kärlek = komplicerat ibland!

Jag och Sara sitter och diskuterar killar. Båda har kommit fram till att vi "har" varsin skitbra kille. Problemet är som sagt de dära " ". Dom är fria. Precis som oss. Sjukt irriterande.
Varför kan inte killar förstå hur tjejer tänker? Frustrerande.
Jag älskar honom.






ovärd dag! :(

Den här dagen var ju inte så värd.
Började med att jag åkte till skolan imorse, bytte om osv inför idrotten. Men i idrottsalarna är det inte en enda människa! Så jag bytte om igen och gick till skåpet och där träffade jag andreas som säger att vi har friluftsdag och pga det så är även historian inställd. SÅ, i fyra hela timmar satt jag bara i skolan och gjorde ingenting tills samhällslektionen började. Efter den slutade vi.
Då åkte jag till stan med Jessica och Johanna. Jag letade efter en skitsnygg tröja jag hittat på H&M. Men den färgen jag ville ha fanns inte i min storlek. Så jag provade en annan färg i min storlek och då visade det sig att den knappt var figursydd alls. Mina bröst var lite för stora tror jag.. Skumt :(
Svinkallt är det här hemma! Mamma och pappa håller på att måla fönster osv, så alla fönster har stått öppna i flera dagar nu för att torka. BURR!









shopping! :)

Idag åkte jag, mamma och Lulli ner till centrum för att shoppa lite. Lulli köpte lite kläder på H&M. Vi hamnade på wedins oxå och där köpte mamma ett par skor till mig och ett par till Lulli! Älskar skorna jag fick! Svarta stövlar utan hög klack.
Efter centrum åkte vi till Ikea och spanade runt lite. Vi köpte inget där, förutom varsin korv / pizzaslice. Sen åkte vi hem. När jag kom hem satte jag mig vid datan för att plugga lite. Bl.a naturkuskap och historia. Det gick mycket bättre än vad jag trodde.
Nu har jag precis ätit stekt kassler med pommes och till efterrätt fick vi äppelpaj som jag och mamma gjorde tidigare ikväll. Så nu är jag mätt och belåten!
Hur har eran dag varit? :)

     

Svarta stövlar 499:- @wedins                Svart vit kappa 599:- @H&M





Lördag kväll!!

Idag är det söndag, men jag måste berätta om gårdagen. Så här får ni en update:
Jag träffade jessica på dagen och vi gick till centrum för att fika lite och snacka om allt som har hänt. Efter det gick jag hem för Jessica skulle träffa några kompisar på kvällen. När jag kom hem tog det inte lång tid förän Jessica frågade om jag skulle med på kvällen, för en av tjejerna hade hoppat av. Så jag, Jessica och Katharina stack iväg för att festa lite. Vi träffade alla möjliga människor. Bl.a massa fyllon. En gubbe på minst 45 bast stötte på mig hur länge som helst. En kille på 20 bast vid namn Fredrik blev min räddning. Han vinkade åt mig att jag skulle sätta mig bredvid honom. Samtidigt som jag flyttade på mig fortsatte jag "lyssna" på gubben. När jag äntligen satt mig så frågade Fredrik tyst om han skulle rädda mig. Jag nickade på huvet, och då sa han till gubben: "Hörru . jag tycker du stöter lite väl mycket på min flickvän nu." Först satt gubben bara och stirrade. Sen reagerade han och sa "Haha, är du så skicklig på att ragga så att du fick napp om henne på två sekunder, eller är ni verkligen ihop?!"  Då sa Fredrik "Vi är ihop. Vill du se en äkta kyss eller?" Och så fick jag värsta kyssen! Haha, det var lite kul faktiskt. Sen satt jag med Fredrik i princip resten av kvällen.
Kvällen slutade med att jag, Jessica och Katharina skiljdes åt och gick hem. Mycket trevlig kväll! Måste göras om!!
Puss!



Katharina, jag och Jessica!





FREDRIKAS NAMNSDAG :)

Syrran kom hem vid nio tiden igår, och då satte vi oss och kollade på batman filmen. Ouh, den är så bra! 
Idag var jag hemma från skolan pga att jag är sjuk. Förkyld som fan :( Men va tvungen att åka till skolan en snabbis för att lämna kamera och hämta historia boken. Jag åkte och kom tillbaka exakt en timme senare. Rekord.
Idag är det min namnsdag och jag tror de flesta har förstått hur viktig min namnsdag är för mig! Mamma pillar lite med tårta och fika där nere och sen blir det väl mys kväll. :)
Saknar Farzan. Men ska låta bli att tänka på honom nu. Kommer aldrig orka den 24e..
Well well. See you soon :)


fy för att bada i september!

