Bitter? Heh

Jag måste vara den enda människan på jorden som hatar helger. H-A-T-A-R!

Klockan är 18:30, har precis bytt om från pyjamas till jeans och linne. För pappas skull, han ville att jag, morsan och han skulle äta lite fin middag tillsammans och sen ha myskväll med film och så.
Anteckna min intressanta kväll nu är ni snälla.

Än så länge blir jag i alla fall underhållen av Amit som sitter och ger mig väldigt intressanta (störda?) tips på hur jag kan göra min kväll rolig. Haha, ja... Jag tror jag hellre sitter med familjen och glor på TV'n faktiskt.
Amit är förresten trummis i ett band (dessutom är han snabbast i världen på trummor i singelslag, deni!). Dom gör grym hårdrocksmusik!
Lyssna på deras låtar på: http://www.myspace.com/raidsweden 

Nej nu ska jag inte smitta ner er med min bitterhet längre.
Smell you later. Wihuuu!


Väntan

Känslan av att vänta gör så ont
Sitter och hoppas så mycket att du ska komma
Men samtidigt vet jag att du inte kommer hit
Varför intalar jag mig själv saker som är helt idiotiska?
Det slutar alltid med den här smärtan
Smärtan som består av ensamhet.
Längtan till närhet, till kärlek.
Men nej
Jag får fortsätta vänta
För evigt


Träffat Jessica

Var hemma idag också. Mådde inte alls bra när jag vaknade klockan 06:00 imorse för att gå till skolan. Så istället somnade jag om och sov 6 timmar till! (!!!)
Efter att ha sovit ut ordentligt så kände jag mig genast bättre. Så runt 13:00 tiden kom Jessica hit och vi drog ner till centrum och fixade lite grejer samt tog en fika på det nya fikastället. Det var mysigt!
Måste bara tillägga att Jessica märkte direkt att jag gått ner en hel del i vikt! Det roliga är att hon är inte den enda som märkt det. De människor jag inte träffat så ofta har sagt det när de träffat mig att jag bara krymper och krymper runt mage och lår. Får mig på tokbra humör! :)

Just nu sitter jag här och spelar the sims. Hehe..
Om ca 2 timmar drar jag förhoppningsvis hem till my boy, men vi får se hur det blir med det. Han kommer hem sent och jag börjar bli trött på att åka dit såpass sent.

Lyssna på The ark nu och ha en fortsatt trevlig kväll!


Jag och Jessica på våran 3 årsdag som gifta! ^^ Snart är vi uppe i 6 år!
(Fett snygg jag var på den tiden va?!)


Sjukling!

Idag har jag suttit med morgonrock och morgonfrilla hela dagen. Jag är sjuk. :(
Eller sjuk kanske jag inte är, men jag har förbaskat ont i huvudet (ändå sitter jag här..) och har ont i hela kroppen. Snuvig som tusan är jag också, har gått åt en hel toarulle för att mitt fina ansikte inte ska bada i snor.

Hoppas jag orkar gå till skolan imorgon. Har i alla fall planer med Jessica runt klockan 16:00 och då ska vi byta julklappar (hehe, vi är alltid i tid med allt vi två!) och på kvällen ska jag till Farzan och mysa galet! :)

Nu ska jag kolla på film med Julia Roberts. (Eh neh, hon ska inte sitta med mig och kolla på film, hon ska vara huvudrollen i filmen jag kollar på. DUUH?)

God natt gott folk.

Nikon d60

Nu har jag bestämt mig!
Frågade min kompis Andreas hur hans kamera funkar, en nikon d60 alltså. Han älskar den. Så jag kollade upp den på internet, recensioner och så, och den har verkligen toppbetyg typ! Det stod verkligen inget negativt om kameran någonstans.
Dessutom är den billig (i jämförelse med många andra kameror..) ca 4.500:- som ny och jag kollade nyss lite på blocket. 
Man kan köpa kamerahuset + 18-55mm objektiv för ca 3.500 - 4.000:-, men jag kollade även hur mycket det kostar om man köper kamerahuset och objektviet för sig. Då gick det på ca 3.200:-. Kan säkert få det billigare om jag kollar lite mer.

