Städar

Helt slut. Det är så mycket som tynger ner..

Stannade hemma från skolan idag, mådde inte speciellt bra imorse. Nu sitter jag här och ska när som helst börja städa lite. Det behövs verkligen och jag har energi i kroppen som måste ut.
Ikväll ska vi till stallet. Jag ska säga upp min ridning då också. Hemskt, men sånt är livet.

Nu drar jag på The ark på högsta volym och börjar min storstädning av övervåningen.

Ha det så bra!



Muuuuse!! :(

Jag kan verkligen inte få ut ur mitt huvud att jag inte kommer få se Muse. Dom har varit här en gång sen jag började lyssna på deras musik men den gången fick jag inte heller se dom.
Usch, jag blir deprimerad bara av att tänka på det!

Hur blir det med The ark nästa sommar då? Jag har faktiskt inte en aning. Jag har massa saker som det ska läggas ut pengar på och jag har ju fortfarande inte fått fasta tider på jobbet.

Sitter just nu i skolan. Slutar 17:00 och jag är hungrig! Vill verkligen ha något "onyttigt" idag, som tacos MED bröd. Eller kyckling MED ris! Eller pasta. Åh, gud vad jag hatar att banta!

Mwah, vi hörs kanske ikväll! (;


Äkta blondin!?

Harry Potter var bäst! Tror jag faktiskt kan säga att det var den bästa i hela Harry Potter serien! Ja så bra var den. Jag minns inte så mycket av boken, vilket är bra kanske, annars hade jag troligen tyckt som alla mina vänner som läst boken om och om igen. Dom är alla besvikna på filmen. :P
Jag och älsklingen hade en rolig resa hem från stan. Vi skrattade och tjaffsade hela resan. Jag gick av i jakan medans han skulle vidare till kallhäll, men nere i jakans tunnel så sticker han fram huvudet över min axel och säger "Puss?" Haha, han är bara för söt.

Jag gick ner till vågen och vägde mig nyss. Jag har gått ner en hel del! Nu har jag ca 8 kg kvar innan jag är helt nöjd! Jag kom i mina gamla byxor igen! (Thank god! Jag har saknat jeans så länge nu!) Helst ska jag gå ner 6-8 kg på en månad, då är det ju Michis omtalade halloweenfest som gäller! Gud vad glad jag blev när jag såg att hon bjudit in mig! Har varit taggad sen början av augusti nu!

Tänkte komma ut med en sanning här nu faktiskt. Ni kanske tror jag har varit platinablond hela mitt liv, att det är min naturliga hårfärg? Men så är det icket! ;) Haha.. xD I alla fall, här får ni se min riktiga hårfärg:


Observera, jag har inte redigerat någon bild något!
Vad tycker ni? "Brunett" eller blondin?


Älskling, <3

Sov hos min älskling inatt! :''D Vi mös massor och sen kollade vi på Star Trek. Tyvärr så somnade jag 30 minuter innan filmens slut, vilket var synd, för filmen var faktiskt bra (trodde aldrig jag skulle säga det).
Jag gav älskling min 2års/1månads present oxå! :) Jag blev väldigt nöjd med den, han också tydligen! ^^ (Bild längre nedan.)

Imorse åkte älsklingen strax efter 8. Jag fick hans nycklar så jag kunde sova vidare till klockan 10. Vi ska träffas ikväll så han får nyckeln då. Vi ska nämligen se bio ikväll, Harry Potter 6! :D:D Me so happy!

Pusselipuss på er nu! Freddi ska plugga! :)



Bilden jag ritat till älsklingen. Draken har Farzan tatuerad på bröstet, sen ritade jag en ål istället för svansen.
Alltså, draken är Farzan och ålen föreställer mig. :)
På baksidan står det "Vi är en"


Ny väska :)

Ny väska! Som passar skitbra till mina nya rosa skor! :)
Mami köpte den till mig, så nu är jag lyckligast på jorden. ROSA! <3



Jobbar lördag och söndag!

Jobb jobb jobb!
Imorgon och söndag blir det till att jobba i frukosten.
Ska bli skönt att få in lite pengar äntligen!

Hoppas ni får en trevlig fredag kväll, jag ska själv gå och lägga mig lite tidigare. :)


HEEEEEEELG!

Snart är det helg! Alla älskar vi fredagarna.
Än så länge har jag inga planer. Men jag hoppas det blir fest. :)

Förresten så har jag glömt att berätta en "viktig" sak.
Freddi ska sluta rida!

Ja, så ligger det till serrni.
Mer om det kan jag berätta senare.