åh, jag hatar att vara sjuk och allergisk! :(  Imorse när jag vaknade så var jag helt död i kroppen och halsen gjorde sjukt ont. Så jag bestämde mig för att sova 3 timmar till och sen se ifall jag orkade gå på nästa lektion. Vilket jag gjorde. Vill inte komma efter med skolarbeten! Jag skulle aldrig ha badat..
Idag har det varit blandade känslor igen. Farzan ringde och fick mig på glatt humör ganska nyligen i alla fall. Stackarn drog ut två tänder idag, opererade i munnen pga en infektion efter förra operationen och sen tog han ut tandsten. Men han var lika glad som vanligt ändå. :)
Åh, nu hoppas jag Julia är på väg hem snart. Vi hade bestämt att vi skulle se batman filmen idag (ja, jag kan se den säkert 1000 gånger till det här året!). Men hon hade smitit iväg till en kompis, så jag får vänta tills senare troligen. Den är ju så lång, och jag vill sova tidigt ikväll!
Wellwell. Nu ska jag hjälpa morsan med tvätten. Hörs :)


Sega blogginlägg!

Hehe, nu slarvar jag med bloggandet igen! Förlåt! :(
Igår var jag, Karin och Farzan inne i stan en stund. Karin skulle köpa en kappa och Farzan prova en annan storlek på västen han fick av mig. Karins kappa var så fin att jag var tvungen att köpa en likadan.
Igår hade vi oxå friluftsdag. Vilket innebar att varje klass skulle dela upp sig i grupper och springa runt i skogen för att klara massa uppgifter som fanns där ute. Jag fick uppgiften att bada! Detta slutade med att jag idag har ont i örat, är lite smått förkyld och har OTROLIGT ont i halsen! Men ikväll är det hoppning i stallet, så jag ska inte låta sjukan ta över än!
Idag blev jag även otroligt förbannad på en viss person. Eller, två egentligen, men den ena vet redan hur mycket jag hatar honom. Ja, hatar. Tyvärr så kan man få ålen att hata. Men den andra personen förstår jag mig inte på. Kan hon inte ha fler vänner samtidigt eller? :S Skulle gjort som min familj och mina vänner sa redan innan skolan började, bara ignorera helt enkelt. Men jag är för snäll tydligen. Nått jag ska försöka ändra på när det gäller vissa.
Hoppas Sara får mig på gott humör i stallet ikväll! Det brukar hon i alla fall lyckas otroligt bra med annars.
Tänker rekomendera en låt oxå innan jag går. Miss Li - Ba ba ba. Mycket bra! Bara att söka på youtube! :)
Bye for now!



Min nya kappa från H&M för 600:-



Stallet ikväll! :)

Jag va glad imorse och i princip resten av skoldagen. Men sen släppte allt bara. Ingen aning om varför. Men men.. Ska till stallet ikväll. Kanske får rida Salsa? Innan det måste jag åka hem till Ilya för att hämta nyckeln hem till Farzan av Jimmy. Sen ska det fixas lite. Jaja. Nu ska jag kriga vidare med pappa om vi ska äta kyckling med ris eller rester från gårdagen. Har fan levt på rester och nudlar hela sommaren, jag vill ha god mat nu!!
Oh, ni får en bild på min Batman tavla jag målade härom dagen förresten.




Den passar utmärkt till mitt svart, vit, röda rum :)



 


operation "inbrott-suprise"!

Den här dagen har varit mycket bra om ni frågar mig! Efter skolan åkte jag och Jessica in till stan för att shoppa lite. Jag berättade ju om skjortan till Farzan som inte kunde köpas. Men nu har jag i alla fall hittat en annan skjorta till honom, och lite annat. Skjortan är lila och svart randig. Sen så köpte jag en väst och en halsduk till. Västen är svart och halsduken är lila. Sen är det meningen att han ska ha sin svarta hatt till! Hoppas han uppskattar "presenten"! Jag ska smyga in i hans lägenhet imorgon och lägga ut kläderna på hans säng, så när han kommer från Spanien blir det suprise!

Sorush, min älskade apelsinman åker till USA imorgon för att plugga där i hela 7 månader! Han kom nyligen förbi mitt hus för att säga hejdå. Jag kommer verkligen sakna honom!! :(

Jaha, har ni hört om "Big Bang nr 2" imorgon då? Någon som tror på det? Inte jag i alla fall. Skulle vi dö, så byebye ;)
Jag citerar Sid i "Ice Age 2":  'Imorgon är dagen då gamen sa att vi skulle dö.. zZ!"

Ja, det var väl i princip allt som hänt idag!
Ha det bra så länge! :)


  


Farzans kläder! (Jag var tvungen och känna efter om det var hans storlek!)




mopedister -here i come!

