Ljusne imorgon!

Imorgon bär det finally av till Ljusne med Charoula och co. Vet inte när på dagen jag åker men ungefär vid eftermiddagen. Sen får jag träffa Anita (Charoulas mamma) igen! Hon har alltid varit som en mamma för mig, älskar henne.
Ska bli kul att träffa Charoulas pappa också och resten av hennes släkt för första gången. Charoulas faster och hennes man äger en egen Go-Cart bana i Grekland, så gissa vart jag kommer befinna mig när jag väl åker ner dit! Jag kommer äta, sova och bo på banan. Wiiiiiiiiiiiiiiiiiie!

Nu ska jag packa färdigt och sen sova. Puss på er och gott nytt år! :)

Mellandagsrea! :)

Nu är jag extremt trött i benen. Klockan halv 10 imorse gick jag, mamma och Lulli upp för att åka till Jakobsbergs centrum klockan 11, för att hinna hitta något när mellandagsrean börjat. Jag hittade inget speciellt i centrum, så klockan halv ett åkte jag och Karin till Vällingby för att kolla runt lite där. Karin köpte 2 tröjor från GinaTricot. Själv köpte jag en massagepryl till mammas födelsedag och ett par örhängen och ett halsband från Kicks. Fynd säger jag bara! 200:- för örhängena och 200:- för halsbandet, och 75% på båda. 100:- istället för 400:-, bra va?! Ska användas på nyår till min fina klänning från GinaTricot.
Apropå nyår. Jag skulle ju fira med Charoula och hennes släkt i Ljusne, men nu tidigare idag ringde Charoula och sa att hon är på väg ner till Stockholm och hon åker upp med buss på söndag eller måndag och då åker jag med henne då istället för tåg imorgon.
För övrigt sitter jag, Karin, pappa och mamma just nu och kollar på Shrek 2. Mamma såg den på engelska igår, men hon gilla den så mycket så hon ville se den på svenska idag igen. Haha, gullemamma.
Snart ska vi färga och klippa Karins hår. Blir nog snyggt. Jag vill också färga mitt hår! Ljusare.. :)
Nej nu ska jag vara social mot folket. See you! :)
(Stationära datorn har dött, så det blir nog inga bilder på ett tag.)

Julafton igår = en nöjd Sara :)

Igår var det jul och det här fick jag i julklappar:


* MP3, zen (den på bilden, inte inte samma som jag hade sist. den här är 2 gb större, är babyrosa, har högtalare och silikonskydd!)
* skullcandy hörlurar (som på bilden, samma som sist)
* bamboo ritplatta (kopplas till datorn *i'm in loooove!*)
* betty boop skrivbok
* 300:- av farmor
* 100:-, smink, vantar, shampoo/balsam och tomte av mormor
* ryggsäck
* väska
* 4 par skor

smink:
* 2 mascaror
* 2 foundations
* kajal

kläder:
* vit skinnjacka
* vinterjacka
* 2 par björn borg trosor
* 2 björn borg bh'ar
* hoodlinne
* 5 linnen
* 5 hoodtröjor
* 4 toppar
* 2 tröjor
* 2 kjolar
* 2 shorts
* 2 tights
* 6 par strumpor
* bikini


Jag blev väldigt nöjd och glad faktiskt. Men när jag skulle testa min ritplatta så fick datorn flipp. Den är nog utsatt för exorsism tror jag. Så tyvärr har jag inte lekt med den än! :( 
Min lillasyster fick en ny mobil. En babyrosa samsung touchwiz f480. Mycket söt. :)
Själv så hade jag köpt ett par stövlar till mamma, en dagbok, pennskrin och skylt till syrran och köksprylar till pappa. Alla blev glada, vilket fick mig på bra humör.
Nu ska jag snart sova för att kliva upp lite tidigare än vanligt imorgon för att vara bland de första på mellandagsrean imorgon! ;)
Hoppas ni haft en bra julafton. See you. :)


 


Min bamboo ritplatta, MP3 och skullcandyhörlurar. :)


Syrrans touchmobil.

1 dag kvar!