Nu ska jag plugga klart och sen gå hem och ha helg!

Häiido :*


Gief money?

Åh, ni anar inte hur shoppingsugen jag är!
Jag vill så gärna ha pengar igen och gå ut för att köpa lite nya kläder och speciellt nya skor!
Jag har hittat sååå många snygga skor på olika affärer och vissa är det jättebra pris på. Så, vem vill ge mig pengar? :)

Sitter förövrigt i skolan och gör min leksakslåda på grafen. Det går bra om ni undrar. ^^

Hörs och ses! :)

1 månad / 2 år?

Ojojoj, nu händer det mycket här!
Igår (15 minuter sen) så firade jag och älsklingen "2 år". Eller.. vi firade inte.
Idag firar vi 1 månad. Det lär vi inte fira heller.

Anyway. Grattis till oss!

Mina nya, fina, vackra, älskade, babyrosa skor!! :)

AH! Jag är så glad!
Igår var vi ju och shoppade och jag var inne på Bianco footwear hur länge som helst! Hittade så många snygga skor. Dock lite dyra för mig som inte har några cash! :(
MEN!
Dom hade ett par rosa high-heels på rean! 200:- istället för 550:-. Sa jag att dom är rosa!?
Jag köpte dom inte igår och fråga inte varför. Hela natten-morgonen-eftermiddagen har jag haft ångest för att jag inte köpte dom igår! Så det första jag gjorde efter jobbet idag var att åka till Bianco för att köpa dom. Jag mådde dåkigt och trodde dom var slut, men dom fanns där! Gud vad glad jag blev! :)

Nu har jag skrivit ett helt blogginlägg om ett par skor.
Dom är värda det och lite till.



LOVELY, RIGHT!?!?


Helgen!

Igår var jag, Charoula, Malick, Mabel, Karin, mamma, Anki, Lulli och Lisa på hamburgebörs. Vi såg showen primadonnor med Sussie, Gunilla och .. ehe.. minns inte sista namnet x) I alla fall, skitbra var showen! :) Tror biljetterna gick på 450:- styck, så det bevisar ju bara det att det är en bra show! ^^

Idag har jag och Charoula varit och shoppat heeela dagen! Så roligt, första gången på 3 månader liksom! Fick 300:- av morsan för att köpa skor för, vilket jag gjorde. Dom gick på 200:- på kappahl. Vi var först i Outlet, sen promenerade vi till jakan, tog bussen till Kista och fönstershoppade där i 2 timmar! Och guuuud vad jag hittade många snygga skor! High-heels i mängder! Hittade ett par som var ca 12cm höga med strass över bakre delen samt klacken. Dom fanns i massa färger och jag fick ångest när jag hittade ett par rosa och ett par blåa. 500:- gick dom på! Jag ska klistra på strass på mina svarta från Belle har jag bestämt.
Jag önskar att jag vore miljonär...

Min mamma vart nyligen sugen på smoothie (Duuuh.. The smoothiefamily!?) och vi hade ingen frukt hemma. Helst ville hon ha äpplen. Så jag och Charoula tog på oss svarta kläder och gick ut på ett litet hemligt uppdrag. Hihi.. STÖRSTA ÄPPLENA NÅGONSIN! O.O Vi kom tillbaka med en hel plastpåse full (a).

Nu ska jag sova. Ska jobba imorgon (ja, innan skolan). Ska upp klockan 4:30 typ.. Fyfan för att bo långt ifrån jobbet alltså.. Börjar 6:30.

God natt! :)


                                 
                                                             Så här ser mina nya Uggs ut! :D


Moppejävel!

Ni ska bara veta vilken underbar morgon jag hade idag! ...
Jag skulle till skolan med moppen, började 8:00. I kallhäll börjar den helt plötsligt gå jättesegt och sakta, fadeande så lägger motorn av. Underbart. Jag startar om den och kommer ca 10 meter då samma sak händer igen. Då fick pappa åka till macken och köpa olja och komma med den till mig.
Så, än en gång åker jag iväg. Starten är seg och även resten av biten jag hinner åka innan den återigen stannar. Jag väntar i 10 minuter och startar om den igen. Oturligt nog så startade jag i början av en uppförsbacke. Istället för att åka i 50km/h som jag brukar i den backen så åkte jag nu i 25km/h. När jag väl var uppe så la den av igen. Jag fick igång den igen och det vart nerförsbacke. Då gick den fint men stannade åter igen i en uppförsbacke, så jag fick dra den upp. Sen klarade jag resten av biten till skolan utan några stopp, 1 timma försenad.  

Hoppas jag kommer hem idag.

