Gott nytt år!

Ojoj, här kör vi hårt på dålig uppdatering!

Åkte ju som sagt hem till Farzan i måndags, han fick sina julklappar och blev väldigt glad, såg ut så i alla fall! Efter julklappsöppnandet så hämtade Sorush och Jimmy oss och vi åkte hem till Sorush där Alni och Elmira var (Mats kom även dit senare på kvällen). Vi kollade på film (Over the top med Stallone, SÄMST!) och var uppe tills sent på natten.
På tisdagen slöade vi hemma hos Sorush halva dagen och åkte sedan in till Kista för att shoppa lite innan vi skulle åka vidare till stan för att se Avatar i 3D. Tyvärr kunde man inte beställa biljetterna i förhand och när vi kollade om de fanns några kvar innan vi åkte så var dom slut. Så istället åkte jag och Farzan hem till oss och myste.
Dagen efter låg vi i sängen och bara gosade tills jag blev upphämtad av Daniel som körde hem mig så att jag kunde fixa mig för att sen åka till Kista (igen!) med Karin.
Jag köpte en skitfin kavaj inne på BikBok och lite småsaker till nyårsfesten. När vi kom hem var klockan långt efter 22:00, och för mig kändes det som om klockan var 16:00 bara.
Jag smsade Farzan och sa att det var läskigt hemma (familjen åkte till landet tidigare under dagen). Jag fick inge svar och klockan 00:30 loggade han in på msn och frågade om han fick komma över.
Vi hade det jättemysigt och jag är verkligen överlycklig i nuläget, för nu har jag varit med min älskling i flera dagar och ikväll är det nyår som ska firas med Farzan, Sorush, Michis och alla andra i en lokal i Viksjö.
Mitt liv knäcker just nu. :)

..och just det:
GOTT NYTT ÅR!

Träffa baby <3

Är lite nervös! Ska hem till Farzan om 1,5 timme och då ska han få sina julklappar! Hoppas verkligen han gillar dom..!
Har inte träffat honom på över en vecka heller, så det ska bli kul att se honom igen, dock ska vi bara vara ensamma i kanske en timma, sen åker vi till Sorush och är med grabbarna. Jag ville spela Mario men Sorush sa att hans lillebror tagit med sig det till.. vart han nu är.. :(

Nu ska jag fixa mig!

Jobbat och shoppat!

Mina ben!
Det sliter att jobba, bara stå stilla i flera timmar, sen springa runt och städa 1-3 timmar och till sist gå en sväng på stan. Pappa hämtade mig på stationen så jag slapp gå i kylan.
I stan sprang jag in på Cubus (älskar den affären nu för tiden!) där jag skulle byta ett par leggins. Detta Cubus hade massor kvar på rean jämfört med Cubus i Kista. Jag letade ju som en galning efter en kort kofta till nyår igår, men hittade ju aldrig någon! Men på drottninggatan hade dom en jättesöt svart kofta som glittrade.
Mamma ringde runt till massa Cubus idag. I stockholm och Eskilstuna (Farzan är ju där), men hon hittade inte min storlek någonstans. Den var slut överallt. Men det fanns två stycken på drottninggatan som var en storlek för stor egentligen, men jag köpte en och nu sitter mormor och syr in den!
Så äntligen, ÄNTLIGEN, är den min! Min fina pälskappa!
Tack Farzan!


Snygg va!?


På jobbet

Just nu sitter jag på jobbet. Gissa hur fullt med gäster det är?! Well, it's only me. Inga gäster. Roligt? Nej. Jag är enda personalen här just nu också. Lena som jag jobbar med är nere i baren och fixar. Så det är jag och radion.. Pappa var väldigt snäll i morse, han körde mig till jobbet igen. Gud, det är så skönt! Hatar att åka tåg så här tidigt för att sen behöva gå ute i mörkret och kylan till jobbet. När jag får körkort ska jag endast åka bil in till jobbet!