Att få ha en helt egen systemkamera skulle vara bättre än att ha en helt egen blå/rosa enhörning just nu.
Saknar verkligen att fota mer "proffisionellt"!

Jag känner numera ilska över att jag inte ska få jobba något förän i mars-april igen. Får alltså vänta med kameran ett tag. Och dessutom, när jag börjar jobba igen så måste jag spara de pengarna till i sommar då jag har en del saker att göra.

...

Mina känslor är helt åt helvete. Allting är bara smärta.
Jag känner mig obehövd.

Vad gör jag här?


God middag med efterrätt en fredagskväll

Kom hem och däckade på soffan. Eller, jag däckade med huvet på bordet och kroppen ihopkrupen på soffpallen under två filtar. Haha, mysigt!
Har precis ätit jättegod middag som pappa gjort. Fläskkarré, potatisklyftor, bea-sås + baugetter. Nu ska snart efterrätten fram, fruktsallad med vaniljvisp! Sjukt nice!

Imorgon blir det åka skridskor med familjen + mammas gamla klasskompis och hennes döttrar. Kommer bli kul! Jag älskar verkligen skridskor och skällde ut mamma lite idag för att hon inte lät mig fortsätta med det när jag åkte som liten.
Min största dröm som liten flicka var att bli "isprinsessa"! (Sen ändrade jag drömmål till snickare, höhö)


Sitter i skolan, seg!

Finns det något värre än att gå ensam ute i mörkret klockan 07:00 på morgonen för att åka till skolan? Usch, jag blir så himla deppig av mörkret och ensamheten.
Nu sitter jag på grafen, gör inte så mycket eftersom jag är så trött i hjärnan just nu. Inget funkar. Kom ju ändå jävligt långt igår på grafen, längre än många andra här. Som vanligt antar jag.
Har ju ändå graf ca 8 timmar i veckan (två lektioner, 3-4 timmar var) och uppgiften ska vara klar efter sportlovet. Dessutom har jag alla programmen på min dator hemma så jag kan bara fiffla lite hemma om jag vill. Kan bli klar redan nästa vecka om jag vill.
Ska självklart se till att bli klar så fort som möjligt så att jag sen kan justera lite om det skulle behövas. Men idag kommer jag nog inte arbeta så mycket. Det kommer inte bli bra om jag ens försöker. Skissade lite i 10 minuter, mer än så orkar jag inte.

Har multimedia efter lunchen, kommer också bli segt. Börjar bli lite bråttom med uppgiften där. Vi är grupper, jag är med Andreas och Pontus. Pontus är den som har alla papper som vi behöver och han har inte varit här på ett bra tag så idag ska vi ställa honom mot väggen om han kommer hit. Vi behöver verkligen komma igång nu. Som tur är har vi ju Andreas i gruppen som är riktigt duktig i Flash, så vi lär ju hinna ändå, men palla känna press och stress i onödan.

Back to... nothing.



Uppgift i grafen är att "marknadsföra" ett nytt äventyrsbad. Här är loggan till mitt äventyrsbad!
Namnet ska stå längst ner längs den runda kante i loggan, men har inte kommit på något namn än..


Shopping med mamma

Nu börjar jag bli trött vilket är bra, ska upp tidigt imorgon nämligen. Har möte klockan 08:00.. Lär ju snarka igenom det.

Aja! Har varit i cetntrum med mamma idag. Jag fick en korsettkjol i juklapp som jag verkligen älska. När jag såg den första gången fanns den bara i vitt och jag föll verkligen direkt. Men sen fick jag den i svart, vilket jag också var jätteglad över, för den är verkligen skitsnygg i båda färgerna.
Men idag fanns den vita på rea! Den är ganska dyr så det är ingen kjol man köper två av när det är orginalpriset kanske. Så mamma köpte den till mig! :)
Sen köpte hon även två par leggins till mig, ett par rosa och ett par blåa. Mina färger!
Var det någon som såg P3 guld galan förresten? Det fanns en kille som uppträdde där som jag aldrig hört förut men gud vad bra låten var och hans röst är sjukt nice. Låten satte sig direkt på huvudet. Finns ett klipp längre ner!



