Stressad inför halloweenfesten!

Klockan är "bara" 12:40 och jag är faktiskt stressad som fan.
Ska hinna köpa hårfärg till Farzan, möjligtvis mig själv också. Sen ska jag trä i löshåret och sminka mig osv. Dessutom så behöver jag ett "djävulsspjut" men har inte hittat vårat här hemma och jag pallar inte slösa pengar på något vi HAR!
Nu ska jag rusa ner till frisören som ligger på gatan och be nu till gud att hon har öppet, för jag vet att hon borde ha hårfärgerna jag vill ha!

Tjingeling!

Jag har en rosa ros! :)

Jag kollade inte ens fem minuter på filmen. Kollade på en annan istället! ..som jag sett förut.

Jag ska berätta vad min fina pojkvän gjorde idag.
Jag var ju med honom i stan. När vi skulle gå från övervåningen på centralen mot Åhléns så hamnade jag ensam i rulltrappan och såg Farzan springa åt ett helt annat håll. Jag ropade på honom och han svarade att han kommer snart.
När han väl kom upp för rulltrappan frågade jag vad han gjorde och han sa
"Jag kollade bara varifrån mitt tåg skulle gå."
Inget mer med det, så vi gick ut mot vägen och då hör jag prassel i min väska.
Jag kollar ner bakom min axel ner i väskan och där ligger en rosa ros inslagen i papper. Jag blev helt chockad och fick inte fram några ord.

När ni i framtiden tänker "Vem är egentligen den perfekta pojkvännen?" så vet ni framöver svaret:
MIN POJKVÄN! :)
Farzan är så bäst på att bara överraska en så där utan anledning, inte för sällan och inte för ofta.
Det är något jag verkligen älskar. Jag känner extrem lycka.

The shining

Sitter och kollar på the shining själv. Är det smart eller inte? Jag har nämligen aldrig sett den! ^^

Är i alla fall helt ensam i huset, vad jag vet. Skönt faktiskt. Är trött som bara den.
Hörs senare. :)

Sov gott.

Idag finns inga ord.
Idag vill jag inte prata om något.
Idag var hemskt.
Idag försvann en stor del av mig.

Trapalanda väntar på dig.
Jag älskar dig.
Sov gott.


Helvete..

Fyfan. Jag har gråtit hela kvällen. Gråter fortfarande.
Att något så hemskt ska behöva inträffa är.. det får bara inte hända!

Jag behöver verkligen en promenad, gå ut och tänka. Men vill inte gå ut själv, så jag stannar där jag är. Inne.

Kina!

Vaknade fem minuter efter att jag fick ett sms av Charoula som var i rummet bredvid (våran grej att smsa trots att vi sitter bredvid varandra).
Hon skrev att hon jättegärna ville gå på kinabuffé i stan och "fira halloween" (tror det var en ursäkt för att jag verkligen skulle gå med på att följa med in och äta).
Så nu håller jag på att fixa mig för att åka in till stan och äta. Kommer bli mysigt! :)

Vi hörs senare!

Muse, kom och spela för MIG! :(

Jag har ångest.
Fan vad jag ville gå på konserten igårkväll. Muse live, det hade verkligen fått mig på bra humör, vilket jag behöver.
Jag sitter och tecknar lite på en älva som Charoula ska få sätta upp som tavla. Hon ville gärna ha en bild på en älva som jag ritat. Sedan ska jag rita ett hjärta med massa blommor och blad runt om som hon också ska sätta upp som tavla. Skönt att komma igång med ritandet igen faktiskt.

Ska nog sova snart. Ska in till stan imorgon för att köpa * till halloween. (Nej älskling, jag tänker inte avslöja något!)

Mysmysmys!

Åkte till älsklingen klockan 3 inatt (2, eftersom klockan är tillbakaställd nu). Vi myste hela natten och låg så tätt vi bara kunde. Svårt att slita sig från honom!
Vi skulle ha sett en skräckfilm men det blev inte av, klockan blev för mycket.