Mellandagsrea-shopping

Klockan 11:00 - 17:30 var vi i Kista, jag och mamma. Det var ytterst trevligt och roligt. Jag kom hem med lite kläder och ett par nya skor. Kom upp i ca 1000:- tror jag.. Det var det värt! Mamma handlade nyårskläder till sig själv och även lite till Lulli också.
Jag mår bra nu när jag fått massor av det jag velat ha hur länge som helst, men dock blir det nog lite problem med min pälskappa.. Hoppas verkligen jag hittar den imorgon efter jobbet!

Nu ska jag se klart Harry Potter 2, sen ska jag kanske lägga in bilder på mina julklappar och mina inköp idag här på bloggen. Vi får se om jag hinner. Måste sova tidigt nämligen, ska ju ta första tåget imorgon till stan.
Usch!

Mot Kista!

Gick upp klockan 09:30 imorse för att komma iväg nu om 10 minuter till Kista centrum. Jag och mamma ska gå och shoppa lite på mellandagsrean och jag hoppas verkligen inte att det är fullproppat med folk som det brukar vara. Det är delvis därför vi åker in så tidigt, för att slippa alla människor och för att komma först till alla sakerna! Hehehe..

Jag fick andnöd igårkväll. Var bombsäker på att jag skulle få åka in till akuten efter ett tag för det blev bara värre och värre. Till slut kunde jag knappt andas längre. Jag stannade ändå hemma och det gick över efter ett bra tag. Jag smsade Farzan klockan 00:30 när det var som värst och sa "Mår inge bra, kanske blir akuten inatt..:(". Klockan 03:00 ringer han och är så himla orolig. Stackarn! Han är så gullig, lite överbeskyddande ibland, men gullig!! :)

Nu måste jag åka till Kista! Ha det bra!


Scanern, min nya bff!

Idag har vi varit hos mina kusiner på julmiddag. Det var väl inte årets höjdare kanske, men ja, bättre än vanligt. Vi kollade på Harry Potter 1 som gick på TV och när Shrek började så åkte min familj hem och kollade på den hemma istället. Det var mysigt! Efter filmen slog vi över på 2an, där det var en konsert med Michael Jackson. Sjukt bra må jag säga.
Nu sitter jag med min nya scaner och scanar lite bilder för att se hur den fungerar. Den är skitbra, verkligen! Så snart kommer det upp babybilder på mig och mina små vänner och min familj! Då blir ni glada va? Haha, nä trodde inte det heller. Men ni får leva med det, HEH!

Här kan ni få några från julias första dagar här i världen:


Mamma 29 år, jag 2 år och Julia nyfödd :)


Lista på julklapparna

Mwah, vissa går och lägger sig men då kommer de nya släktingar hit. Våran julafton lär fortsätta i år och dar. :)
Tänkte lista upp vad jag har fått idag! Här har ni:
Från mamma och pappa:
Scanner
Fotopapper (två olika storlekar)
Korsettkjol
Betty Boop-pyjamas
Två hoodtröjor
T-shirt
Väska
Morgonrock (Lulli säger att hon har
Strumpbyxor
Långkallingar till skidstället
Benvärmare
Trosor
Strumpor
Toni&Guy shampoo och balsam
Smink (foundation och vit kajal!)
Sminkborttagning
Hårband
Örhängen
Deoderant
Från mormor:
Grankula format som ett äpple
300:-

Jag är väldigt nöjd! Lite mindre julklappar än vanligt.. ;)
Haha, nej nu ska jag inte vara sådan!
Sov sött!

Julaftons kvällen är här

Åh! Hoppas ni också har haft en trevlig jul! Jag saknade nyss alla mina julklappar. 21 stycken blev det i år, från mamma, pappa. Två av dem är från mormor. Fick även veta idag vad jag ska få av Farzan! Min älskade efterlängtade pälskappa! Han är inte säker på min storlek så han vill att jag ska med när han köper den! Haha, söte då. :) Nej men kommer med mer detaljerad update senare, så ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi sen!

JULAFTON!