Min nya korsettkjol och mina nya färglada leggins!



Håller ni inte med? Skitbra verkligen!



Massage och film!

Vilken myskväll jag hade igår! Åkte hem till Farzan runt 20:00 tiden och då satt han och letade efter en ipod touch som han ska köpa. Jag satt och mumsade mango medans och efter det kollade vi på andra avsnittet av Spartacus som vi har börjat kollat på tillsammans. En B-serie faktiskt, men ändå helt okej. Sjukt dåliga effekter och så, haha, men handlingen är i alla fall bra! Värd att se alltså.
Efter Spartacus så kollade vi på filmen K-Pax som jag har velat se ett tag. Den var helt okej, lite sorglig och så.
Medan vi kollade på filmen så tog min underbara pojkvän fram massageolja och masserade mig ett bra tag! Gud så underbart skönt det var! Behövdes verkligen, hade jätteont i ryggmuskeln.
Idag mår min rygg prima!

Håltimmar

Fyfan vilken seg dag!
Försov mig från första lektionen, fett lyckat. Sov ju bort hela dagen igår och kunde inte somna på natten.
Fick skjuts till skolan eftersom det var bråttom till ett möte som sedan visade sig vara inställt, men då kunde jag ju i alla fall gå på religionlektionen!
..som också var inställd.
Jahapp.. Har suttit här i 1,5 timme. 1 timma kvar innan sista lektionen börjar.
Gud så segt..

The ark test

Hittade ett The ark test på en blogg och var självklart tvungen att se hur mycket jag kan! Har trots allt inte pluggat The ark på länge! (;
Och bara så att ni vet, jag tycker det är jättetråkigt med fusk för man vet alltid själv att man egentligen inte klarade allt/vann, så jag kan garantera att jag inte fuskat hära!

Fråga numer 1
I vilket band är Sylle medlem och de släppte nyligen skivan "The Golden Thumb"?
1. The Ark
X. The Guild Rätt
2. The Times

Fråga Nummer 2
Vilken låt var tredje singeln från albumet Prayer for the Weekend?
1. Little Dysfunk You
X. The Worrying Kind Rätt
2. Prayer for the Weekend

Fråga Nummer 3
Vilket band var förband till The Ark på vårturnén 2007?
1. Lamont
X. Cardigans
2. Laakso Rätt

Fråga Nummer 4
Var är Sylle född?
1. Rottne
X. Kosta
2. Kumla Rätt

Fråga Nummer 5
Vilka var förband till The Ark på spelningen i Huskvarna Folketspark 2007?
1. Lamont och Melody Club
X. Moto Boy och Melody Club Rätt
2. Andreas Johnsson och Melody Club

Fråga Nummer 6
Sveriges Radio införde under en begränsad tid, spelförbud för denna The Ark låt:
1. It takes a fool to remain sane
X. One of us is gonna die young Rätt
2. Tired of being an object

Fråga nummer 7
Jepson och Martin åkte till Prag och hittade vilket band?
1. The Darkness
X. Moonlight
2. Sunflower Caravan Rätt

Fråga nummer 8
The Ark vann melodifestivalen 2007, men vilken artist kom på andra plats?
1. Andreas Johnson Rätt
X. Marie Lindberg
2. Måns Zelmerlöw

Fråga Nummer 9
The Ark hade två låtar med i filmen Klassfesten. Vilka?
1. Calleth You Cometh I & It takes a fool to remain sane
X. Calleth You cometh I & Let your body decide
2. Calleth You cometh I & Topsy Kaiser Rätt

Fråga Nummer 10
Vem var producent vid inspelningen av albumet We Are The Ark?
1.Peter Kvint
X.Marco Manieri Rätt
2.Jocke Täck

Fråga Nummer 11
Var är Ola född?
1. Avesta Rätt
X. Alvesta
2. Rottne

Fråga Nummer 12
The Arks första spelning på Hultsfredsfestivalen ägde rum vilket år?
1. 1999
X. 2000 Rätt
2. 2001

