En dag på jobbet.

Imorse var jag inte så jätte pepp på att gå upp klockan 04:20 för att sedan ta 05:31 tåget in till stan för att jobba. Nej usch. På tunnelbansstationen i centralen så knackar någon på min arm. Allt jag tänkte var: "åhnej.. ett fyllo.. jag orkar inte!!" Och mycket riktigt, det var min kära kollega och vän Sebastian! Jag frågade vad fan han gjorde där klockan 6 på morgonen och han svarade att han bara åkte runt lite. Jag kollade på honom lite tveksamt och då sa han "Tror du det själv eller? Att jag går upp mitt i natten för att åka tunnelbana? Nej du, jag ska jobba med dig idag istället för Gunnel!" Då vart jag glad som bara den. Sebastian är alltid rolig, Gunnel är väl sisådär. Så vi åkte till jobbet och började göra i ordning så att gästerna kunde komma och äta. I de första 30 minuterna satt vi bara och pratade och åt frukost, för då kom det inte en enda människa. Sen på ca 2 timmar kom det 123 personer. Vi brukar alltid gissa hur många gäster det har varit under morgonen. Jag gissade på 130 och Sebastian gissade på 122. Så han vann ju. Som vanligt!
När vi sedan skulle äta "lunch" så stökade vi till på bordet mycket värre än vad gästerna gör. Biljetter, kalendrar, sheman, mackor, fil m.m låg över hela bordet. Ooops. :)


Sebastian vid det stökiga bordet. :)



Aktiv igen.

Jadu.. Då är man "tillbaka" igen då. Hänt en massa skit de senaste 2 veckorna, så därför har jag inte varit så aktiv här på internet. Jag vill inte förklara vad som har hänt men jag hamnade i chocktillstånd. Men nu är jag tillbaka igen som sagt!
Jag har jobbat på nike en del och alltså ser jag ut som en nike reklampelare nu igen. Men denna gång är det skitsnygga kläder jag har och modernare!
Idag händer absolut ingenting. Jag har haft jätte tråkigt hela dagen! Hoppas någon hör av sig snart och vill träffas! 

Hej så länge!


Praktik i Sumpan. Typ?

Idag har varit den bästa dagen av hela praktikveckan! Från tisdag till torsdag fotade vi skolfoton i en skola där förskoleungar till nior går i. Det va väl helt okej, men jag fick inte någon speciell kontakt med några precis. Förutom 2 irriterande sjuor. Haha, SCHNORUNGAR! :)
Men som sagt, idag, var bäst! Vi fotade i en gymnasie skola som bara har bygg inriktning och jag förväntade mig att alla där skulle vara lika tråkiga som de andra ungarna. Jag hade fel. Vi fotade bara 4 klasser, alla ettor. Första 2 klasserna var inte så roliga, men jag föll direkt för den tredje klassen. Eller, dom föll för mig snarare. BARA killar i hela klassen och alla stirrade som fan på mig när dom kom dit. Anna (min praktitklärare) presenterade sig och sa "Hej, jag heter Anna och jag ska fota er idag. (ingen respons från killarna.) Det här är Sara som praktiserar hos mig den här veckan!" Alla killar svarar i kör "HEJ SARA!" Men tyvärr så kunde jag inte säga hej tillbaka för en lärare började precis prata med mig. När hon väl gått så sa killarna i kör igen "HEJ SARA!" Jag skrattade och sa "Heeej!" Alla vart nöjda. För en liten stund. Anna placerade ut dom vart dom skulle stå och sitta och när hon tillslut skulle ta bilden så ropade ena killen "NEJ VÄNTA! Det är något som fattas! En snygg brud! Sara kom hit och sätt dig förfan!" Naaaaaaaw.. Sen började alla tjata om att få fotas en och en med mig. Haha! När bilden var tagen så gick några iväg på lektion, medans andra stannade kvar. En lärare kom dit och sa "Hörni killar, har inte ni lektion?"  "Jooo.. Men vi orkar inte gå nu."   "Men om ni går på lektionen så lovar jag att alla ska få ta bild tillsammans med Sara!"  *SWOOSH!* så var alla killar iväg på lektion. Tyvärr blev det ju inga bilder med mig, men det var alltid någon som satt och pratade med mig, även personer från den fjärde klassen. När jag och Anna packade ihop för att åka hem så hade vi sällskap av 3 killar. Ena killen satt och snackade om en fest i telefon och när han la på så frågade jag "Ska du ha fest ikväll eller?"  "Yes! Ska du festa ikväll eller?"  "Okej. Nej, jag och mina två tjejkompisar har inget att göra, vi har kollat runt lite efter folk att träffa men hittar inga.."  "MEN KOM HEM TILL MIG DÅ!"
Så gott folk, nu ska jag iväg för att fixa mig inför kvällens fest. I Ekerö. :)
Hare gött så länge!

