Kenny Starfighter!!

Den här dagen var efterlängtad.
Allt i skolan gick bra. Jag lyckades, efter mina dampanfall igår, få ihop etiketerna till flaskorna tillslut.
Efter skolan åkte jag och Karin till outlet för att kolla lite skor osv. Jag kom hem vid 18 tiden och då serverade pappa lyxig middag som han lagt upp sådär fint på tallrikarna som han brukar göra. Vi åt lövbiff med potatisgratäng. När jag ätit duschade jag och fixade till mig för att sedan gå tili stationen med Karin igen. Vi åkte till Kista för att se Kenny Starfighter på bio. SÅÅÅÅ ROLIG!! Jag skrattade så sjukt mycket!

Bra dag :)

Tears, tears, tears.

Jag spyr.
Tack André och Andreas för idag. Jag smet från klassrummet och sprang till en bänk på sidan av skolan i ensamheten. Det tog inte lång tid förän ni satt på varsin sida om mig på den bänken. Darlings <3
Karin, hon var också bäst. Jag var stentuff hela dagen tills jag träffade Karin. Då slängde jag mig bara i hennes famn och grät. Första gången jag grät under dagen. Bästa vän, hos dig är jag trygg. <3

DU är en lögnare.

Projektarbetet går framåt!

Fredrika är glad!
Fredrika är jätteglad!
Idag hade jag bara en lektion. Började 11:20 och slutade 14:00. Under de första 2 timmarna kom vi knappt någonstans i vårat projekt som vi håller på med. Men sedan fick vi alla nog. Vi har trots allt bara idag, imorgon och fredag på oss att göra klart allt. Projektet är att vi i grupper ska arbeta på ett varumärke som vi själva hittar på. Vi fick vatten som produkt och därefter skulle vi alltså komma på namn, göra en flaska, göra reklam osv för att sedan tävla med de andra grupperna ute i skolan om antal röster från skolans elever. Den med flest röster vinner självklart.
Vårat vatten heter StillaRo och är för en mer lugnare och mysigare målgrupp.
idag hade Fredrik med sig 3 glasflaskor som vi ska använda och jag började göra etiketer till flaskorna. Fredrik och Erik jobbade på loggan. Imorgon ska Andreas fota till våra affischer. Allt kommer bli skitbra! :)

Igår fotade Andreas i studion, temat var vänskap. Så jag, Samuel, André, Tove och Karin blev fotade hela förmiddagen. Jag har inte hunnit fixa några bilder än eftersom jag inte har haft photoshop på en månad (så frusterande!!). Så när jag är klar med bilderna kommer jag nog lägga ut några här på bloggen. De fleste bilderna hamnar på min bilddagbok: Pianot.

Ikväll skulle jag och Lulli jobba i caféterian, men Lulli är jättesjuk, så jag får klara mig själv. Som tur är har jag Sara som har lovat att hjälpa mig lite i alla fall! Tack bebis. <3
Jag antar att det blir att käka panpizza i stallet *suck*. Jag som precis börjat äta nyttigt osv.

Ja just det. Min vän André är ute och söker jobb idag. Lycka till söti! :)

Nu ska jag klä om och fixa allt jag behöver till stallet ikväll.

Vart tog kärleken vägen?

Kärlek är sämst när man inte får uppleva den.
Jag vill få älska. Bli älskad.
Du svek mig.


Sara och The ark. Till döden skiljer oss åt.

Ja, då var man singel på riktigt då. Första gången på 3 år.

Sitter och drogar The ark till max just nu. Helt underbart. Kollar lite youtube klipp från konserten på Gröna lund augusti 07. NOSTALGI! Jag saknar det så galet mycket! Det var senast jag såg dom. 1 ½ år sen. Hur överlever jag egentligen? Just nu sitter jag och skakar i hela kroppen för att jag är så taggad att se dom. De fina pojkarna..

Mysdag!

Undra om jag kommer palla skolan idag.. Jag har 3 killar som alltid går mig på nerverna + att jag har mensvärk som bara den (ja, jag är väldigt öppen av mig). Vid minsta lilla sak som händer kommer jag troligen få utbrott, och jag tyckte det räckte för resten av året med förra veckans utbrott.. Men vem hade inte blivit lika fly förbannad som jag när en hel grupp skiter i arbetet och man återigen står där helt själv med ett stort projekt? Jaja, mina utbrott fick dom tillslut att hjälpa till i alla fall.
Igår var den mysigaste dagen på länge. Jag var hemma hos honom och vi låg i hans säng och kollade på tv och klottrade ner varandras armar. Jag saknar redan då vi kollade på tv och han låg bakom mig och kramade om mig. Känna hans värme... *Miss Dreamie*

Nej nu måste jag fixa mig så jag kommer iväg till skolan! :)


Jag ritade en version av mitt kors på hans arm och skrev "God is on your side".