Fråga Nummer 13
Vem av dessa tre spelade inte i bandet Stereo Explosion?
1. Sylle Rätt
X. Jens
2. Martin

Fråga Nummer 14
På vilken gala framfördes Absolutely No Decorum för första gången?
1. Grammisgalan
X. Rockbjörnen
2. P3-Guld Rätt

Fråga Nummer 15
Vem var live keyboardist i The Ark före Jens?
1. Erik Stenemo
X. Niklas Stenemo Rätt
2. Martin Johansson

Fråga Nummer 16
Så heter Jens i andranamn?
1. Sven-Bertil
X. Sven-Örjan Rätt
2. Sven-Petter

Fråga Nummer 17
29 januari 2001 fick The Ark denna Rockbjörn?
1. Årets svenska grupp Rätt
X. Årets svenska låt
2. Årets svenska liveframträdande

Fråga Nummer 18
Vilken låt är b-sida till singeln Disease?
1. Opera Rätt
X. Cygnet to cygnet 
2. The Homecomer

Fråga Nummer 19
Vem var trummis i The Ark innan Sylle började i bandet?
1. Jens Andersson
X. Magnus Olsson
2. Martin Rosengardten Rätt

Fråga Nummer 20
Så heter Leari i andranamn?
1. Henrik Rätt
X. Karl
2. Johan

Fråga Nummer 21
The Ark tävlade i den andra deltävlingen i Melodifestivalen 2007. Vilket datum gick den tävlingen?
1. 10 februari Rätt
X. 11 februari
2. 10 mars

Fråga Nummer 22
Vems bror spelade i bandet Venus Outback?
1. Olas
X. Sylles
2. Lasses  Rätt

Fråga Nummer 23
Vilket datum släpptes albumet In Lust We Trust?
1. 26 augusti 2002 Rätt
X. 4 november 2002
2. 10 mars 2002

Fråga Nummer 24
Vilka tre från The Ark ingick i husbandet när humoureliten begavs sig ut på turné 2004?
1. Ola, Martin, Leari
X. Jepson, Martin, Sylle
2. Leari, Jepson, Martin  Rätt

Fråga Nummer 25
Vilket bolag skrev The Ark kontrakt med 1996?
1. Virgin Records
X. Energy Records Rätt
2. Sony

Fråga nummer 26
Vems bror spelar i Renaissance street?
1. Olas
X. Jens Rätt
2. Lasses

Fråga Nummer 27
Vilken var den första låten på konserten i Junsele 23 juni 2007?
1. The Worrying Kind
X. Absolutely No Decorum
2. Clamour For Glamour Rätt

Fårga Nummer 28
I vilken stad hade The Ark en spelning den 28 februari 2003?
1. Tokyo
X. London Rätt
2. Göteborg

Fråga Nummer 29
I vilket tv-program var Jepson programledare?
1. En ska bort Rätt
X. En blir kvar
2. Två ska bort

Fråga Nummer 30
Sylle har en rad andra namn. Men vilket av följande heter han inte?
1. David
X. Daniel Rätt
2. Olof

19/30! Hehe, dags att börja plugga.. x)


Dagens citat

Pappa står med en godisskål och försöker få mig att ta lite godis.

Mamma: Men Anders, inte ge Sara godis innan maten!
Pappa: Vad sitter du och snaskar på då?
Mamma: ...godis.. Men det hade varit okej om det varit självmant! Du behöver ju inte tvinga på henne godis!
Pappa: Men ser du inte att hon håller på att säcka ihop? Hon blir som dig om hon inte får mat, trött och tjurig. Vi karlar, vi dör på en gång om vi inte får mat!


Pluggat hela natten!

