What to do!?

Bör jag vara rädd?
Malin har idag, på kort tid, kollat igenom hela min bilddagbok. Varenda bild.
Och varenda bild = 2802 bilder.

Jag tror hon kan mer om mitt liv än vad jag själv kan just nu!


Musikvideo

Syrran och hennes kompis har gjort en musikvideo. Kolla in den, den är rolig! :)


Mors dag

Igårkväll var awesome. Det var riktigt kul och vi var äntligen tillsammans hela gänget för en gångs skull! Maten vart jättegod, tack Paulina för det!
Efter middagen hade Jessica och Paulina fixat så vi skulle "leka". Dom hade förberett massor utav frågor på papper som alla fick svara på. Det var hur kul som helst och man fick veta en del saker om sina närmaste vänner som man inte visste, eller trodde!

Idag är det ju mors dag. Malin var snäll som plockade upp mig hemma hos Farzan och därifrån åkte vi till Vällingby centrum för lite shopping. Jag köpte en glasskål som jag vet att mamma har kollat på (inte just den, men liknande) och ett fotoalbum. Malin köpte lite fina ljus och annat som jag inte hann se vad det var, haha.

Nu ska jag äta middag. See you!

Ny locktång

Nu ska jag på tjejmiddag hos Paulina! Vi blir några flickor som ska grilla, snacka och dricka lite. Kommer bli galet kul känner jag på mig! :)

Har lockat håret idag med en locktång mamma köpte till mig i torsdags!
Vad tycker ni? Ska ha så här under studentmössan på fredag hade jag tänkt! :)


Tog en snabb flumbild. Hööhö...


Utvilad och HARMONISK!!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!! (lén)
Äntligen utvilad och på vanligt humör igen. Lite orolig fortfarande men jag mår verkligen mycket bättre.

Efter jobbet igår åkte jag hem till älsklingen. Vi låg i badkaret ett långt tag. Efter det blev det sova. Båda har haft fullt upp senaste veckorna och vi har knappt sovit någon av oss.
Vi sov 12 timmar!! (!!!!!)
Dum som min boiifriend är också så snodde han alla tre kuddar och täcket. Det är omöjligt att få tillbaka något från honom, han är starkare än mig även när han sover...

Dödens död men gladis.

Hej alla glada!
Jag mår bra nu. Jag är hemkommen från jobbet. Plockade upp pojkvännen på vägen hem också. Behöver honom just nu, han lugnar mig. Och eftersom jag inte kan sova numera, är det väldigt bra att han sover hos mig inatt. Då sover jag bra!

Nu sitter vi i soffan och kollar på tv. Ska snart duscha och sen sova. Sen får vi se hur det blir med skolan imorgon!

Trött

Jag sover knappt. Sover dåligt och vaknar minst 20 gånger varje natt för att jag tror jag är försenad eller liknande. Allt jag känner är stress.
Folk hör av sig hela tiden och det stressar mig också. Jag är faktiskt glad just nu att jag inte har teckning på jobbet. 8 timmar utan telefonen varje dag.

Nu är jag hemma och pluggar. Ska till jobbet 30 minuter tidigare idag, ska alltså jobba 8 h och 45 minuter. Mjau.


Dumma dag.

Den här dagen sög fram till det att jag åkte till jobbet. Helt sjukt att jag har ett jobb jag ser fram emot!! Vill ju nästan inte gå där ifrån, hehe.

Jag kom hem för 30 minuter sen typ (22:55) och sitter nu i soffan med plugg upp över huvudet. Har religionsprov imorgon och jag tror det kommer gå bra. Jag behöver inte få mer än G på provet eftersom mitt betyg kommer bli G. Eller IG om jag har en jävla otur.

Jag är faktiskt ganska sur på lärarna. Dom låter oss gå utan prov i ett helt år, och i slutet, mitt innan studenten så lägger dom alla proven. Om du missar ett, ja då får du antingen IG eller så blir det att göra det en vecka som du redan har fullbokad.
Jag har t.ex. TRE prov att göra på den här veckan, och idag är det tisdag. Dessutom har jag uppgifter kvar också. På det så har jag en student att planera, en studentklänning som ska sys (jag måste stå som en skyltdocka).
Jag har ju jobbet också som jag måste gå till 14:15 varje dag för att vara där till ca 23:00.

Jag kommer gå under inom den närmaste veckan. Jag är nog den enda som INTE ser fram emot studenten.