Usch..

Oh boy, you are killing me.
Vad vill du egentligen? Okej, vi båda behöver tid, det vet jag. Men du mördar mig långsamt när du inte ens anstränger dig det minsta.
Vi har umgåtts varje dag i snart två veckor men det känns som att du gör det motvilligt.

Igår färgde Karin min utväxt. Så nu är det helblondt igen! :)




Blondiii. :)

Lördag 14 mars

Igår kväll drog jag till Samuel vid 19 tiden. Matte, Robert och David var redan där. Vi spelade något krigsspel på xbox, jag sög.. Höhö.. Runt 20 tiden drog vi till skogakyrkan och chillade lite. Jag drog hem vid 22 för att sova tidigt, skulle ju upp och jobba idag. Jag däckade så fort jag nuddade sängen. Sen upp klockan kvart i 6 för att åka till jobbet. Eftersom jag fyllt år så har jag högre lön nu! :) Och snart är det maj, vilket betyder ännu högre lön! Fredrika glad! Idag fick jag ihop ca 500:-
När jag kom hem fick jag bråttom. Jag hade 20 minuter på mig att duscha håret, föna håret, byta kläder, sminka mig och packa ihop saker. Sen åkte jag till Sumpan med Samuel, Robert, John och Mattias. Vi drog och käkade pizza och sen bowlade vi. Jag sög på det också, haha! :P Jag hamnade sist med ca 90 poäng medans Robert vann med över 200 poäng.. De första fem gångerna han slängde iväg klotet fick han strike 4 gånger. Bitch..


Grattis papi <3

Jag är nerklottrad. Armar och ansikte. Höhö.. Samuel och André fick för sig att klottra ner mig idag med en bläckpenna. En gång lurade dom mig tillsammans. Samuel höll och André ritade. *Tumme upp!*
Igår fyllde far år. Grattis på honom! Vi fikade lite gott med mormor och moster Kerstin här hemma. Klockan 9 åkte jag till Farzan och sov över där.
Ikväll ska jag kaaanske till kyrkan, ska ju upp tidigt imorgon och jobba. Hoppas jag orkar dra till kyrkan. :)


Och så var det kärleken igen..

Det här med kärlek är skumt.. Man kan inte styra sina känslor så att man själv kan bestämma vem man ska vara kär i. Man måste kriga för att få personen man är intresserad av att bli intresserad av än själv.
Säger man till personen helt plötsligt att man inte alls är intresserad av honom längre så vill han plötsligt ha en som sin egna fina ägodel.
För stunden känns allting så jobbigt. Jag är ingen man bara kan utnyttja för kärlek.
I was made to love, but i never knew it was so hard..


Loooove..

Nu har jag bestämt mig. Det är slut mellan oss. Det har varit slut i ett helt år. Jag måste gå vidare.
Dessutom har min mage nya fjärilar. Men än så länge är det långt ifrån känslor. Men man kan ju alltid hoppas på att vi hittar varandra på vägen. :)


Helmysig kväll!

Kvällen har varit underbar. Klockan halv åtta var alla här. Dvs: Jessica, Hanna, Samuel, Anders, John, Mattias och David. Vi kollade på Bad boys 2 och sen snackade vi lite om allt möjligt. Efter ett tag gick jag och Samuel upp och spelade Need for speed. Jag kom 1a av 4 alla tre gångerna vi spelade. Stackars Samuel som visade sig vara en dålig förlorare blev lite deprimerad. Men sen kom David och spelade med mig och helt plötsligt försvann min power och jag kom sist båda gångerna! Jag skämdes, Samuel skrattade. Efter det gick alla hem. Eller ja, Hanna var kvar med mig någon timma. Det var trevligt med lite sällskap!
Nu sitter jag här och pratar med Samuel över msn lite och kollar på någon film som går på TV med Julia Roberts. Ska nog sova snart.
Nästa helg blir det nog att träffas igen allihopa, hoppas jag! :)
Godnatt!


Tröööötter!