MOTHER-F*CKER TILL HEMSIDA! Raderade hela mitt inlägg jag nyss skrev!! Jaja, bara att skriva om:

God morgon! (Ja, jag vet att klockan är 12:20...)
Strax efter att jag vaknat igår så drog jag hem till Michis i Knivsta. När jag väl anlänt så fick hon en liten present av mig, ett silverhalsband med en silvrig glitterboll, från guldfynd! Hon blev så glad att hon själv studsade runt som en boll, vilket gjorde min dag!
Nåväl, detta var inte anledningen till varför jag åkte till henne. Om vi bortser från att jag vill umgås med min bästa vän så var anledningen till varför jag kom hit: PLUGG!
Jajamensan! Satt hela dagen igår framför laptopen och ansträngde mig för att kunna koncentrera mig, vilket inte gick så himla bra. Skrev väl några rader men inte mer än så.
Som pauser (pauser från att sitta och stirra) åt vi middag och glodde på film, Troja (O-M-G-! <3).
Klockan 03:00 satt jag fortfarande och stirrade på laptopen när Mr. Aini kom över, alltså Sorush. Han gav Michaela två försenade presenter/julklappar (?) och hon studsade än en gång som en boll, vilket jag kan förstå.
Klockan fyra gick de och la sig och då satte jag igång med pluggandet och för en gångs skull flöt det på ordentligt! Klockan 07:00 kände jag mig nöjd som blivit klar med en helvetesuppgift som jag hållt på med länge, väldigt länge, nu. Hann börja med två stycken nya uppgifter men gav som sagt upp vid 07:00 tiden!
Då somnade jag på min kära soffa, istället för sängen i sovrummet för den baxade Sorush..

Vaknade runt 11:40 tiden och är faktiskt pigg (efter 4-5 timmars sömn!?).
Min svenskalärare kommer troligen få en chock på måndag morgon när hon tittar sin skolmejl och fått 10 gånger så många fler uppgifter från mig än vad hon brukar få.
Dessutom måste jag leta/göra om en engelskauppgift också, om droger, för min lärare glömde skriva ner vilket betyg jag fått på denne uppgift. Proffsigt.. Den var på fyra A4or och hon vägrar tro på mig när jag säger till henne vad jag fick för betyg.


Halsbandet som Michis fick av mig igår! :)


Ikväll blir det fest för alla utom mig! :<

Ikväll blir det middag hos Karin, för de som är under 18 (jag och.. en till?) så blir det hemgång runt 21:00 tiden, för då drar alla andra ut på krogen. Euuuhw, sjukt jobbigt att sitta och ha kul med taggade människor för att sen bara gå hem!?
Usch den här kvällen kommer inte sluta bra. Mitt humör kommer defenetivt dra åt helvete. Dessutom ska jag plugga hela helgen sen, då vill man ju göra något roligt innan!?

Nu ska jag snart börja fixa mig: duscha, lägga ansiktsmask, fixa håret, sminka mig och hitta kläder att ha på mig! tror det blir min svarta blus med midjeskärp + lackleggins.


Present = fixad!

*Pyh..*
Har flängt runt en del idag och letat present till Karin som fyller år imorgon! Själv är jag väldigt nöjd med det jag köpte, men det är ju Karin som ska vara nöjd, villket jag tror och hoppas hon blir! :)
Köpte även en liten present till en annan person. Tänker inte säga vem nu, för då blir det ingen överraskning om den personen läser bloggen.

Har inga planer för kvällen förutom att städa rummet. Ska kolla om det går någon film ikväll som man kan kolla på också.
Ha en trevlig kväll!


Shopping med Daniel

Igår var jag med Daniel och shoppade. Vi sprang runt lite i jakans centrum och sen tog vi bilen till kista. Efter allt springande åkte vi hem till Daniel och kollade på filmen "Barnhemmet". Fett skum film faktiskt. Läskig när man kollade, man anar ju alltid det värsta, men när den var slut satt både jag och Daniel som två frågetecken. Vi fattade filmen, men nej, den är inte värd att kallas rysare.

Just nu sitter jag på min lunchrast med pojkarna (som är extra busiga idag) och knappar på datorn. Vi har svenska snart och då ska jag verkligen köra på hårt! Projektarbetes"lektionen" är inställd på grund av att min projektmentor är på möte.
Troligen blir det shopping med mamma när jag kommer hem, sen ska jag städa ikväll.


Vårtermin!

Första skoldagen på vårterminen.
Varför kan det inte vara den SISTA dagen?!
STUDENTEN ALLTSÅ!
Hihi, jag längtar. Vem gör inte i och för sig!?