Första arbetsdagen

Första riktiga jobbdagen är avklarad!
Jag är riktigt nöjd och glad. Jag har skitbra jobbtider och det var kul! Jag körde truck och packade i princip hela dagen, med Maria och min fadder Johnny, som var jätterolig och trevlig!! Alla som jobbar där är så trevliga och roliga mot varandra, det är verkligen en trivsam plats att vara på!

Nu sitter jag hos min underbara pojkvän som precis gjort mig lite kvällsmål, så dags för mys och sen sova!
Godnatt!

Världens bästa vänner!

Ja, världens bästa vänner har jag verkligen!
När dom gav mig i födelsedagspresent en roadtrip med vandrarhem i några dagar för att se Miss Li i bollnäs så blev jag så sjukt jävla glad! Hur kul skulle inte det bli liksom?!

Men så säger dom att planerna är ändrade. Jaha? Till vadå!? "Blir det ingen roadtrip?!?!" tänkte jag.
Så kommer dom hem till mig och säger:
Hanna: Sara, vad skulle du tycka om vi åkte en lite längre roadtrip..?
Jag: Det skulle bli awesome!!
Hanna: Okej, jo för det är det vi ska göra.
Jag: Låt mig gissa. Liseberg för att se The ark!?
Hanna och Jessica brister ut i skratt och säger JA!

OMG! Min lycka är lyckligar än vanligt!!
Jag har alltid velat åka till Göteborg, och inte minst Liseberg. OCH NU SKA JAG SE THE ARK DÄR FÖRSTA GÅNGEN JAG ÄR DÄR OCKSÅ!
JAG TUPPAR AV AV GLÄDJE!!!

Tack mina älskade vänner, ni är så jävla bääääääst!! <3


Finbesök snart

Satan i gatan vad jag har ont i huvudet nu. Tror jag har suttit för länge vid datorn, men vad ska man göra annars, när allt arbete är där och man verkligen måste plugga.

Snart kommer mina älsklingar Jessica och Hanna hit för att berätta för mig om de ändrade planerna inför våran roadtrip i sommar. Jag är nyfiken! Varför ska dom komma hela vägen hit en söndagkväll för att berätta detta som dom hållit hemligt sen jag fick höra ryktet för några dagar sedan?! Då vägrade dom säga vad det handlade om.
Well well!

Nu ska jag återgå till pluggandet.


Vi tre på Hannas studentskiva!


Klänning + magasin

God eftermiddag!!
Tänkte lägga ut bild på min klänning som jag köpte igår! Sen fick jag sms om att jag var på förstasidan på järfälla magasinet också, så det kommer bild på den också, förstås!
Känner mig lite som en kändis faktiskt! Funderar på att ha signering utanför ekmyran nästan.


Gårdagens inköp!


Järfälla magasinet!


Stress med jobb och plugg

Två roliga dagar på jobbet är avklarade. Nu är det helg vilket innebär PLUGG!!
Nästa vecka ska jag jobba 8 timmar direkt efter att jag slutat skolan. Vi får se hur det kommer gå.. Kommer fan sova på trucken. Jag är sjukt orolig i alla fall för betygen eftersom jag har tre prov nästa vecka, 1 redovisning och massa uppgifter som ska in. Jag kan verkligen inte flytta på jobbtiderna så det här kommer gå åt helvete alltihop känns det som.
MEN
Jag ska försöka vara positiv och hålla mig vaken dygnet runt. Öh..


Mina jobbkläder som jag fick idag. Visst är jag snygg?
Känns helt sjukt att jag kommer gå klädd så här medans ni ligger och solar i bikini!!


Teori

Teoriprovet gick skitbra! Dessutom fick jag lön för idag, så jag är skitglad och nöjd.
Imorgon ska jag få träffa min fadder som ska hjälpa mig med truckarbetet i en vecka, blir spännande! Hoppas jag får någon trevlig filur som fadder... Hehehehe!

Nu måste jag sova!


Mycket plugg!!


"God" morgon?

Alltså det är ju mer eller mindre omöjligt att sova ut i detta hus.
Visst, det är väl självklart att folket gör ljud ifrån sig när klockan är 11-12, då jag ibland fortfarande sover, men klockan 06:00?!?!?!?!

Jag skulle ju sova ut var tanken (eller ja, sova i 7 timmar) men så somnade jag inte på 2,5 timma igår vilket innebar att jag bara skulle få sova 4,5 timma.
Men för att toppa det hela med en liten jordgubbe så väcktes jag klockan 06:00 av min familj som hade familjemöte, typ.