Imorgon hoppas jag på att få min nya mobil! Är så jävla trött på den här som inte skärmljuset funkar på. Hade det inte varit Farzans gamla mobil hade jag trampat sönder den när jag får min nya!

Nu ska jag dricka glögg och måla mina lådor!


Bowlade ikväll

Idag har jag varit kreativ. Jag målade lådorna och cd-stället i mitt rum nämligen. Från blått/rosa/lila till svart/vitt! Det blir så snyggt. Sen ska vi måla mina garderober svarta också.

Ikväll var jag och bowlade. Jag, Charoula, Amivi, Johan, George, Kerez och Martin. Vi hade skit trevligt. Jag sög. Emellanåt i alla fall. Efter bowlingen gick jag och Charoula till videobutiken och hyrde film, Changeling med Angelina Jolie.

Nu ska vi precis börja kolla på den, så, god natt! :)

Baby var här! :)

Älsklingspojken ringde mig vid 13:00 tiden och eftersom han inte ljuger för mig så avlsöjade han att han var på väg hem till mig när jag frågade honom vad han skulle göra.
Vad glad jag blev när han kom! Han gjorde verkligen min dag och det är så skönt att han verkligen anstränger sig för att vara här.
Han somnade i min famn direkt när han kom hit och sov i nästan en timma. Jag älskar att se honom sova, han är så himla söt!

Hjälp vad jag är gulligull när det gäller honom!


Lov!

Jag kom hem från skolan för typ en timma sen, och då kom jag även på "LOV!".
Fan vad skönt! Då kanske jag får sova lite längre med min pojkvän, om inte han har plugg förstås.. Vilket han säkert har. Baiz..

Jaja, nu ska jag städa, morsan är inte på sitt bästa humör precis...

New York

Woho, jag kommer långt med min bok! Har lagt in text, ska snart lägga in bilder och jag har börjat med omslaget. Den kommer bli sjukt nice tror jag!

Fick nyss veta att vi är i princip lediga efter den här lektionen! Vilket är väldigt skönt för nu kan jag åka och träna innan jag ska träffa Charoula i stan.

Hörs senare.

Så typiskt min pappa..

Jag och pappa tittar på tv. Pappa tar kontrollen.
Pappa: Kan vi inte byta?
Jag: Ja, jag kollar inte på tvn.
Pappa riktar kontrollen mot mig.
Pappa: Jag tänkte byta dotter.

Bra vs. dålig.

En dålig nyhet:
Charoula kommer inte med på halloween-festen på grund av sina hjärnbefriade chefer.

En bra nyhet:
IDAG FICK JAG KALLELSEN TILL ST. ERIKS SJUKHUS FÖR ÖGONEN! :D
Är det inte lite komiskt att jag la upp ett inlägg om det för någon dag sen och att jag de senaste dagarna (speciellt igår och idag) verkligen längtat som bara den efter det där brevet.

Den 9:e november klockan 14:30 får jag veta om jag ska opereras eller inte!
Herregud..
Det var snart 6 år sen sist.


Underbara häst och lärare!

Åh, jag förstår mig inte på mitt humör just nu.

Jag var nyss och red som vanligt och jag säger bara: ALDRIG har jag varit så glad och nöjd med en ridlektion i hela mitt liv! Vi hade vikarie idag och hon var verkligen den bästa läraren jag någonsin haft! Hon var på mig direkt när hon såg mitt problem i volterna. Hon berättade exakt hur jag skulle göra och sen lät hon mig gå flera gånger på volten tills det verkligen satt.
Vilken skillnad det blev!
Ännu bättre var att hon verkligen peppade mig hela lektionen. Efter lektionen kom hela klassen fram till mig och sa "Gud Sara vad mycket beröm du fick idag!"
Jag var verkligen sååå lycklig!! Jambalaya är den bästaste hästen någonsin.
Skulle vi ha vikarien, Jeanette, som lärare på heltid skulle jag lätt överväga att stanna kvar i stallet.
Men tyvärr.

