Några dagar bakåt..

Nu börjar jag bli sådär osocial igen! :( Skärpning.
Den 15 januari (i torsdags förra veckan) fyllde min älskade vän Karin 17 år! Det firade hon med att plugga till provet som var dagen efter. Haha. Men på lördagen blev alla hennes vänner (inklusive mig, faktiskt!) inbjudna till hennes hus för att äta thaibuffe och umgås. Innan jag gick dit så jobbade jag på morgonen. Klockan 14 träffade jag Farzan och Michaela (som kommit från Uppsala för att hämta sin mobil som hon glömde i USA). Det var jätte trevligt, båda var på bra humör. Jag däremot var väldigt trött och började bli sjuk, så jag var väl inte den mest socialaste och roligaste personen man kunde hitta. Vi gick runt i gamla stan och fikade på gråmunken. Riktigt mysig café! Aldrig varit där innan. Måste återbesökas. När vi stod för att beställa försvann Michaela en stund och då passade Farzan på att fråga mig en otroligt viktig fråga (den lät väldigt viktig för honom på hans röst i alla fall.) Han sa allvarligt "Fredrika.. Jag har en fråga..(Mitt hjärta slog i 190, lät ju för fan som att han skulle fria!) Jag är på väg in i min nördperiod nu och undrar om du vill spendera en hel kväll med mig när jag spelar final fantasy på 360?" Haha, jag dog nästan av skratt inombords. Ibland är han så söt att man har lust att ta tag i hans kinder och bara ge honom en stor puss! Jag har bara varit med en gång förut när han spelat spel. Han verkade verkligen överlycklig för att jag var där samtidigt som han spelade, så jag ska självklart vara med den här gången också. Älskar att se honom glad. Finns inget bättre.
Farzan lämnade mig och Michaela på centralen runt 16 tiden. Michaelas tåg gick inte förän 17:11, så jag stannade med henne. Vi pratade massor om våra pojkar. När jag kom hem hann jag bara fixa till mig lite och sen var det bara att springa ner till Karin för att fira henne. Där var det massor utav trevliga människor. Bl.a Daniel, Milla, Mattson, Tove, Andreas.. Under kvällen hade jag kul men kände bara mer och mer att jag inte mådde så bra. När jag kom hem var Karins mamma hos oss. Jag satt uppe till klockan 2 med henne och min mamma. Då bestämde jag mig för att skita i jobbet dagen efter. Jag mådde piss. Förkyld och ont i hela kroppen.
Så söndagen blev bara en slappdag hemma. Det blev även måndag och tisdag. Ingen skola. Men tisdag kväll mådde jag bra igen och då åkte jag hem till Farzan och spenderade natten där. Vi båda pluggade under kvällen och jag var så stolt som äntligen lagt alla problem bakom mig och lyckats få tillbaka koncentrationen till matten. Väldigt bra timing, jag har matte prov imorgon, torsdag. Efter pluggandet kollade vi på vänner, myste, spelade piano m.m.
Nu är jag i skolan. Har bara en lektion kvar (händer inget under lektionen jag har nu som är ca 4 h lång). När jag slutat ska jag hem och plugga matte. På fredag är det studiedag så jag har sovmorgon! Yay! :)  Funderar på att spendera torsdag natt med Farzan medans han spelar sitt 360..



Trevligt folk!


Dumma Daniel! Fast jag var ju inte snygg ändå..


Glada flickor små! :)


Jag som partypingla? :)


Söta flickor med coola stilar!


Jag däckade i slutet hemma hos Karin... (a)


Aggresiva Sara?

Jag har blivit lite mer aggresiv på senaste tiden tror jag. För minsta lilla kan jag få ryck och göra lite smågalna saker.
Förra veckan till exempel, satt en gubbe på tunnelbanan och glodde sönder sig på mig. Varje gång jag tittade tillbaka på honom så började han flina/skratta och vände huvudet mot fönstret. Så här fortsatte det fleeera stationer och tillslut fick jag nog. Jag frågade honom lite halvt vänligt:
"Ursäkta, har du problem?"
Han fick värsta chocken när han insåg att det var honom jag pratade med och stammade fram:
"V-v-vaa...?"
Då reagerade Charoula och frågade:
"Vad? Vad gör han?!"
"Han sitter och stirrar på mig och garvar" sa jag stelt och stirrade på honom med mördarblick.
Han såg panikslagen ut vid det här laget och var skitnervös på vad han skulle svara, men tillslut fick han fram:
"N-n-nej, ursäkta.. Menade inte.. Menade inte så!"
"Mhm...?"
Då vart han tyst och kollade ner i marken resten av resan.

