MIN TURDAG!

HAHAHAHAHA är det enda jag kan säga om min dag.
Det är MIN TURDAG idag!
Orkar inte skriva allt, fett lång historia men kortfattat kan ni få här i alla fall:
- Fick MVG i Graf B
- Fick MVG i ett engelskaprov jag inte alls tränat på.
- Vann en biobiljett av sparbanken.
- Vann två biljetter till bounce's konsert på torsdag kväll.
- Vann 50kr på trisslott (klart man går och köper en trisslott när man haft sån tur hela dagen!?)
Dock bytte jag pengarna till 2 nya trisslotter som jag failade på. Men jag var föööör glad för att bry mig. Jag fick ju lönen igår så jag brydde mig inte om 25/50kr! :)
GAAAAAAALET bra dag i varje fall! <3 :D *happydance*

Här, för en längre version av min dag:
http://pianot.bilddagboken.se/p/show.html?id=371954413&directlink=1



Jag och dagens happyface!

Plugg plugg plugg! Låt mig leva livet i solen och värmen!?

Både idag och igår har jag varit duktig som pluggat på riktigt ordentligt. Jag funderade till och med på att sjukskriva mig från skolan idag för att plugga. Men det gjorde jag inte. Det hade inte spelat så stor roll, jag gjorde absoult inget i skolan i alla fall.. Jag slapp utegympan pga min pollenallergi + astma.
När jag slutat åkte jag till centrum och träffade en person. Vi pratade länge och bara chillade i nästan 6-7 timmar. Det var härligt.

Gud vad jag längtar till sommarlovet nu. Sola, bada och tjäna pengar i grekland heeela sommaren!
Jag kommer komma hem brun, snygg, smal (jag är kräsen med utländsk mat och äter SÄLLAN utländskt godis!) och RIK! Blond som fan också! ;) Jag vet att ni är avundsjuka.

Nu ska jag plugga engelska!
Pussen!


Dumma pollen!

HELT SLUT!
Jag har pluggat hela dagen. Men min pollenallergi gjorde allt till ett helvete. Jag börjar nästan tro att jag har feber istället för allergi. Jag har kokat hela dagen trots att jag bara haft ett tunnt slappt linne på mig och snorar hela tiden. Min hals gör ont också.. Usss...
Jag blev i alla fall klar med 2 uppgifter.
Mamma gjorde världens godaste sallad med bl.a. avokado, grekisk sallad och ägg. <3

Jag och Charoula träffade Ninni och hennes hundar en stund också, det var mys :)

Men nu måste jag plugga vidare!
Puss (:

Baizdag.

Gårdagen var hemsk.
Jag ansträngde mig för att komma till jobbet i tid, så jag släpade med cykeln på tåget och cyklade till jobbet från centralen. När jag kommer fram börjar jag stöka omkring och fixa allt som vanligt. När det gått 25 minuter, min jobbar kompis har inte kommit och det är 5 minuter kvar till vi ska öppna så börjar jag få panik. Jag ringer ner till repan som säger att dom ska försöka nå Karin. Jag ringer Karin själv, men inget svar. Så jag ringer repan igen och ber om hjälp (jag skulle kunna klara det själv, men alltid skönare att vara 2). Efter ca 10 minuter kommer en tjej upp och kollar lite på mig och ler. Hon säger "Sara.. Du vet att ni inte öppnar förän om en timme va? Du har kommit hit en timma för tidigt."
FAN!
Jag som ansträngde mig med cykeln också!
Plus att när jag satt där ensam så kom det EN gäst som höll mig sällskap. Men han va fööör öppen. Han berättade att han höll i en stor klubb och att dom skulle ha värsta festen samma kväll. Well, FETISHklubb! Latex, läder, bdsm.. usch..
På vägen hem från jobbet så tog det 1 h att komma från jobbet till centralen. Vanligtvis går det på knappt 20 minuter. Och den här gången hade jag ändå cykel.. När jag kom till centralen så visade det sig att man inte fick ta med cykeln på tåget. Vilket gjorde mig förbannad så jag punkterade cykeln och tog den till de andra spärrarna, bråkade med vakten om att jag hade punka så jag kunde inte cykla till karlberg för att gå på tåget där (vaaaaaarför!? så sjukt onödigt!).
Jag kom tillslut på tåget på "egen risk". Well, vad skulle kunna hända? Skulle vakten slå ner mig och tvinga mig cykla till karlberg med punka? Fuck SL säger jag bara. Mitt nya motto.
Sen fick jag gå med cykeln hem. Mina ben va dead meat.
Kvällen sög. Eller, Jessica va bezt. Killarna sög.

Nu ska jag träffa Hanna i centrum snart, ska börja fixa mig lite.
Puss!

Fullt upp!