Snorungarna! :)
De två irriterande ungarna!



Coola killarna YAO! Andra personen från höger blire fest hos :)


Usch :(

Idag har det inte varit en så bra dag. Vet inte om jag sovit för lite..
Jag saknar en viss person så himla mycket. Men det är inget jag kan göra åt och tänker inte försöka heller. Jag ger upp. Det skulle jag gjort för länge sen egentligen.
Imorgon måste jag gå upp extra tidigt för att åka till skolan för att hämta kamera och sen åka in till stan någonstans och leta efter skolan jag ska fotografera i. Usch, jag orkar verkligen inget just nu.
Hoppas verkligen att ni har haft en bättre dag än vad jag har!


Shopping med mamma!

Oh my god vad jag är sur just nu. Min kusin har ärrat min dator för resten av dens livet med virus som vägrar försvinna! Och hon vägrar berätta vad hon har gått in på för hemsida oxå. Förstår mig inte på henne :S Skrev nyss ett inlägg med dagens rubrik med när jag skulle publicera det så laggade datorn och jag vart tvungen att starta om! Men nu gör jag ett försök igen då. Laggar datan denna gång ringer jag upp min kusin och ber henne köpa mig en ny dator. Lika bra dator alltså!

Idag har varit en mycket lyckad dag! Jag tänkte inte på min morfar så mycket och det blev mycket lättare att le. Jag hälsade för övrigt på honom igår. Grät. As usual. Älskade lilla morfar.
Egentligen är det praktik för mig den här och nästa vecka, men idag fick jag vara ledig, för min praktikledare trodde det skulle bli stressigt idag och då skulle jag inte hinna lära mig något osv. Så jag åkte till skolan för att lämna kameran jag lånat över helgen och sen träffade jag mamma i centrum. Vi åkte mellan centrum och outlet 2-3 gånger innan vi blev klara och kom hem klockan 7. Vi åt lunch på mammas kära ikea (hon praktiskt taget bor där.) Jag kom hem med en ny mössa + matchande sjal, en tröja och ett par skor. Men jag ville ha ett par vantar som hängde ihop med mössan och sjalen. Men det fanns inte. Så om ni ser några vantar, som är i gammel ljus rosa färg, stickade, så tipsa mig gärna! Skulle bli så tacksam!



Min otroligt gulliga mamma ;)


"Svamp" mössa 99:- och sjal 99:- från Wedins ac.


Tröja 129:- från Lindex. Funkar perfekt till både tights och jeans!

 
Reebok skor, Hammarby, 249:-


Fest hos Charoula!

Först vill jag bara säga att det är jätte kul att se att fler personer läser min blogg nu för tiden och dessutom så får jag lite kommentarer oxå! Ni får gärna fortsätta för jag blir otroligt glad! :)  Tackar!

Tänkte berätta lite om helgen i det här inlägget, sen skriver jag ett nytt inlägg om dagens äventyr!
I lördags var jag hemma hos min kära vän Charoula, (Carola för er som inte lyckas med uttalandet ;d). Jag kom till henne strax innan klockan sju och då var det bara en som hade kommit (om vi inte räknar med tjejen hon "bor" med.) Runt 8-9 kom resten av gänget och det blev high life! Alla hade trevligt verkade det som och ingen kunde gissa att jag var under 20 år. Haha, till och med dom två 90orna som var där trodde jag va 21-25 typ. Det är väl ganska positivt nu att man inte har ett babyface, men hur kommer jag se ut när jag är 25-30? Som en 50åring typ? *Suck*
Jag gick och la mig bland de första, runt klockan 3-4. Men inte fick jag sova! En av killarna och två av tjejerna kom in och la sig bredvid mig (det var en stor dubbelsäng) och det slutade med att jag låg på 10 cm på kanten av sängen och hade ett par som låg mig och hånglade hej vilt. Till slut gav jag upp och gick ut därifrån. Charoula fick bädda på soffan och där låg jag och sov i ca 1 timma innan Charoula själv kom och skulle dela på soffan med mig. Jag fick precis plats i soffan själv, så ni kan ju bara tänka er hur vi sov 2 stycken som är långa på den lilla soffan. Jag hade ont i benen hela söndagen kan jag ju säga!
Mer än så här berättar jag inte, men här kommer lite bilder från festen. :)



Jag, lite smått glad! :)


Elin och hennes kondom. Som hon fick in en festis flaska i!? Förstår inte hur..