MP3A!


Nattbloggar

HEHEHEHE!
Jag är så uttråkad. Klockan är 03:00 och jag är pigg.
Måste. Sova. Nu. ...Snart.

I min brist på sysselsättning så fick jag för mig att göra som alla andra:
Jag förvandlade en bild på mig till en Avatar-Fredrika!
Jag har inte sett filmen ens, så ni kanske tycker det är sämsta bilden någonsin, men vafan, jag är nöjd!



Haha, är jag lik en avatarfilur?


Datornördar!

Så här ser det ut hemma hos Michaela i just denna stund:


Michaela och jag! ;)


Hos Michis!

Vaknade tidigt imorse för att fixa mig så att jag kunde åka in till stan i god tid för att plugga med Farzan. Efter min dusch så ringer Farzan och vill bara prata allmänt. Jag passar på att fråga vart han är och jag får svaret "hemma!".
Jaha?
Vad fixar jag mig för då? Varför sket jag i min sovmorgon efter 5 timmars sömn?
Ja han helt enkelt TÄNKTE INTE på detta (ger honom lite extra dåligt samvete).
Så då blev jag ledsen eftersom jag en än gång bara skulle få vara hemma.
Men då kom Farzan på idén att jag kunde ju faktiskt ta tåget hem till Michis.
Vilket jag gjorde!
Så nu sitter jag här, i Michis soffa, och nördar mig vid datorn medans hon sitter framför sin dator. Håller på att ladda ner League of legends, så snart blir jaga supernörd nr. 1. Jämfört med innan alltså..

Vi får se om jag stannar här över natten, verkar bli så!
Hörs senare! :)


Scannar lite

Nähä.. Hanna fick veta att hon har en stor risk för att kunna bli riktigt allergisk mot nickel om inte de som tar hålen gör det ordentligt. Så vi sköt upp det i alla fall. Hon ska ringa och kolla med dom imorgon hur det går till och vad de använder för verktyg och så vidare. Hoppas verkligen det kommer gå, för jag vill verkligen ge henne den här julklappen.
Ni kanske inte tycker det är någon speciell julklapp men hon verkar tycka det, och då vill jag göra det för henne! :)

För övrigt så gör jag inget just nu och har inte gjort något under hela dagen. Scannar lite bilder, bilder som jag ritat.


Ola Salo ritad i kol av mig för typ 4-5 år sedan. :)


Överraskningar <3

Oh herre gud. Vad har jag gjort!? Jag är nöjd men fan, det kommer ta ett tag innan allt är perfekt igen! Så ingen ånger! Vad jag pratar om får ni se senare! Hihi! ;)

Håller på att städa lite, gjorde det aldrig igårkväll. Klockan 16:00 ska jag möta Hanna i centrum, hon ska få ta hål i öronen, vilket är hennes julklapp från mig! Hon har försökt övertala mig sen igår att vi ska skjuta upp det, but hell no! Hon ska göra detta idag har jag bestämt! Haha, stackarn är livrädd typ. Haha, så söt.

Nu ska jag fixa mig lite samt städa klart, sen bär det av mot jakan.
Ja, jag lovar, jag ska filma när hon tar hålen.