Någon dag därefter var min syrra på skithumör och tog ut det över mig. Det slutade med att hon slängde en hård/vass brödbit bara någon milimeter ifrån mitt öga för att hon inte fick ha datorn. Brödbiten hamnade precis under ögat istället men tro mig, det gjorde sjukt ont! Vanligtvis brukar jag bara sucka och låta henne vara, men den här gången gick jag efter henne upp till rummet och slog till henne halvhårt i skallen. Jag frågade om hon tyckte det var roligt. Självklart svarade hon "Ja". Så jag slog till henne i huvudet igen, sen gick jag ut därifrån.

Igår fick Sara ett fuckat gb inlägg från någon anonym kille som "hotar" att avslöja hennes "hemligheter" för hennes ex. Jag fick lackattack och skrev ett långt gb till honom om att han fan inte har ett skit med det där att göra osv. Jag vill inte skriva här vad jag skrev för det var väldigt hatiskt.. Han svarade hela tiden med en kort mening som han senare inte kunde försvara. Tillslut gav han upp och svarade inte alls. PUCKO!

Igår fick jag ju även veta att Farzan inte kommer hem idag utan imorgon och jag får inte träffa honom förän på torsdag. Detta gjorde mig så förbannad att jag var nära till tårar. Jag har garanterat för mycket ilska inom mig!

Jag kanske ska gå på spa eller något och lugna ner mig lite...









BAJS!

Idag har jag varit riktigt förbannad. Farzan berättade imorse att det blivit biljettfel, så han kommer inte hem imorgon, utan på onsdag. Jag blev sååå arg, för jag kommer vara i stallet på onsdag kväll och jag saknar verkligen honom. Hoppas det löser sig på något sätt i alla fall.. Att allt alltid ska hända mig! :(

Pappa har varit på akuten idag. Han höll på med ved och ett sågspånsdamm fastnade i ögonlocket och har repat massor i hornhinnan Han är jättesvullen och kan knappt öppna ögat! :(

Nu ska jag kolla klart på vänner. Vi hörs. :)
Saknar dig..


Måndagar... :(

Idag är det måndag. Usch! Idrott är första lektionen och sedan är det samhällskunskap och svenska kvar tror jag. Jag är alldeles för trött för att orka med något idag.
Efter skolan ska jag träffa Daniel en stund. Det ska bli kul, sist jag träffade honom hann jag bara ge honom min sena julklapp och sen rusa till bilen igen. Han fick en marinblå halsduk med två Djurgårdsmärken på varsin ända. Jättefin faktiskt och han lös upp så där som han brukar göra när han blir glad, så jag antog att han gillade den. :)

Ikväll ska jag försöka hinna fota lillasyster. Jag får ett garanterat MVG i foto om jag lämnar in det sista arbetet till imorgon typ, så jag är lite stressad! Jag tror jag får MVG ändå, men jag vill ju visa att jag kan och vill.
Samtidigt (på något sätt) ska jag hinna baka semlor idag igen. Jag gjorde några bamsingar för någon dag sen och tänkte att Farzan ska få en när han kommer hem från USA imorgon. Men då kom mina släktingar hit och åt upp dom istället. Så jag får baka ikväll igen alltså.
Jag ska även köpa med en mörk choklad"platta" och Ben & Jerry's (som jag aldrig smakat. Är man glasshatare så är man!) Jag har en liten julklapp till Farzan också. Har för mig att han sa att han köpt en julklapp till mig också, men jag hoppas verkligen det inte är något fint och speciellt för min julklapp är inte speciellt! *skäms*
I värsta fall så får jag väl åka och köpa något till honom på onsdag eller köpa något fint till honom i födelsedagspresent.

Nu ska jag ta en dusch! Vi hörs senare. :)


Emmy 17 år! :D

http://www.ubgmedia.se/portfolios/SaraA/ , kolla gärna! :)