Sen ringde Farzan. Han sa att han inte kunde sova hos mig. Jag var inte förvånad men ändå blir jag alltid lite ledsen när han säger nej till mig, vad det än gäller.

Nu mår jag helt plötsligt som vanligt.
Glädjen höll i alla fall i sig i ca 1 timma.


I-landsproblem nr 1.

Åh, vad jag är trött på det här nu.
VARJE morgon när jag sminkar mig, så spelar det ingen roll hur länge jag står och böjer ögonfransarna på ena ögat, de blir ALDRIG lika fina som på det andra ögat.

KAN DOM BARA SKICKA DEN DÄR JÄVLA KALLELSEN NÅGON GÅNG!?


...inga pussar för Farzan!

Jag har bestämt mig för att straffa Farzan för den puss jag INTE fick idag.

Under en månads tid ska jag reta upp honom ordentligt genom att ha sexiga kläder (jag ändrade mig från att ha stora myskläder som ska dölja allt).
PLUS
att han inte ska få en enda puss!

"Lycka till" säger han.
"Behöver inget sånt" säger jag. :)

Vi alla vet att jag är så sjukt envis och har han startat något och gjort mig förbannad så får han leva med konsekvenserna!

Inga pussar för Freddi!

Åkte till gymmet direkt efter skolan idag. Träffade Sarah, Nattah och Farzan där och vi hade roligt faktiskt. :) Jag och Sarah tävlade lite i vem som kunde springa längst i tid på gåbanden. Jag vann! ^^
Efter gymmet följde jag med älskling till Webbhallen i Sundbyberg där han skulle köpa nya delar till datorerna. Eftersom han fått en infektion i ögat så vägrar han pussa på mig, han är rädd att jag också ska få någon infektion. Jag försökte övertala honom att jag är bäst och inte blir sjuk men det gick inge vidare. Jag ville så gärna ha EN puss.. :(

Nu ska jag snart gå och lägga mig, gråta mig till sömns för att jag inte fick NÅGON puss idag. :'(


Promenad, jakan - kallhäll.

Idag har jag varit duktig.
Gick inte till gymmet imorse innan skolan. Istället promenerade jag från mitt hem till kallhälls tågstation för att ta mitt tåg därifrån.
Tog i och för sig bara 35 minuter knappt men det var ändå duktigt!
Efter skolan ska jag till gymmet och springa lite! :)

Min kropp tar kål på mig. Jag har ju haft så sjukt ont i snart en månad. Jag fick ju massage av mamma för några dagar sen och fy fan, det gjorde ont!
Men smärtan är inte helt borta än.. SÅ OM NÅGON VILL GE MIG MASSAGE, RING MIG! (skriver detta i hopp om att min pojkvän läser detta).

Back to schoolwork!

Mår dåligt.

Det kan inte bli värre nu hoppas jag? Känns som att någon sitter ovanför mig och slänger ner cementplattor i huvudet på mig och varje gång jag reser mig så attackerar den med en ny platta.

Var inte i skolan idag. Mådde dåligt. Åkte till sjukhuset också. Woho.
Ansträngde mig verkligen och åkte till gymmet, men det gick inte bra alls! Jag sprang i 10 minuter och sen tränade jag arm-och magmuskler. Sen var jag helt slut.
Antagligen för att jag inte tränat på 4-5 dagar + att jag mår dåligt.

Kanske åker jag till gymmet innan skolan imorgon.

God natt.

Mission successed.

Det vart inge träna idag. :(
Istället åkte vi och räddade Charoula från hennes jobb. Long story and I wont tell you everything. Vi (jag och mamma) blev hyffsat förbannade på hennes chefer som tvingade henne jobba trots hennes tillstånd just nu dessa få dagar. Så vi åkte dit och tog hem henne utan att någon förvarnade cheferna.
Dom har verkligen krigat för att tvinga henne jobba idag men såfort jag och mamma kom in (med björn och hans flickvän) så sa chefen "Ja självklart! Ta hem henne, hon kan inte jobba idag!"
Eh..?
Jaha.
Inget bråk. Mamma blev nog lite besviken på det faktiskt, hon verkade sjukt taggad! Haha, söta mamma.