Dagens "att göra"-lista!

Åh, idag är en sån dag då jag bara kan plugga. Jag blir inte distraherad av något. Idag är en dag jag bara vill få allting gjort.
Det som ska/borde göras idag är:

Gå till banken och ta ut mina 1500:-
Göra min powerpointpresentation om the ark
Plugga inför "nationella"
Skriva två uppgifter i svenskan
Skriva en uppgift i mediakommunikation
Påbörja mitt projektarbete
Fixa allt inför imorgon då jag ska fotas med två olika personligheter i studion


Jag har förresten världens bästa föräldrar. Jag fick ju låna massor utav pengar av dom i grekland. Det var meningen att jag skulle betala tillbaka allt nu när jag jobbar. Men igår sa mamma att de 2000:- hon fått räcker.
Så nu är jag skuldfri igen! :) Pengarna som rullar in nu ska sparas till min och älsklings london/amsterdam resa och sen ska jag köpa en systemkamera. Skulle helst vilja köpa en innan resan, men det lär ju inte bli av. :(

Snart ska jag sätta mig på moppen och åka hem. Måste bara få tag i en lärare som har lektion just nu. Hon måste godkänna lite idéer inför mitt projekt. Mer om projektet får ni veta en annan gång. :)

Puss på er så länge.
Ps. André hälsar.








Skoltider för oss båda.

Idag kom det.
Första smset där han säger att han har plugg att göra.
Haha, jag vart nästan lite chockad! Vi har umgåtts så mycket senaste tiden.
Men jag har ju som sagt förberett mig och vi har ju klarat 2 månader utan varandra redan så varför skulle jag inte klara detta? Lätt som en plätt! :)
Dock kan jag inte förneka att jag saknar honom galet mycket redan nu, efter 2 dagars frånvarande.. (a)

Min älskling är bäst. Jag ska stötta honom till 100% genom dessa långa år.

Jag har i varje fall en del nu också i skolan. Uppgifter och prov osv.. Det är priotering nr 1 för mig. Jag vill verkligen gå ut med toppbetyg. Kunna vara baizglad på min student!




Vi kör på smoothies i familjen just nu.
Eller, smutti som vi säger.


PUSS PUSS!


Banta = Baiz..

Jag hatar att banta.
GE MIG CHOKLAD I MÄNGDER OCH LITE CHIPS!
RIS OCH PASTA OCKSÅ!

..sen kan ni lägga en muse biljett bredvid all mat också. Det skulle göra Fredrika lyckligast på jorden!


Inglorious bastards

Igårkväll var ju jag på bio med lite folk. Det blev jag, Farzan, Laura, Peter och Tove som såg filmen tillsammans. Vi såg inglorious bastards. REKOMENDERAS! Sjukt rolig film, men även en del hemska scener för dom som är lite känsligare.
Brad Pitt spelade sin roll suveränt (som alltid!?) och de andra i filmen gjorde även sina roller riktigt bra. Allting var bra helt enkelt!
Sarkastisk film skulle man väl kunna säga.

Nu ska jag gå på rast och chilla lite. :)
Byebye!

10/09-09

Min näsa rinner fortfarande, men jag är i skolan trots det. Kände att jag måste hinna med i plugget.
Sov hos Farzan inatt, vi låg mest bara och mös och pratade. Min moppe står inne i hans lägenhet faktiskt xD Ska hämta den efter plugget och sen begär jag mig in mot stan vid 21:00 för att kolla på bio tillsammans med Farzan, Mattias och Laura. Laura är Farzans kompis som jag aldrig har fått träffa. Ska bli spännande att äntligen få träffa henne! :)

Vi hörs kanske senare. Bye for now :)

Sjuk :(

Idag ligger jag i soffan.
Halsen kliar, näsan rinner/är täppt, huvudet spränger.. ja, jag är förkyld.
På TV går det inget roligt heller.
Farzan ringde mig igårkväll. Han var väldigt trött och låg i sängen. Ju längre vi pratade, desto lugnare blev han. Tillslut förstod jag att det var dags för lillen att sova, så jag blev tyst i 2 sekunder och direkt hörde man hur älsklingen andades tyngre. Haha, han somnade <3
Jag känner enorm trygghet med honom och speciellt när jag sover hos honom. Att veta att han ligger i min närhet får mig otroligt lugn. Så jag lät samtalet pågå trots att han sov. Så jag satt där och spelade på datorn medans han andades tugnt i mina öron. Efter en timma dog min mobil, då gick jag och la mig.

Han är det finaste jag har. Aldrig vill jag förlora honom igen. Aldrig.


RSS 2.0