Valborg 09!

Åh, vilklet underbart väder det är idag! :) Solen lyser och det gör mig glad.
Idag är det valborg, men jag har verkligen INGA planer för kvällen! :/ Jag har blivit inbjuden lite här och var, men antingen är det långt borta eller så är det bara någon lam "filmkväll". Det ska vara nära och mycket folk som festar galet! :D
Det blir nog att gå till kvarnen som alla andra år i alla fall!

Just nu sitter jag och tar det chill efter att ha varit i skolan nyligen. Dricker min grekiska kaffe, ska när som helst sätta mig ute på balkongen och sola lite tror jag. Det är ju bara sååå skönt i solen nu! :D

Puss på er och ha en trevlig valborg! :) <3


Död! :(

Skoja inte vad trött jag är just nu!!
Klockan är strax nio och det är fortfarande lite ljust ute, såååå skönt! Sommaren är på väg!! :D
Men innan sommaren kommer valborg som är på torsdag! Det blir troligen till att firas med pojkarna vid grillen. Jag vill egentligen på fest, med mycket folk, men det ser lite mörkt ut på den fronten..
Just nu vill jag först lägga mig i ett varmt bad och sen få en skön massage. Skulle vara mer än underbart!
Imorgon är det skola! :( Tur nog är det en kort dag, med tre lektioner.
Nu ska jag göra något som infattar "ligga på soffan och dö".
Heido :*

Sova? JA tack!

Jag är sååå trött! :(
Är ledig från skolan idag men hade utvecklingssamtal klockan 10:30 imorse i alla fall. Efter det åkte jag till centrum och träffade Karin, Ellinor och Tessi. Åkte hem igen vid 13 tiden och nu snart ska jag bege mig mot Kista med Daniel och Karin. Klockan 18 blir det dans med Holm!
Jag kommer aldrig orka! :(


Festfestfest!

Sjukt trevligt igår! Jag sprang runt som en idiot och vinglade i mina höga klackar bland alla dragna och glada människor.
Jag glömde totalt bort att ta bild på hur jag såg ut dock! :(  Jag hade gärnat velat ha en bild på mig själv, för jag såg faktiskt fin ut! *Miss Ego* :)

Många gjorde kvällen värd, tack för det!


Karl och julgranen!


Sara snodde två skyltar på vägen till tåget.


Det blev hambis och pommes på träffen för mig, Sofia, Holm och Johanna!



Fest ikväll för flickorna som blivit 18!

PARTY IKVÄLL!
Är så sjukt taggad! Första riktigt roliga festen på länge, det känner jag på mig.
Temat är "glitter och glamour", så jag ska ha min svarta korta klänning, guldfärgade handskar som går upp över armbågarna, guldfärgad väska och ett par svarta högklackade skor med guldspännen. Langar bild på det senare! :)
Hoppas Han kommer!

Jag tänkte att nu är det vår så jag har tagit massa bilder på blommor osv som ni får se nu! :)









*Borta!*

Jävlar vad jag är snabb med att langa blogginlägg! ..Not.
Sitter i skolan just nu, har lektion om 10 minuter. Graf i ca 4 h och jag har inget att göra.
Jag har ingen mobil nu heller. Ingen TV, radio, körkort, visakort eller nått annat viktigt heller för den delen. Det blev lite tjaffs och jag är trött på att allt som händer är mitt fel. Även om jag är 108209574 km från händelseplatsen. Wohoo..
Eftersom jag inte har någon mobil så passar jag på att vara hemifrån så mycket som möljigt.
Alltså, ni som inte går i min skola lär ju inte höra/se av mig så mycket på ett tag. 

Nu ska jag på lektion! Hejdå!


Vår! :D

FAN VAD JAG ÄR GLAD! Våren har äntligen kommit! Jag har varit ute alla dessa soliga dagar med vänner och haft kul. I måndags var jag, Andreas och André i stan redan 10 på morgonen för att shoppa lite och fika. Så mysigt! Samma kväll drog vi + Samuel hem till Andreas för att kolla film och spela lite xbox. Det var massa mysigt det också! :)
Igår var jag, Andreas och André ute vid Lillsjön och fotade (bilder från det längre ner!). Det var varmt ute och vi tog det bara lugnt.
Idag har jag varit nere med Andreas och André (ja jag lever med dom!) i centrum. Andreas och jag kollade efter present till Tove och sen åt killarna på BurgerKing.
Jag kom nyligen hem och ska väl snart till stallet. Åker kanske dit tidigare eftersom den söta killen på pressbyrån jobbar idag.. Hihi.. (a)

Nä, nu ska jag göra mig lite lunch!

(Alla bilder är tagna med mobilen!)








Otur?

Pappa tog fram moppen igår, så idag åkte jag på en liten rundtur i järfälla. I Viksjö får jag otur. Jag tänker svänga men det är för mycket grus så bakdäcket slirar och jag faller. Nu sitter jag här med bandage runt handen, massa skrapsår och ett stort blåmärke på benet. FINT!


Helgen +måndag :)

Hejhopp igen!
I helgen såg ju jag och Karin Kenny Starfighter filmen som jag skrev i föregående inlägg, så jag tänkte att jag slänger upp lite bilder från den kvällen i detta inlägg. :)
I lördags var jag med Hanna under dagen tills jag sprang ner till Karin för att fixa mig och äta middag där. För första gången i mitt liv åt jag annat än ris hemma hos Karin. Jag vart chockad samt liiiite besviken. Karins hus = mitt risparadis! (hahahaha, det rimmade!)
Senare på kvällen åkte vi till Brunna för att chilla med några människor. Det var kul! :)
Eftersom det ställdes om till sommartid den kvällen så missade jag och Karin sista bussen och fick ta nattbussen hem. Alltså, jag kom hem kl halv 6 på morgonen och däckade direkt i min säng då.
I söndags gjorde jag absolut ingenting! Satt i soffan hela dagen och degade. Det var skönt!
I måndags åkte jag till centrum och köpte en klänning jag fått syn på på gina tricots hemsida. Den är bara för söt! Den ska användas på Jessicas födelsedagsfest.

Puss på er och god natt nu. :)


Kenny Begins på bio! :D <3


ICE AGE 3! :D


Snyggingarna!

RSS 2.0