Så, vi fick hem Charoula en timma tidigare (borde åkt in tidigare, men folk är envisa..) och tack vare hennes äckeljobb så mår hon nu som värst.

Imorgon åker jag till gymmet klockan 10:00 och sen åker jag direkt till skolan (efter att ha duschat, ja) som börjar 12:00. Ska bli skönt att få träna, äntligen.
Gick i och för sig en promenad idag, men den var ta mig tusan inte lång.

Ha en trevlig natt allesammans.

Vaken tidigare än vanligt. En söndag.

Klockan är nu 09:55 och jag vaknade för exakt en timma sen. Vet fan inte varför. Vaknade och var helt full av energi. Så jag gick upp.

Nu är jag trött..

MEN!
Istället för att sova bort halva dagen (hata!) så ska jag plugga lite och sen röra mig mot gymmet. Har inte gymmat på ett tag nu och det är pinsamt. Men har man haft en rygg som dödar en så har man.

Köpte ny BH igår. Så snygg! Eftersom jag är för lat och snål så har jag inte köpt ny BH tidigare och alla mina som jag haft nu ett tag är för små. Så nu köpte jag en ny, i MIN storlek (ganska svårt att hitta den storleken i vanliga affärer ^^).
Den får mina bröst att se mycket snyggare ut faktiskt! x) Dom ser ut att vara i sin exakta storlek för en gångs skull.

Nog pratat om mina bröst.. Höhö..
..Nog pratat över huvud taget faktiskt. PLUGGA!

Fredag!

Sitter med ansiktsmask i ansiktsmask i fejjan och ska precis spela lite Sims. Hihi.
Klockan 20:00 bär det av mot Hanna för myskväll med skvaller? Vad vi än gör så kommer vi i varje fall ha trevligt, det brukar bli så nämligen! :)
Skönt att jag åtminstone har EN kompis som skippar EN utekväll på stan för min skull? Haha, nej nu ska jag inte vara sån. (Men ni är faktiskt dåliga på att minnas att jag inte är 18 än!)

Ansiktsmasken gjorde jag själv. Tog lite saker jag hittade i köket som jag vet är bra för hyn.
* Annanas
* Havregryn
* Citron
* Matolja (min hy har blivit sjukt torr de senaste dagarna, vilket är väldigt ovanligt.)

MIXA!

Ha en bra fredagskväll alla! Festa loss så det ryker.

Aj.. :(

Trött som fan.
Kunde inte sova alls inatt på grund av min värk i kroppen. Hur jag än låg så gjorde det riktigt ont någonstans i kroppen. Inte ens Farzan fick hålla om mig inatt vilket gjorde mig riktigt ledsen. Älskar när han håller om mig när jag sover.

Min sömnlösa natt gjorde så att jag försov mig. Började 08:30 så jag skulle vaknat klockan 06:30 men istället väckte älskling mig 07:50. Ändå lyckades jag komma endast 20 minuter sent.
När jag kom till lektionen hade de redan börjat med något viktigt så jag blev sjukt orolig och trodde att jag skulle hamna riktigt efter med arbetet.
MEN!
Istället slutade det med att alla fick kolla på mig för jag gjorde rätt och snabbt.
Höhö, är jag duktig eller?


Fredrika pratar i sömnen, igen.

