My mind is all fucked up.

Två månader ska jag spendera i grekland. Då vill jag inte höra ett piss om vad du tänker. När jag kommer hem kan vi ta upp allt och bestämma hur vi gör.
Du har fuckat min hjärna tillräckligt. Jag behöver min greklandsresa sååå mycket!







Söndag, Måndag, Tisdag, Onsdag..

De senaste dagarna har varit riktigt nice.

Söndags: Jobbade. Kom hem, städade och bakade kladdmuffins till Lulli som fyllde 15. Jag la en kondom i hennes rum som klippt av.

Måndags: Jag vaknade ganska sent, var sjukt trött efter att ha jobbat under helgen osv, så jag sov 14 timmar under den natten. Åt frukost på ballkongen i solen, sen gick jag in och spelade lite på sims 3 som Lulli fick i födelsedagspresent. Klockan 12:30 ungefär fick jag sms av Sorush som ville ha ner mig till centrum. Så jag åkte dit, gick på fik med honom och Jimmy. Vi njöt av vädret och hade trevligt. Efter ett tag drog vi hem till Jimmy. Vi bestämde att vi skulle grilla hos Sorush på kvällen, så Sorush smsade Farzan som ringde mig för att berätta att det skulle grillas på kvällen (han visste inte att jag var med Jimmy och Sorush redan). Jimmy svarade när Farzan ringde och Farzan trodde det var André han pratade med. Så han sa bara "Hälsa Fredrika att vi ska grilla ikväll". Sen kom Matthias och vi tejpade Sorush ansikte lite. När Farzan sen kom hem till Jimmy så öppnade jag dörren och han stod där som ett frågetecken och fattade ingenting. Höhö.. suprise! Sen drog jag hem och duschade. Killarna hämtade upp mig och vi drog till Sorush. Dit kom även Nadim, Alni och Anna. Killarna tvingade mig göra kladdmuffins (i'm their god now). Så jag gjorde 25 muffins som alla tryckte i sig trots att de ätit massor utav grillad mat. Jag tror Matthias åt 6 stycken! Själv åt jag nog bara en.
På kvällen sov jag hos Farzan. Vi kollade på film, minns inte vad den heter, men jag hade sett den förut i alla fall, den är bra.

Tisdag: Jag vaknade klockan 10 hemma hos Farzan och bestämde mig för att gå hem. När jag gått en bit kom jag och tänka på Daniel. Så jag ringde honom (väckte honom ;$) och frågade om han hade lust att promenera med mig till Jakan. Han hakade på och vi gick hem till mig. Där tog vi moppen och körde hem till Daniels morsa för att hämta nyckeln till deras bil som stod hos Jimmy. Där fanns körkortstillståndet som Daniel behövde. Vi hämtade det, sen åkte vi hem till mig igen där vi bakade muffins och solade på ballkongen. Sen körde jag honom till Tessi där Karin var. Jag och Daniel chillade lite i poolen tills han skulle ut och övningsköra och jag körde hem Karin.
På kvällen åkte jag, Sorush, Farzan, Matthias, Stefan och Anna till kallhällsbadet. Dom hade med sig vattenpipa. Jag tvingade i Farzan i vattnet också. Självklart badade jag själv också, fast det gick fort. Jag dök i och flög upp dirket, bara för att jag hatar svart djupt vatten. Annars var vattnet riktigt skönt faktiskt! Hade gärna legat där och guppat lite
Efter det åkte alla hem, jag sov hos Farzan igen. Det var för kallt för att åka hem kände jag.

Onsdag (idag): Jag vaknade klockan 9:30 och tog moppen och körde hem. Hemma tog jag det lugnt, åt frukost på trappan ute i solen, sen fixade jag mig, duschade osv tills mamma körde ner mig till 11:43 tåget. Jag skulle in på brandövning på jobbet (inte förra veckan som jag skrev av misstag i ett tidigare blogginlägg). Jag vart sjukt trött på tåget och bussen pga värmen så när brandmannen (nej tjejer, ingen sjukt het kille i 25års åldern..) höll sin "lektion" så satt jag och ansträngde mig massor för att hålla mig vaken. Och jag lyckades mycket bra. Jag minns allt han sa och den lektionen var i över 2 timmar. Vi fick även träna på att släcka med brandsläckare. Jag var den enda som fick stilpoäng, hehehehe (6) Då var jag mycket stolt!
Efter brandövningen stannade jag och Ludwig för att städa efter Karin och Sebastian som jobbat sen klockan 6:30 imorse. Så dom fick gå hem istället. Så snälla är vi. :)

Nu sitter jag i soffan, död. Men glad! Jag och Eddie bestämde nyss att vi ska ut och bada på fredag! :) Han tog till och med ledigt från jobbet för min skull. Eller, min och fotbollens skull.. x)  Lite gulligt var det i alla fall. 