Nu är jag i alla fall vaken och hann väl aldrig somna ordentligt för jag är pigg faktiskt. Men det lär ju säkert hända att jag helt plötsligt somnar vid ratten när jag kör truck och välter alla hyllor.

Smaken av leverpastej, p-piller, pollenmedicin, vatten, tandkräm och munskölj existerar i min mun och jag har lust att spy.


För att symbolisera min längtan efter sömn så lägger jag upp denna charmiga bild på mig och Jessica från 2006 (tror jag) som Hanna tog i smyg!

 

 


Nervös inför imorgon

Hehe, kunde inte låta bli.
En ny design igen då alltså. Om den har kommit upp (är det bara min dator som vägrar acceptera mina nya designer de första dagarna typ!?)
Jaja, hoppas ni är nöjd, det är jag i alla fall. Men det betyder inte att jag kanske byter igen inom några veckor, hehe! Jag tycker det är roligt att designa och jag lär mig mycket, både i photoshop och massor om kodning.

Nu måste jag sova. Ska upp tidigt imorgon för att dra till jobbet (JAG HAR ETT AWESOME JOOOOOOOOBB OCH DET LIGGER 5 MINUTER HÄR IFRÅN!!! Har inte fattat det än!!) för att börja med truckkortet! Det ska tydligen fixas på två dagar. Så på fredag är jag truckförare till och med!
Är i alla fall så sjukt nervös inför imorgon. Tänk om jag försover mig!? Eller ännu värre, tänk om jag krockar in i en hylla och välter allt.. (som den här killen!?)

Önska mig lycka till!
God natt!!

Storstädning faktiskt

Håller på att städa för fullt. Ska precis gå in i badrummet och duscha av alla vägar som jag nyligen skurat med vim! Sen blire att moppa golvet.
Efter det blir det att städa klart i datorrummet som jag näst in till är klart med.

Så här ser dagens städoutfit ut:
(Egentligen vill jag bara visa hur smal jag har blivit, hehehehe... Syns kanske inte så jättemycket eftersom jag har händerna mitt i allt, men jag är bajssmal nu jämfört med för 8-9 månader sedan. Nu är det bara att träna upp mag- och benmusklerna lite så att jag blir sexiigurl #1 i sommar!)



Underbart

Yes.
Enorm huvudvärk som till och med skapade näsblod.
Det här är så jävla awesome när man pluggar.

Ingen koncentration alls just nu alltså vilket innebär att jag måste sova och missar hälften av det jag tänkt göra ikväll.
Och imorgon blir det inte mycket plugg heller, för då ska jag städa! Yay! :)

Sov gott kisar.

Suprise? To me?!

Man kan ju hoppas på att pojken min kommer och överraskar mig här hemma istället?
Hehehehehehehe..
Nä, skulle nog inte tro det faktiskt. Han var trött redan när jag pratade med honom i telefonen!

Tänkte likadant!

Jag och Farzan är så olika men ändå så lika!
Idag pratade vi lite snabbt i telefon, då var han på centralen och hade precis satt sig på tåget och jag väntade på bussen i kungsängen. Jag kom på att tåget som han tar kommer strax efter mitt tåg till jakobsberg. Så jag bestämde mig för att hoppa av i kallhäll och vänta där i 10 minuter på min pojk.
Dock var tåget försenat, så jag satt där i 30 minuter. Det gjorde inget för min del, jag hade min mp3 och det var fint väder. Farzan blev jätteglad när han kom av tåget och hittade mig på stationen. Han berättade att han faktiskt gick av i jakan för att överraska mig, men insåg snart att hans tåg kom 20 minuter efter mitt tåg passerat jakan, så därför hoppade han på sitt tåg igen innan det hunnit åka. Tur var väl det, annars hade vi stått och väntat på varandra ett bra tag, haha!
Han drog med mig till coop och ville köpa något till mig för att jag var så gullig, haha. Bland annat erbjöd han mig blommor och fotsalt... Don't ask!
Efter 15 minuter kom min buss så jag åkte hem medan han begav sig hem till Stefan för att prova på sin nya magickortlek.