Igårkväll var Farzan här och hälsade på, så att han och Charoula skulle lära känna varandra. Det gick väldigt bra, båda verkade tycka om varandra och de hade mycket gemensamt.
Det blev ingen lång kväll för oss direkt, jag skulle ju till stallet vid klockan 20:00.
I stallet gick det inte så bra. Jag fick min gamla favorithäst Jambalaya men eftersom han varit sjuk och bara fått stå stilla ett bra tag och numera bara går en lektion/dag så hade han en hel del energi vilket gjorde hela lektionen väldigt svår för min del. Förutom mellantraven då man verkligen ska öka farten.
Tidigare under dagen hade jag gjort rent Antons bur vilket gav mig en rejäl allergiförkylning. Så på kvällen efter min ridlektion (med rinnande näsa) kom jag bara hem och däckade på soffan. Jag var helt slut så min mamma lät mig somna på soffan. Det sista jag gjorde innan hon skulle gå och lägga sig var att prata i sömnen. Jag babblade på om någon Sebastian (?) och det roliga är att jag minns att jag gjorde det. Jag minns även att jag sa fel namn. I mina drömmar tänkte jag på någon helt annan. Haha, jag när jag är helt slutkörd och övertrött = bäst.

Jessica borde ha ringt mig vid lunch men hon verkar ha glömt det. Vi ska nämligen träffas idag. Och här sitter jag i "pyjamas" och ofixad till max. Rummet är i varje fall kliniskt rent nu! :)

Nu ska jag träna lite styrka och sen promenera runt i huset. Springa i trapporna eller något. Hinner nog inte gå till gymmet idag.
Ha en fortsatt trevlig dag! :)


Sund dag!

Skön morgon. Missade dock min enda lektion idag. Vilket kanske gjorde min morgon mer skön..
Hehe, mamma läser bloggen så nu säger jag inget mer om skolan!
Istället ringde älskling och väckte mig klockan 09:58 och sa att han skulle vara på gymmet en kvart senare och han ville gärna ha sällskap. Så, jag kom på att bussen gå 10:13 och måste gå hemifrån 10:06.
Hann jag på 7 minuter att gå upp, sminka mig lite, fixa håret (sovit med det blött i toffs), klä på mig och packa väskan? Ja självklart hann jag det!
Så ca 30 minuter senare var jag i gymmet och där var vi i lite mer än en timme. Sen gick vi till konsum och handlade lite och sedan tog jag bussen hem.
Nu har jag städat en del (bland annat gjort rent Antons bur från grunden) och nu sitter jag här med ansiktsmask efter att ha duschat.

Ikväll kommer älskling över och gör mig och Charoula lite sällskap i kanske 1-2 timmar.
Sen åker jag till stallet.

Skriver snart igen! :)

Träna, träna, träna!

Walla, jag är trött.
Idag har jag varit i skolan till klockan 17:00, åkte direkt till gymmet där även älsklingen var. Sprang av mig 200 kalorier på 30-40 minuter. Var tvungen att dra tidigare eftersom mitt nuvarande busskort går ut 19:00. Farzan nöjde sig inte med att jag kanske skulle komma hem med bussen som gick 19:09 så han köpte smsbiljett till mig! ^^ 
Anyway, efter gymmet drog jag till simhallen med Charoula. Vi simmade några längder (jag mindre än henne eftersom jag redan var trött) och sen gick vi och bastade ett tag.
När vi kom hem gjorde vi ansiktsmask och lyxade till oss lite.

Inatt sover Charoula i min säng (händer oftare och oftare) och imorgon ska hon upp tidigt och jobba.

Nu ska jag upp och sova. Börjar ju tidigt imorgon och det finns inget skönare än att vakna helt utvilad har jag märkt! ^^
Saknar baby redan dock.. Höhö *besatt*
Sov gott!


Snaaaaaart..

9 minuter kvar...!!
LÅT MIG GÅ HEEEEEEEEEEM!

Skolan = TRÅKIG IDAG!

