the park!

Klockan är snart 10 på morgonen, och jag vaknade för ca 20 minuter sen.
Sarah sover fortfarande. Vi var ju på NRJ in the park som sagt och kom hem vid 23.30 ungefär. Artisterna på NRJ va ruskigt bra! Jag dog lite när Lazee kom in för han är så BÄST! Lady Gaga's låt "Just dance" har man ju varit beroende av ett tag också, men det var den enda låten jag kunde med henne.
Däremot så vill jag klaga på publiken. Fattar folk inte att dom kan skada massor när dom bara puttar och håller på? :S
Man kan väl säga att jag hamnade i slagsmål där en stund med några riktiga fjortisar som stod längst fram vid staketet. dom puttade bakåt alla så att det blev domino ca 5 meter bakåt. Jag och Sarah var dom som stod precis bakom fjortisarna och till sist fick jag nog. Jag började armbåga som fan, och puttade som in i helvete tillbaka och då helt plötsligt börjar deras kompisar också putta på mig. Så det var jag mot ca 7-8 pers, varav 5 var killar. Och vakten skällde ut mig och dom som stod bakom mig, även fast vi pekade på dom som startat allt! När Sarah tände en cigg för att slippa allt så vänder sig 2 av tjejerna om och säger "Släck den! Man får inte röka här faktiskt! Man kan faktiskt skada någon! Du kanske råkar bränna mitt hår eller mina kläder!" Hahahaha, då lackade Sarah ur. Jag hörde inte vad hon skrek men det lät inte som hon friade i alla fall! Tillslut gav vi upp och gick därifrån.
Sen hamnade vi bredvid en tjej som trodde hon hade 5 meter åt alla håll att dansa på även fast jag stod tätt intill henne. Hehehe, jag vart lite arg, så jag la mitt hår (som va blått, rosa, lila) mot hennes vita jacka. Mitt hår färgar nämligen av sig.
Nog pratat om NRJ nu.
Jag kan förklara min hårfärg! Det är nämligen så att varje år har det här området jag bor i en liten parkfest, för småbarn mest, men jag anser att jag passar in med dom. Jag gick dit och målade Batman i ansiktet och färgade håret blått med lila-rosa slingor. Precis som förra året.
Usch, idag är det söndag. Det blir väl att städa till lite här innan familjen kommer hem från landet och sen förbereda lite infrå skolan imorgon.
Uppdaterar den här dagen senare ivkäll troligen :)

     

The Åhl is back!

Hej alla glada! Nu har jag startat ny blogg igen, hoppas det gillas :)
Jag ska försöka vara mer aktiv den här gången tänkte jag.
Just nu är det sent på natten och jag ska sova när som helst. tänkte berätta lite intressanta saker som hänt mig de senaste 2-3 dagarna :)
I torsdags va jag i skolan och hann knappt komma hem innan jag skulle iväg till stan för att se batman på sergels bio med Farzan. Filmen va klockren! Så bra! Hoppas verkligen på en trea. Kanske med the Riddler som skurk?
Igår, fredag, så skulle jag sluta skolan halv fem, men istället fick vi sluta runt 1-2 tiden. Mycket trevligt kan jag säga. När jag kom hem åkte familjen till landet, så jag är ensam hemma i helgen alltså. Vid middags tid kom Karin och Farzan hit. Det var meningen att bara Karin skulle komma, men hon hittade Farzan på bussen och tvingade av honom och hem till mig. Det va bra gjort tyckte jag. Man blir alltid lika glad av att träffa den mannen. När Farzan lämnat oss knappt 1 timma senare så gjorde Karin middag till oss. Falukorv med mackaroner. Godkänt som alltid!
Runt 9 tiden kom Sarah hem till mig också. Vi satt en stund nere på altanen och mös tills det bar av mot Juha och Markus som va i Viksjö, hemma hos Markus. Där hände det inte mycket. Vi gick efter 1 timma och då var det ca 1 timma kvar tills bussen skulle gå. Men Karin fick tillslut tag i Jimmy som kom och hämtade oss. Han körde iofs förbi oss med flit först, och kom tillbaka efter 10 minuter. Killar... *suck* :)
Nej , nu är det nog dags att sova. Ekedalsdagen imorn (färgar nog håret i någon rolig färg som förra året.) och sedan blir det NRJ in the park med Sarah. :)
God natt!



Min snygga batman klocka som jag gjorde i slöjden för 3 år sen!

RSS 2.0