I love my boy. <3


Dagens klädsel



Linne: Nike
Bustier: Kappahl
Skärp: Mammas gamla
Kjol: Mammas gamla
Lackleggins: New Yorker
Skor: DinSko
Halsband: Gina Tricot


På väg mot skolan

Vaknade ganska nyss. Tog en dusch och det var inte så smart. Jag blir så sjukt seg av att duscha! :(
Känner att jag måste sätta in linserna också för jag ser inte ett piss..
Skolan börjar 12:30 och då måste jag kriga med ämnet vi har för jag ligger efter där. Men det lär inte bli alltför svårt tror jag. Jag har gjort en liknande uppgift förut.
Till uppgiften måste jag ha bilder och sen en video på mig själv. Höhö...

Onödigt inlägg for sure, men varsågoda!


Hemma hos Sushi med MAH BOIIZ!

Sitter hemma hos Sushi just nu. Jag och Jimmy glor på varsin dator medan Michis springer runt och är rastlös, HEHE!
Igår var jag ju på grillning hos Holm, hur kul som helst!
Idag var jag med André en stund i riddarparken och solade lite. Vi snackade och myste. KUL!
Efter det drog jag direkt till Sushi där det bjöds på grillad kyckling. Mums!

Nu sitter vi här och väntar på att något ska ske. Vi får se hur det blir med det. Om vi ska stanna här och spela TV-spel eller om vi går ut och gör något.

Hare!!

Städaaar

Denna dag har bestått av städning. Blev aldrig klar senast och är fortfarande inte klar, hehe. Man skulle kunna beskrivit mitt rum som "Ett gäng babianer har bombaderat stället med damm från 1800talet och halva sveriges skolors pappersarbeten. Samt att de tagit några chill pauser med godis och läsk mellan bombningarna. Och de 134841 babianerna glömde alla sina skor och väskor mitt på golvet med sina klänningar utspridda överallt."

Ikväll klockan 19:00 bär det av till Holmiz som har grillning på G. Har köpt en flaska vitt till det så tonight's gonna be a good night!!

Haaaaaaaare!


Från hästryggen igår! :)


Äntligen!

Yes! Idag ska jag få sitta upp på hästryggen igen! Gud vad jag har längtat.
Det är snälla Sara som låter mig komma ut till "hennes" häst Casper (som stod på ridskolan förut men såldes för 1 år sedan).

Alla i stallet fruktade den hästen förutom Sara, haha. Det fanns en period jag också klarade av honom i ca 1 år. Då red jag honom nästan varje lektion och var inte alls rädd för honom trots att han försökte sparka sönder mig. Men sen red jag inte honom på över ett år och med den tiden så kom den stora respekten och "rädslan" för honom tillbaka.

Men!
Nu står han på privatstall och har tydligen blivit världens goaste häst. Plus att Sara är med.
Och dessutom har rädlsan för honom försvunnit totalt känner jag! Skulle kunna gå in till vilken häst som helst just nu känner jag, hehe..

Nu måste jag fixa mig. Ska vara på plats 10:45! :)

Vill inte missa :(

Alltså åååh, jag är så besviken på mig själv som inte skaffat kompisar med min musiksmak.. -.-
Ville verkligen se älskade Sylle ikväll inne på södra, men ingen vill/kan följa med och jag har ingen lust att åka in dit själv. Känns inte helt rätt att dra till en bar och sitta och stirra helt själv som brud.

MEN JAG VILL VERKLIGEN!!! :(

Någon som vill med ikväll?

Sitter just nu i skolan. Slutade för 1,5 timma sen men måste få lite plugg gjort.
Dom bjussar på biblar ihopknutna med bullar här nere vid media. Jag har ätit två bullar men mina biblar fick André som springer runt och samlar biblar. Han har ca 7 stycken vid det här laget.

Ikväll ska jag fota syrran som ska på bal. Jag följer med som fotograf, ska bli kul!
Efter det HOPPAS jag verkligen på att jag får åka in till södra för att se The arks trummis uppträda med andra musiker.
Men dock kan jag inte komma på någon som vill höra jazz/60tals musik en onsdagskväll..
Är bajsledsen för det faktiskt.

Nu ska jag fortsätta plugget.
Bye!

Årets första grill

Första grillningen är över. Awezum.
Kyckling som sagt och min pappa är mästerkock. MJUMIEH! Dessutom åt vi på altanen, hur mysigt som helst.
Jag tog med mig kameran också och fotade lite blommor efteråt som står hos grannen. Hehe.. Buwzig.
Nu ska jag göra inbjudningskorten och sen plugga för fulla muggar.