En halv veckas update

I över en vecka har jag varit med Farzan nu. Varje dag. Många timmar.
Nu är jag äntligen fri (hehehe) och sitter hemma i soffan med mamma och pappa framför TV'n. Snart ska jag städa övervåningen och sen blir det film eller något!
Tänkte göra en update!
Fredags: Sov bort hela dagen hemma hos Farzan, sen åkte jag hem och bara tog det lugnt. Mot kvällen kom paniken, ångesten. Att gå upp och jobba tidigt morgonen efter var INTE lockande just då. Jag smsade lite till Farzan och skrev att jag inte mådde så bra. Klockan 00:30 (då jag egentligen borde ha sovit sen 3-4 timmar tillbaka) plingar det på dörren. Utanför står Farzan som lämnat gänget för att ligga bredvid mig i soffan tills jag somnat.
Lördags: Klockan 06:00 gick jag upp, pigg eftersom jag inte hunnit somna ordentligt än. Jag väckte Farzan och vi skiljdes åt. Han gick hem till sig och jag åkte in till jobbet. Efter jobbet åkte jag hem och bara tog det lugnt. Fokuserade på massa positivt och det fick mig faktiskt att må lite bättre.
Söndags: GRATTIS MAMMA! Jobbade återigen, pappa var så snäll som körde in mig till jobbet igen. Den här gången var det faktiskt jag som bad honom att göra det, men det var bara för att jag började bli riktigt förkyld och det är fan inte varmt klockan 06:00 på morgonen.
Efter jobbet stannade jag kvar i stan för att köpa present till mamma. Det blev en parfym av Christina Augilera som hon gillade starkt! Jag åkte till jakans centrum och träffade Hanna, vi handlade lite och fikade också. När jag åkte hem var det finmiddag med familjen och mormor. Senare på kvällen kom Farzan och vi stannade hemma hos mig för fika en stund, sedan åkte vi till Mathias och Anna med Michis och Sorush. Där hade vi spel/filmkväll och det var verkligen jättemysigt.
Måndags: Jag och Farzan åkte hem vid 15:00 tiden och sov bort resten av dagen i princip. På kvällen blev det serier och film och efter det somnade vi.
Idag: Vi vaknade runt 11:00 och låg kvar i sängen till klockan 13:00. Då började vi plugga fram tills då Sorush och Mathias hämtade oss. Farzan åkte till gymmet och jag åkte till centrum där jag var med mamma och pappa ett tag.

Ja, det var väl allt! Skriver kanske senare, med lite nyårsbilder! :)


God morgon!

Godmorgon världen! Alla ligger väl troligen och sover för att ta igen sömn från nyår? Själv har jag i alla fall varit vaken i över fyra timmar, eftersom jag jobbar. Och det var INTE lätt att vända på dygnet må jag säga! Gick ju upp efter 15:30 igår och skulle helst ha sovit klockan 21:00 för att lätt orka den här dagen. Hade lite ångest igår och så, vilket ledde till att Farzan kom hem till mig klockan 00:30, då jag fortfarande var klarvaken! Han pysslade om mig tills jag somnade efter klockan 03:00. Eftersom jag ville se på tv och hålla mig varm vid brasan så hade jag bäddat i soffan, så där låg jag och Farzan och myste framför brasan. I morse när jag vaknade låg jag ensam. Jag fick lite panik då jag trodde Farzan hade åkt iväg, men jag hittade honom i min säng, under två filtar och med min prydnadskudde under huvudet. Jag fick mammainstinkter i hjärnan och började nästan gråta! Jag väckte honom i alla fall och skickade ner honom till soffan. Nu är jag som sagt på jobbet, så ska fortsätta här nu.

Nyårsnatten

Mitt nyår var perfekt. Farzan gjorde allt för att kvällen skulle bli perfekt.
Jag fick min första nyårskyss ute bland alla smällare!
Festen var i en lokal i viksjö som Sorush hade hyrt. Det var lite segt emellanåt eftersom det ibland bara spelades persisk musik, vilket många av oss inte kunde dansa till.. Men när dedt spelades "vanlig" musik så var alla uppe och dansade som galningar, vilket var sjukt kul! Michis och Victoria var de jag dansade/festade med mest.
Farzan ville ha bilder på oss två (han skulle rama in en bild? haha) så vi stod ute i kylan utan jacka osv, för att bli fotade. Michis var fotografen, självklart, och Farzan nöjde sig inte med en bild, utan 20 stycken ungefär. Ska bli intressant att se bilderna!

Vi åkte hem runt 04:00 tiden (tror jag..?) och då var jag inte jättenykter precis, hehe. Men inte stupfull heller, för jag minns allt som hände under kvällen. När vi kom hem så somnade jag direkt på Farzans säng och vi vaknade inte förän klockan 15:00.

Det jävligaste just nu är att jag ska upp klockan 05:30 imorgonbitti. Just nu är klockan 22:10 och för mig känns det som att jag snart borde laga middag..

RSS 2.0