Klockan 08:30 flög lilla Sara upp ur sin säng. Hon sprang till strumpan som hängde på dörren. Där fanns bara en chokladtomte. "Vart är paketet!?" undrade den lilla flickan. 5 minuter senare kommer en försenad tomte upp för trappan, och säger "God jul då!" och lägger ner ett paket i strumpan. Sara ser inte att det är sin pappa som kommer, hon ser bara tomtar överallt. Hon sliter ivrigt upp paketet. I det hittar hon en vit kajal från Isadora. Hon blir glad och tänker "En sak från önskelistan att bocka av!".
Med energi i benen kutar hon runt på övervåningen för att göra lite fint. Sedan far hon ner för trapporna och nästan ramlar ner för alla 16 trappstegen (hon hade räknat dom varje gång hon gick i trappan för några få år sen) men klarade sig galant. Väl nere slår hon in de sista julklapparna så fint hon bara kan till sin mormor.
Efter det tar hon en paus på en minut inne i köket med julvört och ett glas mjölk. Fort som bara den flyger hon sedan upp för trappan igen, snubblandes, för att sedan flyga in i syster Julias rum. Där står Sara och skriker som en brunstig älg samt tänder och släcker lampan varannan sekund. När systern fortfarande inte rör på sig flyger Sara upp i hennes säng och hoppar på henne och skriker
"JUUUUUUUUUL! DET ÄR JULAFTON! VAKNAAA! TOMTEN HAR VARIT HÄR!! DET LIGGER PAKET I STRUMPAN! VAAAAKNAAAA! DET ÄR JUL JUL JUL JUL!!"
Systern vaknar knapp, efter 10 minuter går hon upp och då springer Sara återigen runt om i huset.

Detta är en sann historia, som inträffade denna morgon.
Systern är 15. Sara är 18.

IT'S X-MAS! GOD JUL! :D



Tomten kommer snart!!

Jag vann inget på bingolotto. Inte mamma eller Lulli heller. Men det var mysigt i alla fall.
Lulli har precis gått och lagt sig för att Tomten ska komma hit snabbare.

...JA vi tror på Tomten, jag och Lulli!

Saknar min bejbi!

En dag i stallet och nu myskväll

Idag vaknade jag runt 12 tiden. Lite sent ja, men det var skönt att få sova ut. Åt frukost, duschade och tog det lugnt tills vi skulle till stallet. Lulli skulle rida som vanligt klockan 16:15 och jag hade lovat Carro och Britta att komma dit för att fika med dom en sista gång. Det var verkligen sorgligt att behöva åka därifrån sen och veta att ridgruppen skulle få leka på våran lektion idag osv. Veta att det är sista gången på länge man kommer vara i stallet. Jag saknar redan hästryggen, speciellt Caspers. Han är så fin!
Radie gav mig en fin liten julklapp också! Jag fick två foton på Casper och Jambalaya! Mina små bebisar. Okej, stora bebisar.

Nu sitter vi och myser framför bingolotto med tre bingolotter. Nu jäklar ska jag vinna! Så kan jag köpa alla julklappar jag vill ha men inte får imorgon själv! Höhö..
Snart är det juuul!

Ha en fortsatt trevlig kväll alla!

Dikter på sms

Sitter uppe och pratar med Jonas, som inte kan somna, på msn.

Igårkväll fick jag sms av älsklingen. Han skrev värsta dikten/julrimmet om min julklapp. Samma sak idag. Fick ännu ett sms där han skrev "1 dag kvar". Men, han kommer ju hem i helgen? Aja!
Sen skrev han i min logg på facebook också.
Nu tycker ni att jag är skitkonstig, men jag blir verkligen överlycklig för dessa småsaker! Då kan ni ju bara tänka er hur jag blir när han slår på stort!

Jag älskar Farzan mest av allt verkligen.


Första lovdagen

Första kvällen på mitt jullov. Vad gör jag? Sover jag ut hemma hos min pojkvän? Nej. Är jag på fest? Nope! Jag chillaaaar! Hemma i soffan, framför TVn och brasan. Men jag fryser. Trots brasan. Trots filten och alla kläder.

Yay!

Så, nu har jag stått och skrattat åt min spegelbild i 42 minuter.
"Hahaha! Kolla, ögonfransarna syns inte på det ögat men är ganska fina och synliga på det andra ögat! Hahahaha! Ser ut som om jag börjar få cancer!"
Ja så var det ungefär.