Vårstäding

Det är soligt, det är varmt, det är skönt, det är bäst, det är vår, det är pollen, det är gulligt..

OCH JAG STÄDAR!

Hej hopp

Idag kl 13:00 var jag och gjorde drogtest (måste göras om man ska jobba på ICA lagret, hehe). Hatar att pissa på beställning, det känns lite pinsamt. Speciellt när man kommer med muggen och ba "HÄR HAR DU MITT KISS!!"

Är i alla fall hemma nu och ska strax ut och övningsköra. Sen har jag grillad kyckling att komma hem till! MUMS! Första grillningen för i år.

See you later!
/Piepielady


Överbokad med tråk

Mycket på "att göra" listan nu!
Städa, plugga, göra inbjudningskort till studenten och äta marabou.
Fullt upp for sure!


Stora steg in i världens läskiga atsmofär igen

Hej bloggen!
Hade tänkt att berätta något riktigt stort idag, so here we go:

Idag...









vågade....










jag.....














ÄTA EN KNÄCKEBRÖDSMACKA!

*Applåder, mer applåder. Det slängs rosor på mig från alla håll och kanter, även några knäckemackor som fina gester. Jag bugar och ler mitt finaste hollywoodleende med lite knäckebrödssmulor mellan tänderna*


Ja det var ett stort steg. Har ju bara vågat mig på fil och soppor efter operationen så nu är jag happycat.
Om gårdagens skiva skriver jag troligen om senare!


Taggar inför skiva

Skiva ikväll och jag är astaggad! Håller just på med att fixa mig. Är för snabb dock, klockan 17:00 blev jag i princip klar med sminkningen och det är klockan 20:00 vi ska dra här ifrån. Så, hehe.. Nu måste jag chilla lite.
Håret kommer i och för sig ta ett tag.

..who am I kidding. Jag gör allt supersnyggt på 5 sekunder.

Anyway, det blir väl till att glo lite på OC så länge så ska jag fortsätta med sminkning och håruppsättningen senare. Kan knappt vänta tills jag är klar. I'm gonna be so pretty! :'D


Superduperont!

Fy och usch vad det värker! :(
Jag tog "risken" att dra ut idag för att fota lite med Sara i kungsträdgården (har haft suget att fota där hela veckan, körsbärsträden och alla fina blommor har ju slagit ut!). Dock var vädret bajs så bilderna blev inte lika fina som förra året. Hoppas verkligen det hinner bli klarblå himmel inom kort så jag kan fota mer!

I alla fall. Det var nog inte det smartaste av mig att gå ifrån min älskade nya vän, soffan. Jag kom hem igen efter 3 timmar med värk i hela huvudet. Näsan kändes stor som en fotboll och halsen hade svullnat upp ordentligt.
Jag däckade direkt när jag tänkte ordet "sova". Turen hade jag att jag redan låg i sängen när jag tänkte det. Annars hade det blivit intressant om jag t.ex somnat i trappan!

...min humor existerar inte över huvud taget när jag mår dåligt.
Bäst att jag avslutar detta inlägg innan Petra Mede utses som drottning av komik.
Hejdå!

YESZ!!

Vill du veta en rolig sak? :)

Igår på vägen hem från sjukhuset ringer arbetsgivaren på ICA-lagret som jag var hos förra veckan för intervju.
På intervjun var vi åtminstone 6 personer, alla biffar, och jag tänkte "Jag har ingen chans mot dessa människor att få jobbet på lagret!". I slutet av intervjun säger arbetsgivaren att de hör av sig till dem som fått jobbet inom en vecka och då ska de som fått jobbet få göra ett drogtest.
Så, en vecka hade gått igår och jag kände att allt var hopplöst. Varför skulle lilla jag, en blond liten flicka på 18 år, få jobbet före alla kralliga snubbar 20+?

Ja, jag hade i alla fall fel!
Klockan 15:30 igår när jag var på väg hem från sjukhuset, nerdrogad, ringer arbetsgivaren och säger "Vi har bokat drogtest till dig imorgon!"
Min första tanke var inte "YES, JAG FICK JOBBET!" utan, "Men för i helvete, jag är ju hög på morfin!".
Så, mamma fick prata med honom medans jag låg och gurglade som en padda i baksätet, och de bestämde att jag skulle få en ny tid för drogtest i nästa vecka.

Nu är allt jag tänker på:
JAG HAR FÅTT JOBB!!
eller, ja, jag är 99% säker i alla fall!!