Nu ska jag sluta detta massiva inlägg. Puss på er! :D


Grillning ikväll :)

Oj, kollade nyss på klockan och insåg att jag måste börja fixa mig. Ska till centrum med André, vi ska köpa presenter till Andreas som fyller år idag. Grattis till honom. :)
Vi ska köpa en beer bong och typ, gurkor som vi ska klä med godisprydda tandpetare.  Det lär ju bli vackert..

På onsdag är det brandövning på jobbet. Klockan 12-16. Känns sååå onödigt! Men det är obligatoriskt.
Så här ser min vecka ut: (mest för att påminna mig själv om jag glömmer något..)
Måndag: Shoppa med André, sen åka till Andreas för att grilla.
Tisdag: Jobba. På kvällen ska jag och Hanna träffas.
Onsdag: Brandövning 12-16. På kvällen ska jag ta promenad med Farzan.
Torsdag: Jobba
Fredag: Jobba

Ja, nu orkar jag inte berätta mer.
Hejdå!


Meningsfull dag! Woho!

Åh, gud hatar mig. Massa krångel imorse med tågen så jag vart hur sen som helst till jobbet. Men Sebastian var där och han gör en alltid lite extra glad sådär. Idag satt vi och studerade schemat när jag såg ett namn som jag inte kände igen..
"Vem är Nadja?" Frågade jag.
"Det är Soiles dotter." Svarade Sebastian.
"Jahaa..."
"Min syster."
"Va...?"
"Och du är dotter till Soile. Du är farmor till Ludwig. Gunnel är ditt och Olles barn."
"What the..? Gunnel är för fan 60+, Ludwig är 20 och.. VA?!"
Haha, fantasin flöder på Af Chapman..

Jag och Eddie har pratat konstant idag. Nu har han somnat, Fredrika är uttråkad.. :(
Senast vi smsade lät det så här:
"Men Fredrika, du får inte dissa anime!!"
"Jo! Det suger.. Om du kan leva med att lyssna på The Ark med mig så kan jag kanske kolla lite på anime med dig.."
"NEJ! Jag vill inte lyssna på The Ark!!"
"Då har vi stora problem framför oss."
Japp. INGEN där ute kan komma och tro att jag slutar lyssna på The Ark bara för att mina vänner ogillar dom! Många av mina närmsta vänner kan vittna till detta. :)

See you around cuties!





Oaktiv dag? Ja,

Så var min dag i princip över.
Jag har varit helt oaktiv idag känns det som. Jag tog en promenad fram och tillbaka från centrum för att köpa hårfärg med Ninni, som sen kom hit. Jag färgade hennes hår (mörkbrunt) och vi åt lite popcorn framför sommarkrysset som var på tv just då.
Nu ska jag nog bara kolla lite på greys anatomy, men bara 1 eller 2 avsnitt för imorgon ska jag upp klockan 6 för att åka iväg och jobba. Måste ringa till hon som tar hand om lönen också. Hon har gett mig fel lön sen februari nu! För lite alltså.

Vi hörs sen :)


Sommaaar!

Jag var ju hos läkaren i tisdags. Pratade lite om mina ögon osv. Det ska skickas papper hit och dit innan jag får höra något om jag ska få opereras eller inte. Ärligt talat, vet jag inte om jag vill eller inte.. Länge har jag ju velat. Om det finns risk för att det ska bli värre så vill jag nog i alla fall operera vänster öga ute på vänstra sidan.

Jag har tänkt lite också hur jag kommer se ut när jag kommer hem från grekland. Förhoppnignsvis har kulan på magen, som vuxit fast det senaste året, försvunnit och mina magmuskler kommer förhoppningsvis synas igen. Håret kommer ju blekas och utväxten ska färgas, så jag kommer vara platinablond igen! Och självklart kommer jag vara riktigt brun.

Underbart säger jag bara! :)


Trött på att anstränga ögonlocken.

Hannas fest

Klockan är 13:10 och nu är alla i familjen vakna. Jag som kom hem klockan 3 igår och vaknade klockan 6 och sen inte kunde somna om på 1 h minst, vaknade för två timmar sen.
Igår var det fest hos Hanna. Jag och 4 brudar till vart ditbjudna tidigare för att få lite middag. Det blev någon slags kyckling med ris -rätt. Mycket gott. Klockan 22:00 kom resten av gänget. Sammanlagt blev vi nog 40+.
Trevligt hade vi :)