Tröööööööööött! Natten var lång då jag vaknade varannan halvtimme (kändes det som) och trodde jag var sen till skolan. VI HAR LOV!? Jag är till och med korkad när jag sover..
Jag drömde även att min prins tog mig tillbaka. Det var så verkligt, men sen vaknade jag av att syrran skrek från sitt sovrum (drömde även det!) att allt bara är en dröm, inget är verklighet. Då när jag vaknade hade jag tårar i ögonen. Varför kan det inte bli verklighet?
Igår bakade jag och Karin peppisar! mycket fina. Mycket krativa. Mycket vackra. För mycket fantasi och glädje. Många pepparkakor blev lite missbildade pga att de var brända och pga den fina glasyrdekorationen. Vi blev nog varsin storlek större igår skulle jag tro..


Ett "K" för karin, en som karin gjorde till mig "SARA" och sen skulle jag skriva deras efternamn "PRASERTSRI" på en peppis, men det fick inte plats, så jag gjorde två och gav upp efter halva typ.



Finfina julgranar!!



Karin + Daniel
SARA!
Hehe, jag ville också vara med på ett hörn! :)



PUSS på er och GOD JUL! :)




2 dagar till jul! :)

Bara två dagar kvar till julafton då!! :D Nyss fick jag veta att min julklapp från André är att vi ska gifta oss. Vi får se hur det slutar. Är så nyfiken på vad jag får för julklappar! :*
(Nu säger André att han skojade och inte alls vill gifta sig med mig.)
Idag har jag stökat fram julen. Lulli har hjälpt till lite medans farmor har suttit och pratat med oss. Så nu är jag trött. Har precis druckit en kopp kaffe med farmor (misslyckade latte snarare) och lyssnat på musik. MIN musik. Inte mammas julskivor med Carola och alla andra. Nu blev det sommarhits som jag fifflat till, höhö..
Jag vill passa på att säga att jag saknar fuzzie lite och hoppas han kommer hem snart och är glad. Ska prata med honom om lite allvarligare saker snart, så vi får se hur glad han är när han kommer hem och får syn på mig (;
WALLA HEJ!


Begravning imorgon.

Dagen har som alla de andra senaste dagarna varit bajs. Mitt liv måste börja gå uppåt snart igen känner jag, det här börjar ju bli patetiskt att allt ska hända mig!?
Idag skulle jag ha nationella engelska prov, speaking. Jag missade det förra veckan och i tisdags när jag skulle få göra det så kom inte läraren. Då vart jag förbannad. Men idag, kom inte dom jag skulle ha provet med (det gjorde dom iofs inte förra gången heller.. -.-). Så då sa läraren , när jag suttit och väntat 2 h efter jag slutat för att ha provet (i tisdags väntade jag 1 h efter jag slutat.), att jag kunde gå hem och göra provet efter lovet.  DÅ vart jag RIKTIGT förbannad och sa "NEJ!! Jag tänker inte vänta!!! Jag går och hämtar André så får han göra om det med mig!". Vilket jag gjorde. Vilket inte var det smartaste draget. Han får MVG på allt i engelska medans jag får G-VG. Så han ägde mig typ, men jag gick därifrån med ett VG- i alla fall.
Efter skolan åkte jag till centrum med mamma och köpte 16 vita rosor till begravningen imorgon. Jag och farmor fixade till rosorna i en oasis med lite dekorationer till i en glasskål. Den ska stå bredvid kistan imorgon. Och ängelteckningen jag gjort till morfar ska jag lämna hos honom efter att ha hållt mitt tal (ja, jag ska hålla tal, och jag kommer bryta ihop.). Teckningen ska följa med morfar hela vägen.
Charoula kommer imorgon strax innan 11 för att följa med och stötta mig. Det känns så otroligt bra. Hon är en sann vän. I love her!

Nog pratat om det här nu. Måste börja tänka positivt. Det är mitt nyårslöfte; stay positive. Allt ska gå bra 2009! Grekland i sommar, B-kursen i graf, 17 år (alla vänner blir 18, SURT!),

Jag vet att ett viktigt samtal med en viss person snart kommer tas upp. Det ser jag inte fram emot... Då måste jag förklara mina käsnlor and so on, and i don't wanna do that.. Men vad gör man inte för hans skull..

Sova nu, ska upp tidigt imorgon. Puss på er.


engelska och grekiska, I'M ON MY WAY!