Operationen är över

Tyvärr så får ni nog leva med lite smådålig uppdatering de närmaste veckorna, eftersom jag har fullt upp med plugg. Och när jag inte pluggar har jag att välja på att träffa vänner eller blogga, gissa vad jag väljer då liksom?

Hittar ni några stav- eller gramatikfel i detta inlägg så är det inte så konstigt.
Jag opererades idag och har fortfarande lite morfin i kroppen, dessutom är jag helt slut i kropp och knopp!
Operationen gick bra, dock lite längre än 20 minuter som det sagts, eftersom de hittade en större orsak till min svåra andning genom näsan. Jag hade tydligen slemhinnor som var jättesvullna och en var lite infekterad, troligen pga allergierna jag har.
Så därför tog operationen 1 h istället.
När jag vaknade sen hade jag panik (inte första gången efter narkos). Jag slog mot näsan, tryckte på den jättehårt och gnuggade den mot allt jag kom åt när mamma och läkaren tog tag i mina armar för att lugna ner mig. Det kliade som fan och var riktigt obehagligt. Dock lugnade det ner sig inom kort och då gick mamma ut för att skicka in Farzan istället som följt med för min skull.
Han var så himla gullig mot mig. Han satt och höll min hand hela tiden i flera timmar, satt och kollade på mig, gick med mig på små promenader genom korridoren, tog information från läkarna och klädde mig när vi skulle hem.
Jag är verkligen jätteglad över att han följde med till sjukhuset, trots att han har ett prov imorgon som han måste plugga till.
Han hade en sån lugnande effekt på mig och jag kände mig verkligen trygg när han var där.

Mami ska också ha ett stort tack, självklart. Dock inte för att hon kallade mig ful! xD Hon följde med in när jag sövdes och det var skönt. Tycker det är en läskig känsla att bara försvinna sådär helt plötsligt så vid tidigare tillfällen har jag fått panik och börjat gråta, men idag var jag lugn.

Nu är jag hemma. Har sovit i stort sätt hela dagen och är fortfarande trött. Ska gå och sova nu så hoppas jag att min hals mår bätter imorgon (dom gick igenom munnen, ner i halsen och upp bakom näsan när de opererade).

Ha det gött.

Hos babe och tar paus!

Tagit ca 2 timmars paus från plugget nu, kände att det behövdes. Pluggat i stort sätt hela dagen.
Så jag åkte hem till min pojk, där jag är nu, och chillade lite. Vi/jag ska kolla klart på K-pax och svara på frågorna om den filmen som jag fått i uppgift av min engelskalärare. Sen är jag klar med engelskakursen och förhoppningsvis får jag VG i slutbetyg. Dock tror jag det blir G, men man kan väl alltid hoppas!

Nu ska jag hoppa på min pojkvän och slåss med honom när han kommer ut ur duschen, hare bra!

Pluggar i skolan på "övertid"

Idag är det endast plugg som gäller.
Sitter i skolan just nu på övertid och pluggar som en riktig pluggnörd. Men det gillar vi.
Jag har gjort några uppgifter, men är skitförbannad på skolans mejl som inte vill skicka mina uppgifter till lärarna. Får samma meddelande hela tiden om att filerna är för stora typ!? Helt absurbt. Vad det ordet nu betyder. Tycker det lät bra i det sammanhanget i alla fall.

Dessutom är min mage jättehungrig, kurrandet kom helt plötsligt och då såg jag att klockan var 15 minuter över caféteriastängningen.
DAMN!

Så nu ska jag äta lite på André och sen fortsätta plugga.
Vi är förresten helt ensamma i hela mediahuset. Alla lärare och elever har gått hem.
Muuu.

Skor kan man aldrig ha för många av!

Idag var jag med mamma i barkarby Outlet för att kolla på skor till Hannas skiva / studenten (ska ha vita skor till båda tillfällena, så det räckte med ett par).
Hittade ett par jättefina skor som kommer passa båda klänningarna bra!
Dessutom köpte vi två par till, ett par till Julias bal och ett par som jag och Julia får dela på (kommer nog mest sitta på mina fötter, hihi..
Dom var i alla fall ett par vita converseliknande skor med kort kilklack! Häftiga som fan. Har velat ha vita converse ett bra tag nu, och med klacken på köpet blev det ju AWEZUMEH!


Studentskorna!



Mina nya snyggingar!


Dagen efter

Min valborg var så bra att jag inte ens tänker berätta för er.

RSS 2.0