Emmy fyllde 17 år i torsdags, så vi firade henne igår, jag, Karin, Tove, Andreas, Madde, och många många fler! Det var absolut den bästa festen jag har varit på på länge! Tack för att jag fick komma. :)
Det var massor utav folk där, några som man kände igen. En tjej sa till mig:
"Du gick i Källtorp väl?"
"Ja, du också eller?"
"Ja, ett år. Men.. det var du som blev ihop med din vikarie väl?"
Haha, vart jag än går så är det alltid någon jag inte känner som vet det där. Men det är alltid lika kul.
Under kvällen var jag väldigt social, och pratade i princip med alla. Jag och Karin började fråga folk hur snygga vi va från skala 1-10. Jag fick en 11 av en söt kille, så jag var trevlig och sa till honom att han själv såg mycket bra ut. Sen frågade jag:
"Hur gammal är du? 91a? 90a? 89a?"
"Njaaae..."
"Äldre?!"
"Njaaaaee... Jag är 94a.."
Därefter fick jag heta Pedofil resten av kvällen.
När vi skulle hem missade vi bussen, så jag, Karin och Jonathan gick hem. Vilket inte tog lång tid alls. Det var inte svinkallt heller, så det var ganska mysigt i alla fall.

Frågor bara ^^

Jag läste Célines blogg (http://celinecapitelli.blogg.se/) och hittade en rolig lista. "Lets do it" var min tanke.

Din första
Operation: Ögonen när jag var fem år.
Första piercingen: Öronen när jag fyllde 12.
Första bästa kompis: Karin Prasertsri
Första priset: Aldrig fått nått pris :(
Första sporten du började i: Pingis tror jag..
Första husdjuret: Gulfisken Fiske-Fia. HAHA!
Första semestern utan päronen: Portugal med kusinerna och mostrarna i åttan ><
Första konserten: Christina Augilera med Jessica.
Första kärleken: Hampus! Hihi.

Favoriter
Filmer: ICE AGE! Forrest Gump, Batman och Wall-E. Lejonkungen också ;)
Tvprogram: Vänner, Scrubs, 2½ men, That 70's show, m.m.
Musik: THE ARK! Lyssnar på all sorts musik. :)
Drink: Coca Cola!
Kroppsdel (på motsatt kön): Ögonen, rygg och mage!
Sport: Ridsport och ki-box. Lite dans också.
Favoritplagg: Tunikor.
Skola: USCH PÅ ALLA SKOLOR.
Djur: Kanin och hästar. Små gnagare är alltid söta.
Bok: Harry Potter 7

Just nu
Äter du:
Åt nyss upp en fet semla jag gjort själv. Såååå god..
Dricker du: Inget.
Ska du: Snart sussa.
Lyssnar du på: Pratet på filmen.
Väntar du på: Att Farzan ska komma hem.
Tittar du på: Datan och film. "Matte söker husse".
Har du på dig: Kläder i bara vitt och rosa.

Vad du föredrar(motsatta könet)
Läppar eller ögon:
Ögon.
Kramar eller kyssar: Kyssar.
Kortare eller längre?: Längre.
Snygg mage eller snygga armar: Armar.. Eller.. Mage.. Åh, jag vet inte!
Busig eller lydig?: 40% lydig 60% busig.

Har du någonsin
Kysst en främling:
Ja.
Druckit bubblor: Huh?
Tappat bort glasögon/linser: Nej.
Brutit ett ben: Nej.
Rymt hemmifrån: Säkert.
Röntgats: Nej.
Krossat någons hjärta: Jaa..
Gråtit när någon dött: Ohja..

Tror du på
Gud:
Vet inte.
Magi: Jag älskar magi och trolleri osv!!
Tomten: Nää..
Sex på första träffen: Nej.
Kyssas på första träffen: Kanske. :)
Änglar: Ja. Min morfar är en.

Vad har du för
Ögonfärg:
Blå-gula.
Hårfärg: Platinablond typ.
Längd: 1.68 tror jag.
Vikt: 60 ungefär ><
Intressen: Vänner, shoppa, foto, grafisk kommunikation, rida, m.m.
Personlighet: Korkad blondin, glad, envis, rolig osv..
Förebilder: Ola Salo kanske. Va dig själv!
Civilstånd: ...

Sådärja. Allt för mig x)

Shoppingdag.

Idag har jag handlat lite med Karin. Vi åkte till outlet och jag köpte ett par hörlurar till min MP3. Jag lyser fortfarande upp av glädje och kärlek varje gång jag ser dom. Såååå fina..!
Efter att vi varit i outlet åkte vi till Karin där vi åt lite mat (RIIIIS!!!<3) och kollade på tv. Vi försökte även fixa min mobil som har fuckat sig lite. Men det gick inte. Så jag måste skicka in den på lagning. Så nu ska jag vara utan min bebis i mer än 2 veckor! :(
Sen gick jag hem för att åka till stallet. Mycket trevligt. Jag fick rida syrrans favorithäst Vito, vilket resulterade med att jag inte behövde ta hand om honom alls, för det gjorde syrran istället. Lektionen gick väl inte så bra.. Vito och jag var båda tröga, så det vart många genvägar osv.. Hehe..
Skola imorgon, vilket jag inte är speciellt glad över. Men det är bara att hålla ut!
Nu ska jag dra. Vi hörs. :)



Mina nya bebisar!