Jonas och Tomten = bästa vänner

Haha, jag kissar på mig! Jonas är verkligen rolig.
Vi diskuterade om jag varit tillräckligt snäll för att få julklappar i år, och han sa att han är tight kompis med Tomten, så han visste om jag skulle få eller inte.

Jonas: Vad tyst du blev!
Jag: Ja, tomten kanske kommer lite tidigare om jag håller käften. Det borde ju du veta som är hans homie! Fråga honom! Och hälsa samtidigt att jag vill ha en hamster i julklapp!!
Jonas tar fram mobilen och ringer tomten, han pratar med honom och lägger på.
Jonas: Nä vi får se hur det blir med hamstern sa han. Han hade skaffat en åt dig men glömt göra hål i lådan..

Haha, fyfan, jag grät nästan!

Mardrömmar

Sitter och myser med täcket. Farzan har inte svarat på mitt sms så det blir att sova hemma. Jag hatar verkligen att sova. Jag menar, vem vill drömma om att ens älskade bögkanin dör och att föräldrarna diskret försöker ersätta honom med en vit råtta? Eller, att ens pojkvän som i vanliga fall älskar en, helt plötsligt stänger av din energi som drivs av ljus, och därefter försöker döda dig med ett svärd som är 2 meter långt och sylvasst?
Det värsta är väl kanske att vad jag än drömmer om (det kan vara blårosa ponnysar som hoppar runt på en fin äng med gula blommor) så vaknar jag alltid med panik. Alla drömmar är alltså mardrömmar.

Why!?





Hemma hos Michis!

Sitter hos Michis med Jimmy och Sorush. Michis och Sorush gosar och Jimmy kollar på fotboll.
Igår var det fest, det var kul. Jag och Michaela sjöng kareoke. ._. Haha, usch. Stackars gäster som var här. Jag lät förjävlig, som alltid.
Jag fick sova i soffan inatt, den var mysig. Jag blev bombad med täcken också eftersom min gulliga pojkvän pratade med Jimmy och skvallrade att jag frös.

Vi blir nog kvar här ett tag.

Städning / Julbord

Jag och Lulli har städat hela övervåningen idag så nu glänser det här uppe! WOHO! Klagar mamma nu så flyttar jag hemifrån! :)
Ska precis hoppa in i en dusch för ikväll blir det julbord! Vet inte vad jag ska ha på mig än, funderar på den röda klänningen och vita detaljer..? Ja vi får se helt enkelt!
Sushi (Sorush) hämtar mig och Jimmy runt femtiden, så det börjar bli lite bråttom! Ska nämligen hinna slå in julklappar och present till Michis också hade jag tänkt!
Åtminstone Michis present.. :P



Mysa dååååh!

Inatt sov jag hos Farzan. Vi såg äntligen klart filmen Benjamin Button. Den är verkligen skitbra, så om ni läsare inte har sett den så rekomenderar jag den verkligen!
Vi myste hela natten och idag låg vi bara i sängen och fortsatte mysa halva dagen. Uh, han är så fin. <3

När jag kom hem hade jag fått två julkort, från farmor och Michis! Farmor skrev "God jul och gott nytt år önskar farmor! Puss och kram! Hälsa även till Farzan!"
Åh, jag blir så glad varje gång man verkligen blir påmind om att det är jag och Farzan! Vi två. Samma känsla kände jag när Anna smsade Farzan om sin födelsedag: "Ni är bjudna till mig på fest!".
Okej ni kanske tycker att jag överdriver. Men jag blir väldigt glad varje gång någon utifrån verkligen säger "Ni" till oss!

Nu sitter jag hemma och har precis ätit. Hanna är på väg hit så jag ska nu upp till mitt rum för att städa klart!
Imorgon åker jag förhoppningsvis till Michaelas julbord. Jimmy försöker troligen hitta bil så att han och jag kommer iväg.

Hörs senare!

Svenskaprovet gick bra!