Sitter i skolan och vet ni? Jag är den ENDA eleven som är på den här lektionen! Alla andra drog när det var håltimma. Men trogen som jag är så stannade jag. Det bästa är, läraren har ingen uppgift till mig så jag sitter bara här och stirrar ut i luften. Jag vet inte vart han tog vägen nu faktiskt. Han springer ut och in här lite då och då.
Kan han  inte bara säga
"Fredrika. Du kan få gå hem. Gör något vettigt av din dag, som att gå till gymmet som du planerat, istället för att sitta här i 2 timmar och stirra ut i luften. Efter att ha haft 2 timmars håltimma som du använt till att bara stirra ut i luften."

I don't like school.
Imorgon blir det nice i alla fall! Vanligtvis ser mitt schema ut så här:
08:30- Grafisk illustration
10:00- Engelska
11:35- Lunch
12:25- Svenska

Men nu är det såhär att engelskan är inställd! Och jag dog när jag insåg att jag skulle ha ännu en håltimma, tredje dagen i rad! Så jag slog på charmen och gick till svenskaläraren.
"Heeeej Helena.. Du vet.. Jag har håltimma imorgon och det är tredje håltimman den här veckan och håltimmar är verkligen hemska! .......:)"
"Jaha.. Ja men du kan få jobba hemma istället på svenskan då."

Mwahaha, I'm to adorable.

Håltimmar = USCH!

Ny vecka, nya möjligheter.

Sitter i skolan och har håltimma. Så sjukt onödigt och drygt. Har haft engelska tidigare och har snart (om 45 minuter) grafisk illustration. Ska lägga fram min lilla barnserie som förslag då och se om läraren gillar den. Hoppas det. Den är faktiskt gullig. Lägger ut bild på den när den är klar!

När jag slutat ska jag hem och sen mot gymmet. Hoppas att Charoula köper ett gymkort idag så vi kan gymma tillsammans. Annars kanske jag kollar med Farzan när han ska gymma. Eller så gymmar jag bara själv som vanligt. Nästan skönast så. Bara lyssna på MP3'n och jogga på rullbandet!

Fy vad det är kallt i skolan..

Sitter i soffan och myser.

HEMMA!
Vaknade sent hos älskling idag och myste hela morgonen. Jag och Sorush sov hos Farzan. Vi kom hem väldigt sent på natten och kollade på Monsters VS Aliens, eller jag och Farzan kollade på den medans Sorush sov bredvid. Filmen var världsklass!

Nu ska jag anmäla mitt busskort som jag tappade bort i skolan i fredags. Heh..


Är i Knivsta hos Michis.

Gud vilken helg..
Är fortfarande i Knivsta, klockan är 23:30 och vi kommer troligen åka hem nu snart. Jag kommer sova hos älskling och vi ska kolla på film, om han orkar.

Liten, kort update från mig, vi hörs!

När som helst..

..bär det av mot Knivsta! Det blev tidigare än planerat! Nu är jag hyper som fan.

OCH MIN ÄLSKLING KLARADE PROVET IDAG! Stort grattis till honom <3

Stressad, har inte hunnit packa än, så.. Vi hörs på söndag?
Ha en skön helg! :)


Knivsta ikväll!

Som ni ser har jag gjort om här lite i bloggen, säg till om ni tycker texten är jobbig att läsa eller så, så ska jag försöka fixa något bättre. Kommer troligen fler förändringar framöver.

Jag är HYPER!
Sovit ut ordentligt (idag igen!) och har bara en lektion på 1,5 timme! Efter det åker jag hem fixar med lite saker som att packa osv och ikväll blire gymmet. SEN SMÄLLER DET!
Mot Knivsta och vidare!
Eller nej, inte vidare. Vi stannar i Knivsta.
För där bor Michis! Usch och fy vad roligt vi kommer ha! Kanske inte just ikväll, vi kommer dit så sent och då lär Michis, Farzan och Sorush däcka. Michis gick upp tidigt för att jobba, Farzan har inte sovit på hela natten för han har pluggat och Sorush.. Jag tror han har varit i skolan..
Anyway, jag lär ju vara hyper där helt själv, men sånt får man ta ibland.

Nu ska jag fixa mig till skolan! :)
Kramizzar! ..Höhö..