Nu har jag och Charoula bestämt att hon och Nathalie ska lära mig grekiska och engelska. Samtidigt. Det är fan pinsamt att jag inte engelska (IGÅR lärde jag mig när man använder to och too...). Grekiska också faktiskt. Min mamma pratar ju flytande grekiska!! Jag kommer aldrig förlåta pappa för att han inte lät mamma lära mig grekiska. Snart är det nyår och det firas med Charoula och hennes släkt i Ljusne. DOM ÄR GREKER! Det ska i alla fall bli jätte kul att fira med dom. Charoula, jag och hennes två tvillingkusiner ska ut och äta middag osv. Tvillingarna är 92or som jag.

Just nu sitter jag och är orolig över allt och alla. Min syster är hos några tjejkompisar och ska sova över. Vad gör 14åringarna lixom? André, min klasskompis som jag umgås med, blev påkörd av en bil i torsdags. Han fick hjärnskakning. Jag är så sur på bilisten, skulle kunna slita henne i stycken. Han gick på ett övergångsställe när han blev påkörd!! Farzan åkte till USA för några timmar sen och har inte landat än. Jag gillar verkligen inte att han är ute och flyger, inte just nu i alla fall när det hänt så mycket med personer i min närhet. Han ska vara där i en månad och jag saknar honom redan.

Igår sov jag hos Charoula och Nathalie. Dom bor i en lägenhet i Fittja och tanten som bodde där innan dog i lägenheten. Charoula har pratat om att hennes ande är kvar och spökar. Nathalie har vaknat av att någon ryckt i handtaget till sovrummet och Charoula har legat vaken i sängen i flera timmar medans anden har stått bredvid och stirrat på henne. Hunden kände av det oxå och låg under täcket tills det blev ljust ute. Jag som inte tror på sånt där så mycket trodde inte på deras historier, men ändrade mig igår natt. Jag vaknade och bredvid sängen var det en grå dimma i form av någon slags skepnad. Jag stängde ögonen och öppnade dom igen och då hade dimman flyttat sig en halv meter åt sidan. Jag är inte rädd för sånt där (om det inte rycker i handtag osv som för Nathalie) så jag somnade om bara. Charoula dog av skräck på morgonen när jag berättade det för henne, stackarn. :)

Om 10 dagar är det julafton! Jag har köpt julklappar till mamma, pappa och Lulli. Vet inte vad jag ska köpa till resten. Vet inte ens vilka resten är! Typ.. Charoula? Farzan? Sara? ...Någon annan?

WELL, back to life. See you guys :)




Seg vecka!

Hej igen! Jag har haft lite saker att göra under tiden jag inte varit aktiv här. Som ni vet gick min morfar bort den 22/11. Jag har fått i uppgift att hålla tal på hans begravning den 19/12. Vi får väl se hur det går. Vattenfast mascara säger jag bara!
I helgen har jag jobbat. I söndags försov jag mig och kom ca 2 timmar sent till jobbet, hehe.. Det gjorde även brödleverans-killen, så vi hade FULLT med bröd när vi stängde frukosten. Jag tog hem två stora påsar fulla med frallor (dom är sååå goda!). En påse fick Charoula. Jag åkte hem till henne direkt efter jobbet och hon hjälpte mig att bleka håret. Vi åt även god mat som hon hade gjort. Jajuste, hon har skaffat en ny hund. Han är jättefin.
Igår var våran klass på tekniska museet för att lära oss lite om energi (vi ska ha debatt om kärnkraft snart). Det va intressant, iaf när vi fick bygga solenergibilar av lego! Jag älskar lego! Mitt framtida hus kommer vara av lego, som jag har byggt. Haha! Efter att vi varit på museet så åkte jag, andré och andreas för att käka lunch på donken. Det var väldigt trevligt!
Klockan fem på kvällen sen var det dans på friskis och svettis, så jag och Jessica begav oss dit för att skämma ut oss lite. Men det gick bra! Jag vart otroligt taggad och hade jätte kul. Dansade runt som en idiot. Vilket resulterade en väldigt trög kväll och däcka i sängen klockan halv elva. Sen sov jag 9 timmar för att sedan bege mig hit, till skolan. Just nu har jag grafisk kommunikation och har precis gjort "knappar" till min blivande hemsida. Små fotavtryck i olika färger fick det bli! Min "lärare", Therese tyckte iaf om dom! 
Men nu ska jag tillbaka till arbetet! See you!



RSS 2.0