Igår var jag på min första lektion för EUkörkort. Jag gick från skolan klockan 12.00 och missade två lektioner för att vara på kursen klockan 13.00. MEN det hade skett ett missförstånd. Hon som jobbade där hade sagt till alla elever att det skulle vara klockan 13.00, när den egentligen skulle börja 17.00. Så jag fick åka hem. Men kursen var faktiskt intressant när den väl hade gått igång. Den höll på i tre timmar och på lördag är teorin. Då ska vi ha prov i ca 30 minuter och sen blir det att köra moppe på parkeringstaket. Jag lär kicka asses, eftersom jag redan åkt i 1 år på landet. De andra hade antingen bara kört 2 gånger max eller inte alls.
 
Under mina fem timmar mellan skolan och körkortslektionen satt jag hemma och målade. Det blev en Batman tavla såklart, hehe! Den vart faktiskt grymt snygg!

Men nu sitter jag faktiskt på graflektionen och måste jobba vidare. Vi får se om jag skriver av mig lite ikväll.
Puss så länge :)

partyyy :)

Idag har det varit en sådär dag..
Jag åkte till centrum med mamma och pappa för att pappa skulle köpa en skjorta till festen ikväll. I samma affär hittade jag en JÄTTE fin skjorta som skulle va skit snygg på farzan! Den va vit med röda och svarta ränder. MEN DEN FANNS INTE I HANS STORLEK OCH DEN VA INTE FIGURSYDD! Jag blev så sur så jag har svurit över allt och alla hela dagen. Men men, ska ut och leta efter en annan i veckan. Han måste få nått!
Nu är jag med Sarah och vi tare chill. Småfestar lite. Troligen ska vi till kungsängen snart och träffa folk. Vi får se hur det blir med det. Anyway, nu är Sarah lack för att jag nördar mig vid datorn, så ska dra ^^
Puss!

55-65

dags att bli av med några kilon?


morr!

Igår var ingen rolig dag. Jag stod i badrummet i 2 timmar och gjorde rent ALLT. Jag spolade vatten på väggarna och skåpen. Jag tyckte det blev mycket rent och fint! Men när mamma kom så vart hon nästan förbannad för att det inte såg bra ut. -.- Tillslut gav jag upp och satte mig vid tv'n för att kolla på 'Sex and the city'.
Idag har vi haft naturkunskap. Haha, det va kul! Klassen fick i uppgift att gå ut i grupper en halv timma för att leta upp alla möjliga sorters insekter och sen välja en insekt var och göra en labbrapport om den. Vi hittade 3 sniglar (en va minnimal och jättesöt!), 2 spindlar, 1 tveskärt och en annan grön filur jag inte vet vad det är. Jag valde den stora svarta spindeln. Sarah valde den lilla bebis snigeln och Yasse valde den feta snigeln. Det va lite kul faktiskt!
Nu har jag historia, som slutar om ca 30 minuter.
Och juste. Jag är SÅ förbannad. Äcklet ljög för mig för bara en vecka sen. Han försökte få bilder på mig, men jag vägrade ge honom någon. Tur va det, annars hade han vunnit. Igen. Jag var tvungen att gå ut och ta lite frisk luft för att lugna ner mig nyligen. Jag kommer troligen vara halvt aggresiv en stund idag. Någon som vill göra mig lite glad? :)
Aja, tillbaka till lektionen nu. Bye, see you soon :D



thomas! :)

Igår och idag :)

hehe, som sagt, jag ska FÖRSÖKA hålla igång min blogg, (a)
mitt blåa hår är iaf borta nu. eller, jag har babyblåa slingor kvar i håret, vilket är väldigt gulligt faktiskt! :) Vill inte ta bort dom! (a)
Just nu är jag i skolan. Har precis haft fotolektion. Uppgiften var att fota lite abstrakta bilder. Gick inge bra alls först, men sen pratade jag lite med Therese som gav mig lite tips, så tillslut bar jag och Sarah av till fordon och fotade lite motorer och verktyg. Det blir nog bra bilder när vi framkallat dom.
Igår var jag i stallet minst 7 timmar. Jag kom dit vid 3 tiden och va själv i en halv timme ungefär. Då pluggade jag lite till svenskan vilket gick ganska bra. Klockan halv 4 kom morsan och Lulli. Lulli skulle rida dubbelpass i 1½ timme. Det gick bra. Klockan 5 kom Sara. Vi satt uppe i caféterian ett bra tag och bara pratade och fika. Sen kom Britta och alla de andra tjejerna. Till slut gick jag, Sara och Lisa ner och tog hand om hästarna. När vi va klara med det kollade vi på en lektion, och sen var det dags för våran tur. Både jag och min häst, Atlantica, va helt svettiga och döda efter lektionen. Det gick alltså inge bra alls. Klockan 11 kom jag och morsan hem och då kollade vi på 'Sex and the city' och sen gick jag och la mig. Somnade direkt.
Nu har jag lektion om 5 minuter. Naturkunskap. Ska bli kul!
Hör av mig så snart som möjligt igen :)
Puss.

RSS 2.0