SOMMARLOV! :D

AAAAAAAAAAAAAAH! Guuuud vad underbart. SKOLAN ÄR ÖVER! ..eller ja, tvåan åtminstone! :)
Hade skolavslutning tidigare idag. Klassen åt glass medans jag satt bredvid och äcklades.
Mina betyg ser nog helt okej ut också!
Jag hade ju risk för IG i matte och historia.. :/ Men jag lyckades fixa dom. Kompleterade matten igår och skällde nästan ut min lärare när han tänkte skicka mig på sommarskola pga ett minustecken som istället skulle vara ett plustecken. Så tillslut fick jag mitt G i alla fall! :D
Samma sak idag. Jag fick ett samtal av historia läraren i förra veckan där hon sa att jag skulle få IG om jag inte gjorde om min 5-6 sidors uppgift. Hon skulle hjälpa  mig i måndags och tisdags men var sjuk båda dagarna, så jag skrev ett mejl till henne och sa "Jag tycker inte jag ska få IG i historia pga detta. Jag har faktiskt verkligen ansträngt mig med mitt arbete och vägrar acceptera ett IG". Så idag hade vi betygssnack och jag tänkte först skippa det för jag kände att jag inte skulle orka höra att jag fått IG. Men jag ångrade mig och gick in till läraren. Hon sa "Ja.. Jag ger dig G i alla fall.. Du har ju trots allt verkligen ansträng dig."
Såååå, INGA IG:N! :D
MVG i foto b och graf b också förresten :)

Väl hemma fick jag tacos till middag och marängswish till efterrätt. Mycket gott. Så jag var fet som en padda när jag åkte till sallet. Som tur var så fick jag en stor häst som orkade bära på mig. Vi red ut, vilket uppskattades mycket. Min och Carros hästar var väldigt pigga. Dom hoppade och galloperade upp i klätterbanan och travade iväg så fort dom fick chansen! På vägen hem tog vi klättervägen nerför och då kunde man lika gärna ha satt en pulka under varje hov på min häst. Han gled, snubblade, bet efter myggor, sparkade bakut, och travade ner hela vägen. Jag satt och garvade bara men det var samtidigt fett läskigt. xD

Nu är jag hemma, och sitter uppe lite extra länge för jag kan sova ut imorgon!! :D På kvällen blir det fest hos Hanna, det lär bli nice! :D

Oh, lovely morning!

AAAAAAAAAAAAAH! Underbara morgon. Börjar inte förän klockan 12:35. Gick upp klockan 9:30 för att hinna umgås med Charoula innan hon åker till grekland. Jag sminkade, klädde på mig och fixade håret på mindre än 20 minuter, så nu sitter jag bara här och segar. Underbart.
Idag har jag ett matteprov, kommer garanterat klara det. Mitt mattesinne har kommit tillbaka. Jävligt sent dock..

Syrran tappade bort sin mobil idag i skolan, så morsan fick utbrott. Men sen hittade Lulli den igen. Hennes syslöjdslärare hade tagit den. Mamma är fortfarande förbannade i alla fall..

I helgen blir det landet för första gången på länge! Ca ett år senast jag var där. Vi ska fira Anders som blivit 50 år (i vintras) med stor fest där över 100 pers är bjudna. Dvs hela byn typ. x)
Jag är lite extra glad för jag ska få träffa Mr. Ferngren. Fernis alltså! :D Min stora nallebjörn. Han har hunnit ta körkort under årets gång och dessutom tar han studenten nu på fredag. Vi ska ta en långpromenad lördagkväll och prata om allt som hänt. Saknar verkligen honom!

Nu ska jag umgås med Charoula. Puss på er.

Shoppinghelg!

Shoppingdagar hela helgen + måndag!
Jag ville inte slösa för mycket pengar (två födelsedagar och en biljett ska det slösas på) så jag köpte bara ett par skor och en fin klänning till mig själv (bilder längre ner!). Jag köpte även Hannas födelsedagspresent, men jag tänker inte skriva något om den här för den kvinnan brukar ibland glo i denna blogg.
Just nu är klockan halv 2 på natten och jag "hjälper" Charoula med packningen. Hon lämnar mig imorgon för underbara grekland. Sen är det väl bara 20-25 dagar kvar till jag kommer efter!

Igår var det mors dag. Jag och Charoula firade henne med att baka en tårta. Mycket fin tårta faktiskt. :)

Just det; Bounce! Underbart. Dom var bättre den här gången, men jag hade inte samma hyperaktiva känsla i kroppen den här gången eftersom jag redan sett uppträdandet förut.

Nu måste jag sova. Puss på er och god natt. :)


Grattis mamma!


Mums! :)


Mina och Jessicas skor. Mina är de svarta. Båda 399:- från Belle.


Klänning jag köpte till 50års festen, skolavslutningen och festerna i grekland! 99:- (299:-) från Gina Tricot.


RSS 2.0