Jag vaknade imorse efter en natt full med äckliga mardrömmar. Jag hörde hans äckliga röst.
När jag vaknade mådde jag illa, vilket jag gjorde igår också, så jag trodde jag blivit sjuk. Därför stannade jag hemma från första lektionen. När jag vaknade igen mådde jag mycket bättre så jag åkte till svenskan, vilket var väldigt bra eftersom vi skulle ha prov idag i språkhistoria. Det gick skitbra, men tyvärr kan man inte få mer än G eftersom vi började med språkhistoria förra veckan. Väldigt grundligt prov alltså. Men skulle man kunna få högre hade jag defenetivt fått MVG.
Nu sitter jag och skriver klart min projektplan till projektarbetet. Det går sådär.
Lyssnar på Melody club som håller humöret uppe också!


Sista ridlektionen

Jag fryser. Elden i spisen hjälper inte!
Ska snart mot stallet, sista ridlektionen.. Usch, kommer bli sorgligt. Hoppas jag får rida Casper, min fina häst! Kommer sakna gänget jag rider med också, underbara människor!
Nu ska jag glo på TV ett tag.


Melody club - receptet till väldigt bra humör!

Idag är humöret på topp, vilket kanske är lite konstigt med tanke på att det är min sista ridlektion ikväll.. Och sen har jag nog beslutat mig för en annan riktigt stor sak som kommer ta kål på mig rejält men ibland måste man även göra sånna val.

Sitter just nu och lyssnar på Melody club! Dom har alltid varit en av mina favoriter och toplåtarna just nu är:
The only ones
Palace station
Fever fever
Electric


FINA POJKAR DE DÄR!
Vadå lika The Ark?
Hehehe..


Svenskaprov imorgon

Sitter och pluggar. Har svenskaprov imorgon, fick veta vad vi skulle plugga på igår, men då hann jag inte plugga och dessutom är det inget svårt prov. Väldigt grundligt. Men jag skulle föredra att sova nu istället för att läsa om det svenska språket.
Kul?
Näeh.

Min pojkvän är den bästa i världen i alla fall.
Men det visste ju alla redan! :)


I'm in L-O-V-E with my new haircolour by the way! Den syns inte så bra på bilden, I know.


Blondare!

Idag blekte jag håret! Nu är det typ vitt! :)




Världens bästa pappa!

Glömde att berätta en sak igår förresten!
Min pappa är bäst.
När jag vaknade för att åka till jobbet klockan 06:00 så var pappa uppe redan (morgonmänniska!). Så jag frågade om han kunde köra mig till stationen (2 minuter dit med bil och jag hade ingen lust att gå ute i kylan!) och det kunde han göra sa han.
Så när jag fixat mig klart och så, så gick jag ner till honom och sa att vi måste åka nu. Då säger han
- Äsch, jag kör dig in till jobbet istället!

NICE! Istället för att sova på tåg och tunnelbana i 30 minuter för att sen gå ute i kylan i 10-15 minuter så fick jag åka bil in till skeppsholmen!
Snacka om bra start på dagen!
Aldrig har jag varit så pigg och glad på jobbet som igår.

Kollar film

Har suttit och skrivit och skrivit. Usch orkar inte längre! Har i alla fall kommit en bit.
Nu sitter jag, mamma och pappa och kollar på Bilar! Svenskt tal dock.. Sämst på den här filmen faktiskt. I och för sig är Robert Gustavsson med i den här filmen.

Nu ska jag fortsätta kolla, ta en paus från plugget.

Pluggar

Dagen har inte varit den bästa. Seg och tråkig.
Sitter och pluggar i soffan under en filt omringade av papper och böcker. Ska sitta här resten av kvällen och även efter jobbet imorgon.
Jag har blivit uppvaktad av mamma och pappa som kommit in med lussebullar, pepparkakor, choklad och te. Bästa föräldrarna i världen.

Nu ska jag fortsätta. Det går faktiskt bra.