Klockan är över 1 och jag har tråkigt.. Jag vill verkligen inte sova!
Jag och Jessica var i kyrkan under kvällen för att umgås med dom som var med på skidlägret. Men det var inte många där och alla gick tidigt. Så vi gick också hem.
Imorgon planerar vi att ha filmkväll. Bara ta det lugnt och umgås typ! Vet inte riktigt vilka som kommer än, men jag, Jessica och Hanna ska i alla fall träffas.

Nej nu har jag ingen fantasi att skriva något mer. Det blir nog att kolla på vänner en stund och sen sova.
Godnatt på er! :)



Hahaha, enligt mig är jag så sjukt söt på bild ibland. ;)

En halv månad tillbaka i tiden!

Okej.. Nu har jag varit riktigt lat.
Blogg kanske inte är min grej ändå? Bilddagboken är ju i princip samma sak som blogg bara det att på bilddagboken är det med bilder. Och ja.. Jag är ju mediamänniska.. Jag lovar att försöka skärpa mig här på bloggen. Nu vet ni i alla fall att jag kanske inte skriver lika ofta.

Jag har fyllt år! För er som inte vet... :)  Den 16 februari blev jag 17. Ganska deprimerande faktiskt. Ett HELT år kvar till 18!! Min födelsedag var inte så lyckad överhuvud taget faktiskt. Ingen frukost på sängen eller fin middag. 3 av alla i släkten kom förbi. Ganska skönt i och för sig, det blev lugnare än vanligt.
På fredagen började det roliga. Då kom alla vännerna och åt middag och myste. Vi lekte lite lekar som "jag har aldrig.." och "sanning och konsekvens". Sjukt kul. Fast det var bara jag som var "intressant" (inget illa menat till er andra!!). Sjukt roliga och konstiga grejer hände under kvällen och det var riktigt roligt. Tack älskade vänner för att ni gjorde min dag. :)

Av mamma fick jag i present bland annat att se Joe Laberos show den 18 februari med henne på Hamburger Börs. Det var en sjuukt bra show! Rekomenderas för er som är lika trolleri/magi tokiga som jag. Jag var helt förbryllad, så jag tog tre autografer från honom och tvingade med honom på en bild tillsammans med mig. Och sen skakade vi hand. Så nu är jag kär i Joe också.

Dagen efter Joe Labero gick jag på bio med Farzan och såg Bolt. Den var faktiskt dålig. Jag hade nog för höga förhoppningar om den. Men även om jag inte haft det, så hade jag nog tyckt ungefär samma sak. Men trevligt sällskap i alla fall. Min lilla gulleplutt till vän! :)

På lördagen sen var det äntligen dags för att se Bounce med Karin! Det var också en sjukt bra show. Jag har inte sett dom något tidigare, så jag vart chockad över hur bra dom var på att dansa. Wow! Jag önskar att jag också kan dansa en vacker dag. :)

På söndagen åkte jag till Funäsdalen med Jessica och ett gäng kristna människor från kyrkan i kungsängen och bro. Det var sååå roligt! Jag har inte åkt skidor på över 2 år, så det var en lättnad att få känna två långa brädor fastspända till fötterna igen. Känna pjäxorna slita sönder både fötter och ben. Känna vinden blåsa sönder ansiktet så att det svider rejält när man kommer in i värmen. Känna hur håret blåser in i munnen och framför ögonen och överallt annanstans. Ja.. Det är härligt med skidor. :) Första dagen gick allt åt skogen för min del. Jag gled 50 m i en svart brant backe, utan skidor osv. Det gjorde ont i kroppen efter det kan jag ju säga. Strax efter det, när vi skulle hem, stannade vi till vid ICA. Och vad händer där? Jo, när jag kommer ut från ICA ser jag bussen åka förbi mig. Så jag fick gå hem. 5-6 km! Woho! När jag kommer hem ska jag ner till källaren för att lämna mina blöta kläder i torkskåpet. Vad händer på vägen ner för trappan? Jag ropar till Jessica och säger "Oj här var det haaaa.." BAM! Jag faller. Får ett hårt stentrappsteg i svanken och det orsakar en smärta som sitter i i ca en vecka. Jessica fick stå ut med mycket gnäll den veckan, stackaren!

Nu är jag i varje fall hemma igen och mår bra. Idag har jag tränat dans med Jessica, Johanna och Holm. Sjukt kul!

Och nu, iväg till sängen för lite skönhetssömn! God natt på er sötisar! :D


RSS 2.0