Jag och Stephanie!


JD och Janicke! :)


Min vecka :)

Hej igen!
Har haft fullt upp senaste tiden med skola och fritidsaktiviteter. I helgen var jag hos min farmor, vilket var lika roligt som alltid! Vi slogs lite, spelade kort och "söp". Den kärringen är allt bra ball för att vara 74 bast.
Önskar att jag kunde säga detsamma om min morfar som ligger i sängen hela dagarna på ålderdomshemmet eller på sjukhuset. Jag älskar honom mer än allt och förstår inte hur någon kan må så dåligt. Jag var och hälsade på honom i måndags. Jag och mamma vart båda överlyckliga när vi kom för då satt han i rullstolen och åt middag med de andra på hemmet. Det gör han aldrig annars.
Pga min morfar så har jag koncentrationssvårigheter, speciellt i skolan. Jag fick IG för första gången på ett prov, matte prov dessutom. Men min lärare förstod mig när jag berättade om allt och det är jag henne otroligt tacksam för. Det är så skönt att ha lärare som lyssnar och förstår. Allt handlar inte alltid om skolan. Men jag har lovat min mattelärare och mig själv nu att ta igen allt och kämpa på. Jag har väl lyckats vänja mig vid tanken av morfar. Men jag vill inte veta hur det kommer gå den dagen han försvinner..

I tisdags fotade jag med Stina. Vi "klädde ut" oss lite och gick ner på min bakgård för att fota varandra. Jag såg ut som emil i lönneberga i 80/90 tals kläder. Och lite flickaktigare också. Stina själv klädde sig lite rockig och det såg skitbra ut på henne tyckte jag. På kvällen åkte vi hem till henne för att äta middag och fortsätta plåtningen där. Då hade även jag bytt kläder och såg lite rockigare ut. (Bilder från dagen finns längst ner i inlägget)

Igår var jag i stallet. Sara opererades ju förra onsdagen så hon var inte med i stallet och kommer inte vara det heller i ca 3 veckor till. Men jag va hemma hos henne igår och hälsade på. Hon ser bättre ut i ansiktet nu i alla fall och det ser ut som att det kommer bli perfekt när svullnaden har lagt sig osv. Stackarn hade gått ner massa kilon. Anyway, så fick jag rida Atlantica igår. INTE kul! Jag förstår inte varför lärarna envisas med att ge mig Atlantica varje lektion när dom vet att vi inte passar ihop! Världens mysigaste och finaste häst är hon, men som sagt, vi passar inte tillsammans på ridbanan. Vi skulle galloppera runt hela ridhuset och sedan göra en volt på långsidan. Atlantica har endast en växel i galloppen och då går det snabbt. Så vi misslyckades med volten och tillslut sa läraren att jag skulle skita i volten och koncentrera mig på gallioppen istället. Vilket inte heller gick så bra.

Nej nu måste jag jobba på mitt engelska arbete. Jag ska ha redovisning efter lunch om Bruce Springsteen. Vi får väl se hur det går. 





















 

En lyckad fotodag med Stina :)

Ja, jag är seg! :/

Förlåt! Jag har inte kunnat blogga pga läxor och andra problem. Fullt upp i livet just nu skulle man kunna säga.
Jag har shoppat nya kläder, som det kommer bilder på i nästa inlägg förhoppningsvis, för just nu är jag i skolan och har inga bilder på kläderna här precis. :) 
Fan det här blev inget roligt inlägg precis.. Men jag måste i alla fall gå nu. Idag blir det plugga till naturkunskapsprovet som är i morgon och imorgon åker jag till farmor över helgen, så vi får se när jag bloggar nästa gång. KANSKE ikväll! :)
Wellwell, see you :)


RSS 2.0