Centrum

Igår natt sov jag hos älsklingen. Jag åkte till honom på cykeln igårkväll klockan 00:20! Haha, kom dit svettig med astma. Tur att min pojkvän inte bryr sig allt för mycket ibland! Höhö..
Vi myste massor och hade kul. Somnade i hans famn och när jag vaknade låg jag bara och pussade över hans rygg och nacke. Sen var han tvungen att ta tåget till skolan och jag tog samma tåg som honom och åkte hem.
När jag kom hem åkte jag och mamma till centrum där vi gjorde lite bankärenden och sen gick vi runt lite i centrumet och shoppade. Jag såg en skitfin kjol/korsett på Lindex som jag blev helt förälskad i. Dom hade en sådan vit förut som jag ville ha, men den svarta är verkligen mycket finare!
Mamma firar lite idag för en sak som hänt idag så vi äter hemmagjord pizza (världsklass!) och dessutom har mamma köpt hem champange!

Nu ska jag slöa lite, hörs senare!


Snygg va? Står nu med på önskelistan!


Lussebullar!

Sitter hemma nu och har precis ätit middag. Vi var nyss och handlade lite i centrum så nu ska jag börja med lussebullar snart! 
Lullis skola har luciatåg ikväll så familjen kommer vara där medans jag stannar hemma, själv!

Ont och trött

Sitter just nu i datasalen och gör absolut ingenting.
Jag är trött och har ont i hela kroppen. Dessutom är mitt humör inte det bästa heller.
Idag har jag inga planer och eftersom jag sov bort hela dagen igår så har jag ingen lust att vila upp mig när jag kommer hem. Jag vill göra något. Eller?
Usch vilken ångest jag har. Vet inte vad jag vill.

Idag är jag fett het i alla fall. Hehe! Har min bruna kavaj (som jag inte användt på åratal!) med ett benvitt spettslinne och mina favoritjeans till det. Håret är uppsatt i en knut med brunt hårdiadem med svart spetts. Smyckena jag bär är pärlhalsband, pärlarmband, två pärlörhängen och två stora guldiga ringar i öronen.
Mina skor är bruna stövlar!

Intressant inlägg? Naej.
Heiidoo..

Back to sleepless nights

Jag kan verkligen inte somna. Gick och la mig för ett bra tag sedan och nu är klockan halv två. Ska upp om 4,5 timmar. Awesome..?

Fullt upp! :)

Dålig uppdatering på grund av fullt schema!
Onsdag: Ledig från skolan så jag och Michis tog en tripp till gamla stan. På kvällen åkte jag till stallet, sedan träffades jag, Michis och Sorush hemma hos Farzan för myskväll. Vi kollade på film och så vidare.
Torsdag: Vaknade hos Farzan, ledig denna dag också. Vi myste alla på morgonen och bara tog det lugnt tills vi kom på att vi kunde åka till fyrishov, i uppsala, för att bada. Klockan 19:00 kom vi dit och kom hem igen efter klockan 23:00 typ. Då åkte vi till Sorush, spelade Super Mario på wii och sen somnade vi.
Fredag: Jag och Farzan vaknade och gick till våra skolor. Efter skolan kom jag hem och städade, sedan kom Michis över och vi hade girlsnight. Hon sov över och det var kuligt! :)
Lördag: Jag och Michis åkte in till stan för att hämta böcker till Sorush och sen åkte vi hem igen. Michis snodde med sig wii och Super Mario från Sorush så vi spelade det halva kvällen och sen kollade vi på Hajen.

Nu ska vi sova, så god natt :)

Utråkaaaaaaaad

Usch vad tråkigt. Jag har suttit framför denna dator sen klockan 12:30. Klockan är nu 16:30... .... .. ... . .. . .
WAAH! Jag ser fyrkantigt nu.
Finns inte så mycket att göra i skolan ska jag säga er, om ni inte visste det!

Eftersom jag inte har ätit något idag så är jag lite hungrig. Då kom jag på att det ligger en pizzeria här bredvid. Så jag mutade min syster och hennes kompis med varsin pizza om de kommer hit lite tidigare. Hehe, sen får de sitta här/gå runt i skolan i 2 timmar! Dom får inte lämna mig helt ensam här i alla fall!

Nu ska jag fortsätta stirra på denna fyrkantiga skärm. Varför är dom inte runda, skulle vara skönare!

RSS 2.0