CHILL.

Klockan är 03:52.

Jag sitter hos Charoula och tar det lugnt bara. Har pratat med honom hela kvällen, 4 timmar. Charoula mår inge vidare så jag ska vara här ikväll. Sov här igår natt också. Stannar så länge hon vill.
Troligen så flyttar hon hem till oss snart. Det blir kul. Skönt att veta hur hon mår, självklart. She is my bigsister.
För att muntra upp henne lite så bad jag Farzan köpa hem en brownie till henne från usa som ska vara riktigt usaisk (mitt nya ord.).

Imorgon vet jag inte vad som händer. lär ju sova bort halva dagen igen, vilket jag kommer ha största ångesten över. Hatar att sova bort dagarna.. Klockan 12 ska jag vara vaken, punkt slut.

Bruce Springsteen. The Boss. Ohja. Han är en riktig musiker. Ingen kan hata hans musik. Alla låtar är underbara, speciellt de lugna låtarna. Lift me up, Missing, Missing you och Streets of philadelphia är sååå bra. Nästa gång det är konsert så ska jag tvinga pappa köpa en biljett till mig också. Vill verkligen se honom live.
Jag har kommit fram till band/artister jag verkligen vill se live. Mål i livet lixom.
* The ark (redan sett dom live ca 8 gånger, men så värt att se 20893401 gånger till!)
* Bruce Springsteen
* Muse
* Robbie Williams
* Red hot chili peppers
* Korn

Ja, det var dom jag kom på nu. Jag är trött så kan inte tänka så klart.

Förresten, någon som vet när Kenny Starfighter filmen kommer ut? Den skulle kommit ut i slutet av November, men nej nej! Hör av er om ni vet något!

Puss på er, godnatt!
04:04

Hemma från Ljusne.

Nu har jag varit i Ljusne sens måndags. Jag kom hem idag. Det har varit en rolig vecka men det var dock inget roligt slut på den.
Charoulas hund, Chili, fick tre valpar dagen innan julafton. Men hon är en jävla pisshund. En av valparna var liten och blev bortknuffad av Chili. Valpen överlevde utan värme och utan mat i 4 dagar, innan Dimitris (Charoulas ena kusiin) hittade henne någon meter från sin mamma och de andra valparna. Han masserade den så att den och sedan tog Charoula hand om den. Detta hände samma dag dom hämtade mig för att åka till Ljusne. I Ljusne hjälptes jag och Charoula åt att ta hand om valpen. Dimitris och hans tvillingbror Georgios hjälpte också till lite. Valpen döptes efter Dimitris och fick heta Mimi. Den kämpade för sitt liv men avled natten till idag. Mimi var  som ett barn till mig, så jag grät en hel del. När jag kom hem idag berättade min lillasyster att en av mina favorithästar på stallet avled igår. Bra start på året? Njaaaaaaae..
Men nu ska jag berätta om det roliga som hände i Ljusne. Jag, Charoula och tvillingarna umgicks hela tiden. Vi hann dock inte göra de saker vi planerat, som att åka till simhallen eller ungdomsgården i stan. Men vi spelade Buzz i alla fall. Jag sööög till en början. När spelet var slut stod de andra på minst 110 poäng och själv hade jag bara 60 poäng. Det sög ju. Men i den nästa omgången så ägde jag sönder alla. Hamnade på första plats. Grattis till mig!
På nyår var jag söt (höhö..). Jag hade min röda korta klänning, lockar i håret, mönstrade nät tights och en nätsjal. Charoula och de andra var jätte fina de också. Min nyårs puss fick jag av Charoula. Sen fick jag en puss av alla de andra också. Dimitris gav mig några fler.. Haha! Han var så snäll och söt mot mig.
imorgon kommer Charoula och tvillingarna hit, hem till mig. Det ska bli kul! Men lite synd att se Dimitris så förkrossad igen av att behöva lämna mig. På tisdag åker han tillbaka till Grekland och sen ses inte vi förän i sommar igen.

Jag saknar min babyboy. Tycker han borde komma hem nu.

Puss och godnatt på er, klockan är 2:20.

RSS 2.0