Tankar om folk.

Ja, så länge höll den glädjen. Ca 2 timmar.
Jag undrar faktiskt hur folk tänker. Om man håller på med något, eller har åsikter, ska man väl också stå för det? Det gör jag. Det är något alla borde göra. Man ska inte skämta om vissa saker som kan såra andra eller till och med sig själv i slutändan. Varför vill man ens göra något sådant?
Jag lämnade mitt ex och kapade kontakten helt med honom för att han sa saker som att han var satanist när varenda jävel visste att han var inte ens i närheten av en satanist. Och jag vet, att om någon hotat honom med stryk för att han sa sådanna grejer så skulle han direkt ta tillbaka allt, inte stå för det han säger.
Så varför sa han det? Jag har ingen aning. För att han som många andra är riktigt korkad och valt fel sida?
Varför sprida hat och sorg istället för kärlek och glädje?

Nu ska jag fortsätta jobba med roliga grejjor i flash! :)


Pigg och glad. :)

På väg till skolan när som helst. Idag är en dag som jag mår riktigt bra. Jag har dagen planerad med roliga saker (skolan kanske inte är såå rolig..).
Dagens planer:
10:00: Skola.
15:00: Träffa min lilla Hannis!
19:00: Dra till gymmet.

Jag vaknade imorse och fick ta det lugnt hela morgonen och det betyder mycket. Aldrig känner jag mig så pigg och glad som när jag går upp utvilad och har saker att göra på en gång!
Charoula åker till Ljusne idag och kommer hem på måndag, så inget mys på något fik i helgen inte! I och för sig så ska ju jag till Knivsta på fredag. Jag åker nämligen till Michis med Farzan och Sorush. Kommer bli en trevlig resa! Förhoppningsvis blir vi kvar där tills på söndag, så får jag och Michis flippa lite extra länge, så som bara vi kan! HEH!

Nu ska jag sociala mig med Charoula lite innan vi rör oss mot stationen.
PUSSELIPUSS!





Gymdag 1!

Sov hos älsklingen igår natt. Jag kom hem till honom vid 22:30 och pluggade i ca 2 timmar medans han spelade aion. Så mysigt att somna i hans famn!
Han åkte till plugget klockan 7-8 imorse och jag fick en puss på kinden innan han gick. Som alltid! ^^
Själv sov jag till klockan 10:30. Tog det lugnt och gick sen till skolan som började 12:30. Så skönt att få börja sent åtminstone 2 dagar i veckan!
Efter plugget drog jag till Farzans skola och pluggade lite. Gjorde klart min skiss på serien som jag ska göra i grafisk illustration.
Jag började även läsa lite i boken som vi fått av svenskaläraren. Gud vad den är tråkig.. Fattar inte varför vi måste få så gamla och tråkiga böcker att läsa i skolan? Kan dom inte komma med något nytt? Boken jag läser just nu heter "Mor gifter sig". Låter det intressant? Njae..

Jag började ÄNTLIGEN gymma idag också! Det var verkligen på tiden och riktigt skönt var det. Jag gick på gåbandet i 45 minuter. Sprang/joggade i 10 minuter också faktiskt (jag har astma så 10 minuter är faktiskt ganska mycket!).
Kom hem 21:30 från gymmet, tog en dusch och nu ligger jag i sängen med datorn.
Ska sova nu faktiskt. MP-dagen imorgon vilket innebär att vi på media ska lära känna varandra bättre. Jag är inte så taggad på att lära känna 1orna.. Fjortisar/Emos som jag ändå bara kommer se lite då och då i knappt ett år till!?

God natt!

BARBIE!

Jag ser ut som guldlock/prinsessbarbie. Haha, kommer Farzan dumpa mig och resten av folket mobba ut mig nu? Nääh! :) JAG ÄR SÖT! Hihi..

Hoppas ni hittar på något roligt ikväll!