Sitter just nu i skolan, datasalen, med André. Vi har haft två lektioner hittills, mediakommunikation och matte. Nu väntar jag på att fotolektionen ska börja och sluta.
Efter skolan ska jag hem och städa lite. Sen ska jag duscha och fixa mig lite, ska kanske träffa Patrik ikväll.

Charoula bor fortfarande hos oss, men för stunden är hon i Ljusne hos sin mamma. Hon kommer kanske hem idag, eller i helgen. Vi får se. Då blir det i alla fall phrape ute på ballkongen all day long!

Jag har ett fullbokat shema framför mig som sträcker ut sig långt. Imorgon ska jag jobba, söndag ska jag träffa Hanna, de här veckorna innan sommarlovet så måste jag plugga. Massor. Historia, svenska och matte.
Den 6e juni ska jag till landet för första gången på ett år. Jag ska jobba. Mina föräldrars bästa vän fyllde 50 i vintras och ska nu fira riktigt ordentligt, så jag ska vara där och hjälpa till.
Sen några dagar senare blir det till att fira Hannas 18 års dag + sommarlovets början hemma hos Hanna. Det kommer bli sjukt kul känner jag på mig. :) Vet inte än vad jag ska köpa till henne dock.. Nu har jag ju i alla fall pengar igen.
Pengar.. Ja, det skulle inte vara helt fel att hitta några 1000kr på gatan nu. Mamma har gått med på att låna mig pengar till att köpa biljetten till Grekland och lite fickpengar till de första dagarna också. Sen när min lön kommer så tar hon det jag lånat och sen behåller jag resten.
Jag har ju fått jobb nere i Grekland redan. Jag ska jobba på ett hotell med Charoula. Vi kommer även bo och äta där på hotellet, GRATIS! :D Så sjukt nice! Jag kommer vara stenrik efter sommaren. Och brun. Hehehehe..
Charoula har överatalat sin pappa att få hyra en fyrhjuling över sommaren också. I Grekland behöver man inte körkort för att köra fyrhjuling, så jag kommer ta mina chanser. Gatorna där nere kommer vara mer osäkra då än någonsin tidigare.

När jag kommer hem från Grekland har jag bestämt mig för att spara pengar till två viktiga saker.
1. Mitt bröllop. Varje gång jag får lön ska jag lägga undan lite. Min mamma sa "Hallå, vad onödigt? Jag föväntar mig att du först satsar på 'karriären' och seeen hittar en man som du lär känna innan du gifter dig med honom. Så minst 30 kommer du nog vara då."  Ja, men tänk då hur stort och fint bröllop jag kommer  ha då!?! Om jag har sparat i ca 15 år..
2. The ark turnén nästa sommar. Japp. Deras nya skiva ska komma nästa vår ungefär, och då kommer det troligen bli turné den sommaren. Då ska jag ha körkort och stalka dom igenom hela Sverige!! Ska försöka tvinga med någon också, men det lär inte bli så lätt.. Jag känner nog INGEN som gillar The ark så mycket som jag gör. Men jag ska göra det om jag så måste vara ensam!!

Nu ska jag spela lite Bubble shooter, sen ska jag gå på lektion!

Charoula är hemma igen! :)

Charoula kom hem i lördags! Hon har ju bott i Grekland sen januari! Men nu är hon äntligen hemma och kommer bo hos oss i ca 1 månad. :)
I lördags var vi ute med moppen hur mycket som helst och på kvällen hyrde vi "PS. I love you", och den sög. Den var inte alls så bra som alla säger! Charoula köpte i alla fall hem massor av godis, hon har ju inte fått äta svenskt godis på länge!
I söndags åkte vi till stan för att köpa skor, fika och äta middag. Det var mycket trevligt. Vi träffade Stephanie ett tag också, som inte hade hört att Charoula var hemma igen. Sen åkte jag och Charoula hem för att träffa Anita, Charoulas mamma som kommit från Ljusne. På kvällen gick jag och Charoula ut på en promenad som tog nästan tre timmar! Men det var väldigt skönt faktiskt. Jag hade bara linne och en kofta men frös inte ändå.



Charoula!


Charoulas piercing


Våran middag, kycklingsallad!


Efterrätten! Jordgubbar, ananas och vindruvor! <3

Årets valborg var ingen höjdare..

Eh.. Valborg sög ganska hårt. Ingenting speciellt hände. Det var inte roligt alls.
Kom hem klockan halv ett och då tog jag ett lååångt härligt bad eftersom jag stank spya..
Klockan 2 gick jag och la mig för att sova.
Ja...  det var min valborg det..
Nu sitter jag här, vaknade klockan 9 som alltid, men som alltid somnade jag även om och vaknade igen halv 12. 
Idag blir det kanske första doppet för i år med Jessica och hennes vänner.
Det ska bli kul!

RSS 2.0