Grattis Anna! :)

Kom hem för ca 1 timma sen från älsklingen. Vi har mysit hela morgonen! (INGEN är sötare än baby när han vaknat, har på sig stor randig tröja, håret är helt tilltuffsat och har det där fina leendet på läpparna!)
Anyway. Ska ju på fest ikväll! Anna fyller år så vi ska fira henne i någon lokal full med massa personer. Låter som att det kommer bli en toppenkväll. Jag har fixat en flaksa vin till henne som hon ska få av mig och Farzan. Hoppas hon gillar vinet bara!
Sitter just nu med ansiktsmask i morgonrock och ska när som helst börja fixa mig. Ska ha zebrakjolen, svarta klänningen, rosa kofta, rosa skor och rosa smycken. Och självklart min rosa väska! I <3 Pink!
Sen funderar jag på att locka håret också. Det var ett tag sen man hade lockigt hår och nu är ju håret såpass långt att det inte kommer se lika mobbat ut! ^^ 

Vi hörs kanske senare! :)


Kvällen var bra.

Kom nyss hem till älsklingen. Klockan är när som helst 01:00. Jag har inte varit på det bästa humöret så Sorush och Farzan kom till mig och hämtade upp mig. Nu sitter vi här, i Farzans rum. Killarna nördarna sig med dataspel och jag ligger på sängen och bloggar. Älsklingen fixade internet på sin bärbara så att jag också har något att göra.

Som jag sa i förra inlägget så var jag och Charoula i stan och fikade. Det var riktigt mysigt och vi fick mycket sagt. Hon fick veta massa saker om mig som jag aldrig berättat för henne förut. Skönt att jag har någon jag verkligen kan lita på.
Jag drack varm choklad med grädde (jag tränar bort den imorgon/söndag!) och Charoula drack coca cola zero.

Vi hörs senare eller imorgon! :)

Stan ikväll!

Ikväll ska jag till stan och möta upp Charoula på centralen. Sen ska vi bege oss till medborgarplatsen för att ta en fika! :) Lär väl sitta där hela natten som förr i tiden! :) Kommer bli störtskönt.
Nu ska jag äta middag! Inte mycket dock. Åt en del igår!

Ha det bra så länge! :)

Byta blogg?

Jag är inte nöjd med mitt bloggnamn alls.. Det är kanske lite klurigt att komma ihåg (kanske inte egentligen, men det är lite långt och med två i).
Funderar på att byta blogg och jag är sämst på att komma på nya namn..  

Har ni några exempel på namn som skulle passa min blogg?




8:30? På fredagar? Var det inte 10:00?

Ouupz..
Jag var stensäker på att jag började 10:00 imorse (för 5 minuter sen kom jag alltså till skolan).
När jag kommer in i rummet är det mer kaos än vad de brukar vara direkt i början av lektionen. Jag sätter mig ner och kollar på läraren och väntar på att hon ska börja berätta vad vi ska börja med för ny uppgift. Hon fortsätter sitta vid sin dator och skriva m.m. Tillslut ställer jag mig upp och frågar:
"Vad gör vi?"
"Vissa av oss håller på med den nya uppgiften och andra äter frukost."
"Jaha.. Men när fick vi veta vad den nya uppgiften går ut på?"
"Imorse när lektionen började."
"Va? När började vi?!"
"8:30"
"Jaha.. Oj.. Jag trodde vi började nu.."
Men hon verkade inte lyssna.

Aja.. Tur att jag jobbar snabbt i grafen då.

100?

Kan jag verkligen lita på dig till 100%?
Det känns svårt.
Ska jag behöva känna oro varje gång jag tänker på vad som kommer komma framöver?
Det gör just nu ont, men jag vet att det kommer bli bra när jag väl ser med egna ögon att vi kan klara det här.
Vi kan väl klara det här? Eller?
Jag vill i alla fall det. Mest av allt.
Men jag vet inte om jag kan lita på dig..
Jag tänker göra mitt bästa.


RSS 2.0